به نظرم شمارش معکوس برای تخته شدن تاپیک آغاز شده
بگذریم ...
1- نه بنده , نه هیچ فرد دیگه ای اصراری بر تغییر عقیده ی شما یا ثُباتِ عقیده ی شما نداره . شما آزادید و مسئولیت و عواقبِ انتخابتون هم با خودتونه
بنده فقط دو مسیر کاملاً مشخص رو یادآوری کردم
اما مراقب باشین که در انتخاب اشتباه نکنین چون اگر زندگی دنیا یک آزمایش باشه و از نوع فتنه باشه اونوقت قبول نشدن خسارت سنگین داره
فرق فتنه با امتحان معمولی اینه که در امتحان معمولی , رد شدن چندان مهم نیست و بهتون میگن برو بعداً بیا دوباره امتحان بده مثل امتحان راهنمائی و رانندگی
اما در فتنه , قبول نشدن یعنی نابودی مثل اینکه به یک نفر یک بمب ساعتی بدند و بگند 1 دقیقه وقت داری مهارتت رو ثابت کنی و بمب رو خنثی کنی وگرنه منفجر میشه و نابود میشی
مکانیزم زندگی دنیا علامتهائی داره که میتونه دلیلی باشه برای امتحان بودنِ زندگی , اون هم از نوع فتنه
2- مثال:
اینها یک فرمول مربوط به رابطه ی رفتاریِ سرعت و شتاب و زمان و مسافت پیموده شده هست
![]()
یا
x=1/2at^2+v0t
ما این فرمولهای ریاضی رو نساختیم , اختراع نکردیم بلکه فقط کشف کردیم
درسته که جاذبه و سرعت و شتاب و مسافت در جهان هستی وجود داره و میشه گفت خودشون به وجود اومده اند اما تاثیر جاذبه بر اجسام و در نتیجه شتاب و سرعت و مسافت پیموده شده تابع یک سری فرمولهای ریاضی ثابت هست (در قلمرو جاذبه و خارج از قلمرو جاذبه)
این فقط یک نمونه ی کوچک بود
ما تا حالا هزاران فرمول اینجوری کشف کرده ایم
فرمولهای ولتاژ و آمپراژ و مقاومت الکتریکی و فرمولهای میدانهای مغناطیسی و فرمولهای ضربه و فرمولهای حرارت و فشار و غیره و غیره
اینها دلیلی هست بر اینکه جهان هستی اول طراحی شده و فرمولها و قوانین به وجود اومدند , بعدش بر اساس قوانین و فرمولها جهان هستی به وجود اومده و طبق همون قوانین و فرمولها هم داره تغییر میکنه و به سمت و سوئی میره
=================================
پیشنهاد دیگر به شما و دیگران:
از کنار دلائلِ شک برانگیز بی تفاوت رد نشین
اگر بعد از مرگ که گریزی ازش نیست فهمیدین که دنیا سازنده داره , زندگی دنیا فتنه بوده , حیاب و کتاب در کار هست و چاداش و جزا , اونوقت خسارت بسیار سنگین هست .
اگر بنا رو بر این بذارین که اینها درسته و برای احتیاط و محکم کاری طوری زندگی کنین که بعد از مرگ در امان باشین , چه ضرری میکنین ؟ جز اینکه در زندگی از یک مشت لذتَ مُضر دوری میکنین مثل الکل و قمار و بی بند و باری جنسی و سرقت و قتل غیر منصفانه و و چیزهای دیگه
اما اگر دلیلهای شک برانگیز رو ناذیده بگیرین و بنا رو بر این بذارین که مرگ پایانِ همه چیز هست و بر همین اساس زندگی کنین , اونوقت اگر بعد از مرگ فهمیدین که ای داد بیداد اشتباه کردین . دیگه خسارت و ضرر بسیار سنگین خواهد بود
عقل سالم میگه شکها رو ندیده نگیریم بلکه جدی بگیریم , در این صورت میشه در اوج مشکلات و نابسامانیهای مادی و جسمی با آرامش روانی زندگی رو گذروند و از لذتهای مجازی که در دسترس هست هم لذت برد و بعد از مرگ هم اگر حساب و کتابی در کار باشه , در امان بود و نفس راحتی کشید و گفت :
من در زندگی همیشه در این شک و گمان بودم که حساب و کتابی در کار هست . امروز خوشحالم که شک و گمانم رو جدی گرفتم و در امان هستم و در فتنه قبول شدم
این جمله ی آخری که نوشتم , سخن عده ای از قبول شدگانِ آزمایش زندگی دنیا هست در روز حساب و کتاب که درج شده در یکی از کتابهائی که گفته میشه آخرین اتمام حجتِ سازنده ی جهان هستی هست با همه ی جهانیان