تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: مادر بورد ASUS P5W DH Deluxe

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    ايلام

پيش فرض

با سلام
    لطفا سايتي را كه اين بنچ مارگ‌ها را از آن مي‌گيريد را بگوييد و در مورد ساير قطعات كامپيوتري چگونه ميتوان اين بنچ مارك‌ها را پيدا كرد

حـــــرفـه ای Mezzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Gabana
    برد جديد Abit AW9D-MAX توانسته برد Asus P5W DH Deluxe رو پشت سر بگذاره .
    ولي بايد قبول كرد كه Abit در كيفيت ساخت هيچوقت به پاي Asus نمي رسه
    اونهم پكيج هاي Deluxe كه هيچي كم نميگذاره.
    البته توي اين مادربرد (Abit AW9D-MAX ) ظاهرا مشابه سري S گيگابايت كل خازن ها solid هستند
    و ظاهرش خيلي با كيفيت بنظر مياد.
    Last edited by Mezzo; 09-10-2006 at 23:46.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

آقا نمايندگي اصلي ايسوس تو بازار رضاست. و احتمال 97% ميدم كه اين مادر برد اومده باشه. و اينو بگم كه 97% نمايندگيهاي متفرقه ي ايسوس از اين مغازه كه توي بازار رضاست خريد ميكننند. من كه خودم گرافيك و مادربرد را ازاونجا خريدم آخر رضايت.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام
    البته یه خصوصیت که در مورد مادر بورداسوس باید در نظر گرفت اینه که می تونه چند هسته ای های اتی اینتل رو هم ساپورت کنه و خریدار نیازی به تعویض مادر بورد تا مدتها نداره

(البته اینو طبق اون چیزی که جزو خصوصیات مادر بورد اومده می گم و نمی دونم این یه چیز طبیعی تو تمام این مادر بورد هاست که اسوس اونو بزرگ کرده یا واقعا تکه؟)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در مورد اينكه اين مادربرد اومده يا نه بايد بگويم كه آمده و در تمامي مراكز فروش سخت افزار تهران هم مي توان پيدا كرد.
    اما اگر آدرس دقيقتر بخواهيد و انجمن هم اجازه بده بايد بگويم كه مي تواني آن را در بازار رضا شركت ترابايت و يا رايانه دوستان حتمتا پيدا كنيد. چون اين دو تا نمايندگان رسمي الماس خواور ميانه هستند.
    در مورد خود مادربورد بايد بگويم كه از تكنولوژي خوب و بالايي استفاده مي كنه . كارت صداي دالبي ديجيتال و ساپورت پردازنده هاي دو هسته اي اينتل مثل پنتيوم دي و intel core 2 و پردازنده اكسترمي اديشن و اين موضوع كه بخوبي با كارتهاي گرافيك انويديا match ميشه از قابليتهاي خوب اين مادربورد هست. بقيه خصوصياتش رو در مادربوردهاي ديگر هم مي شه پيدا كرد. مثل دوكاناله بودن رم و ...
    در كل مادربورد خيلي خوبيه اين رو بخاطر اين مي گم كه مدتها است ايسوس كار مي كنم و تابحال از هيچ يك از مادربوردهايش تا اين اندازه راضي نبودم.
    ولي بازهم به نظر من مي توان مارك هاي بهتر و مقرون به صرفه تري هم پيدا كرد. مثل giga 8i975p كه dps هم داره! ( 6dual miracle)
    البته شايد اطلاعات من ناقص باشه ولي چيزي را عنوان مي كنم كه تاحدودي از آن مطمئن باشم.
    با تشكر از همه بچه هاي اين انجمن.

