دوست عزیز نظر شما محترمه و هر کس یه نظری داره

من به شخصه حاضرم بعد از چند سال یه مقدار ضرر کنم ولی اون پول رو به همراه وقت و اعصاب ارزشمندم هر روز تو تعمیرگاه خرج نکنم

درباره کره ای ها هم که گفتی، متاسفانه تو ایران از همه ماشین ها دارن گرونتر فروخته میشن (نسبت به قیمت جهانی) و وارد کننده ی اون داره سود کلانی رو به جیب میزنه
اما در کل من ماشین هر کشوری رو (هر کشور) به فرانسوی ترجیح میدم چون واقعا خودروهای فرانسه به معنای واقعی سرطان هستن و استهلاک و هزینه خیلی بالایی هم دارن.
در مورد قطعه ی چینی ها اوایل گفته شما درست بود ولی الان تو همه نمایندگی ها و همچنین خیابان ملت و همچنین بعضی لوازم فروشی های سطح شهر همه قطعاتشون هست (منظورم پرفروش ها هستن مثل لیفان و ام وی ام، نه مثلا زوتی

) و اتفاقا قطعات قیمت بالایی هم ندارن و در سطح قیمت دیگر ماشیناس
دوست عزیز اکثر موتور هاشون برای شرکت هایی مثل میتسوبیشی و تویوتا هستن (موتورهای 7-6 سال پیش) که امتیازش رو از اونا خریدن و خودشون تولید میکنن. مثلا لیفان 520 و 620 دو نسل از موتورهای تویوتا کرولا رو داشتن (1.6 برای 520 که قدیمی تره و 1.8 برای 620) و موتور 1.6 لیفان 620 هم که اسمش tritec بود ساخت مشترک کرایسلر و bmw (روور) بود که روی چند ماشین نصب بود و تولید شده تو برزیل بود
موتور های 1.6 جک جی 3 و 1.8 جک جی 5 برای میتسوبیشی هستش و خود گیربکس اتوماتش هم اگه اشتباه نکنم برای همون میتسوبیشی هست و حتی روش پلاک فنی داره
از بقیه زیاد اطلاعی ندارم ولی اکثرا یا برای شرکت های بزرگ هستن و یا حاصل همکاری با شرکت های بزرگ تو این زمینه مثل ریکاردو و...
cvt نوعی گیربکس اتومات هست که ضرایب پیوسته داره و به این معنی که انگار هزاران دنده داره و موتور همیشه تو دور مشخص و بهینه ای کار میکنه و مثل ماشین 4 یا 5 دنده نیست
vvt و cvvt مربوط به موتور هستن و یعنی سيستم تايمينگ متغير پيوسته سوپاپ که میتونه زمان باز و بسته شدن سوپاپها تو موتور رو تو دستش بگیره و تغییرات ایجاد کنه تا بهترین بازده رو ایجاد کنه