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hagimazdaran
    در مورد اينكه اين مادربرد اومده يا نه بايد بگويم كه آمده و در تمامي مراكز فروش سخت افزار تهران هم مي توان پيدا كرد.
    اما اگر آدرس دقيقتر بخواهيد و انجمن هم اجازه بده بايد بگويم كه مي تواني آن را در بازار رضا شركت ترابايت و يا رايانه دوستان حتمتا پيدا كنيد. چون اين دو تا نمايندگان رسمي الماس خواور ميانه هستند.
    در مورد خود مادربورد بايد بگويم كه از تكنولوژي خوب و بالايي استفاده مي كنه . كارت صداي دالبي ديجيتال و ساپورت پردازنده هاي دو هسته اي اينتل مثل پنتيوم دي و intel core 2 و پردازنده اكسترمي اديشن و اين موضوع كه بخوبي با كارتهاي گرافيك انويديا match ميشه از قابليتهاي خوب اين مادربورد هست. بقيه خصوصياتش رو در مادربوردهاي ديگر هم مي شه پيدا كرد. مثل دوكاناله بودن رم و ...
    در كل مادربورد خيلي خوبيه اين رو بخاطر اين مي گم كه مدتها است ايسوس كار مي كنم و تابحال از هيچ يك از مادربوردهايش تا اين اندازه راضي نبودم.
    ولي بازهم به نظر من مي توان مارك هاي بهتر و مقرون به صرفه تري هم پيدا كرد. مثل giga 8i975p كه dps هم داره! ( 6dual miracle)
    البته شايد اطلاعات من ناقص باشه ولي چيزي را عنوان مي كنم كه تاحدودي از آن مطمئن باشم.

آقا دمت گرم دنبال اسمش ميگشتم كه اونو هم پيدا كردم

اسمش ترابايته. ئاينو بگم كه اصلي ترين نمايندگي همينه. من كه باهاشون صحبت ميكردم ميگفتند هر كدام از مغازه هاي تهران كه جنس ايسوس داشته باشه از من گرفته. بعد از يه سري تحقيق متوجه شدم كه كاملا راست ميگه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hagimazdaran
    ا
    .
    سلام
    دوست عزیز در مورد اولی قیمت می دونی حدود چنده

در مورد دومی هم فکر نکنم که چیپست 975 نوع P داشته باشه مادر بورد با این اسم هم تو سایت گیگا نیست و اینکه در مورد dps یه کم بیشتر توضیح بده

با تشکر
    Last edited by alirafaat; 21-10-2006 at 23:43.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

14

در مورد اینکه گیگا بایت مادربورد 975 با پسوند p نداره حق با شماست دوست عزیز و اشتباه از من بوده است.
    منظورم 8IP965p-dq6 بوده است که اکثر خصوصیات مادربورد ایسوس مطرح شده را دارد البته توانایی چیپست 975 بکار رفته در مادربرد ایسوس خیلی بالاتر از چیپست 965 این مادربورد است ولی باید پیش از خرید به این سوال پاسخ داد که آیا این توانایی انقدر به کار ما خواهد آمد تا بخواهیم 50 الی 60 هزار تومان بیشتر برای آن هزینه کنیم در حالی که می توانیم این هزینه را صرف رم یا کارت گرافیک یا حتی سی پی یو کنیم تا خیلی از مشکلات متداول ما حل شود!
    اما در مورد قیمت مادربورد ایسوس باید بگویم اطلاع چندانی ندارم ولی با وجه به قیمت هم رده مارک های دیگر فکر کنم درحدود 260 الی 280 هزار تومان باشه.
    و اما اينكه dps چی هست باید بگویم که این حروف محفف dual power system است که باعث می شود سی پی یو برق خود را از یک پاور مجزای تعبیه شده روی مادربورد دریافت نماید که باعث می شود در نوسانات برق آسیب کمتری به سی پی یو وارد شود همچنین بعلت فن تعبیه شده روی آن دمای مادربورد هم کاهش پیدا کرده و ضمنا فشار کمتری هم به لحاظ استفاده از توان خروجی با پاور سیستم می آید.
    اگر بازهم اشتباه می کنم خواهشمندم حتما پاسخ مرا داده و راهنمایی نمایید.
    با تشکر
    Last edited by hagimazdaran; 22-10-2006 at 13:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kakihot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

t
    نقل قول نوشته شده توسط siakhan
    سلام به همگي..من دنبال اين مادر بورد ميگردم.. با الماس خاورميانه تماس گرفتم ولي به جواب درستي نرسيدم.
    كسي اين مدل رو تو بازار ديده؟ ميدونيد ار كجا ميتونم تهيه كنم؟ asus نمايدنگي ديگه اي تو ايران داره؟
    ممنون ار راهنمائيتون.

سلام
    دوست عزيز من دارم از دبي 1 دونه براي يكي از مشتري هام ميارم اگه شما هم ميخواي سريع خودتو برسون
    اگه هم پيدا كردي حتما اينجا بنويس
    tel:66952882-3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •