تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 33

نام تاپيک: مشاوره خرید - چند سوال ----- چینی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

متاسفانه همین دیدگاه باعث شده نصف مردم به همون 405 و پراید راضی باشن. طرف میخواد 5 سال ماشینو نگه داره از روز اول به فکر فروششه!!! یعنی حاضره 5 سال هفته ای یه بار تعمیرگاه باشه ولی دلش خوش باشه خوب فروش میره! البته این دیدگاه داره عوض میشه و خوشبختانه تو شهرای بزرگ خیلی خرید و فروشش خوئبه (البته الان همه تو رکود هستن)

منم پیشنهادم رو اون دو تاس ولی گریت وال بی کیفیته!!!!! به قطعیت میتونم بگم از اون 2 تا باکیفیت تره ولی نسبت به چیزایی که داره و اتاقی که داره منم انتخابم اون 2تاس.
    سمت دنا (همون سمند خودمون ) هم نرو که اصلا راضی کننده نیست و دردسرش خیلی بیشتر از همین گزینه هاته
    استاندارد ایران رو ولش کن. همین امروز گفتن تویوتا استاندارد ما رو نداره (پراید داره )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایشالا هر چی خریدی چرخش برات بچرخه و باهاش به خوشی رانندگی کنی
    متاسفانه یا خوشبختانه شما هم در ایران زندگی میکنید و مجبورید مطیع اصول بازارش باشید...شما توی همین شرایط رکود ببین405 و 206 و ال90 بهتر خرید و فروش میشه یا همین چینیجات!!!!این دیدگاه هم هنوز عوض نشده که اگر عوض میشد قیمت صفر بازار چینی ها با این شدت کمتر از کارخانه نبود،کارکرده که بماند افت قیمتشون هم کم نیست،بجز رانا یک محصول مشابه بیار که اینقدر اختلاف بین بازار و کارخانه باشه...اینکه جو بازار ایرانه مختص ما فقیر فقرا نیست!!!همون پولدارش هم چون میدونه ماشین اروپایی و بعضا ژاپنی براش دیرتر نقد میشه و افت قیمتش زیاده میره سمت کره ای!!!مثلا خیلی ها آزرا را به لتیتود که واقعا ازش سرتر هست ترجیح میدهند،درصورتیکه رنو واقعا سرتره یا مشابه بازار مورانو و سانتافه و سانگ یانگ و..،ولی بازار چیز دیگری میگه،اینکه شعور بازار ایران کمه یا زیاد کار ندارم ولی واقعیت را نباید کتمان کرد،درضمن هرچند خودم زیاد به آینده خوش بین نیستم ولی احتمال ورود محصولات جدید از 2-3سال دیگه بازار چینی ها را شدیدا خراب میکنه و با این بازار فروش احتمال توقف تولیدشون بیشتره...
    اگر قیمت این چینی ها واقعی تر بود(مثل رقابت گوشی ها در بازار و خرید و فروش برندهای شیائومی و هواووی که اکثرا با یک بودجه مشخص ارزنده تر از برندهای معروفه) ارزش خرید با توجه به بازار ایران داشت نه حالا که نه خدمات پس از فروشش مثل اوناست و همه جا قطعه و مکانیکشون پیدا نمیشه(شما بگو خدای کیفیت،دیگه برای تصادف که احتمال مشکل هست) نه به راحتی میشه نقدش کرد،ال90 که کیفیت بهتری نسبت به اینها داره بعد این همه وقت هنوز مکانیک قطعه فراون نداره وای به این چینی ها!!من خواستم اگر کسی مزیت میگه عیب هم بگه که ظاهرا اینجا تعصب شدیدی روی چینی ها هست،به هرحال علف باید به دهن بزی شیرین بیاد و کسی که میخاد خرید کنه باید ببین دلش به چی هست که در نهایت با این بودجه چینی های به صرفه تر را هم گفتم...

2. 2 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

ممنون از همه ی نظراتتون

بهترین موتور و گیربکسی که رویه این ماشین های چینی سوار هستش

مال کدوم برند و محصول هستش ؟

من زیاد اطلاعات ندارم اما انطور که دوستان میگن موتور cvt -cvvt از بقیه بهتره

میشه توضیح بدین

با تشکر

4. این کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

متاسفانه یا خوشبختانه شما هم در ایران زندگی میکنید و مجبورید مطیع اصول بازارش باشید...شما توی همین شرایط رکود ببین405 و 206 و ال90 بهتر خرید و فروش میشه یا همین چینیجات!!!!این دیدگاه هم هنوز عوض نشده که اگر عوض میشد قیمت صفر بازار چینی ها با این شدت کمتر از کارخانه نبود،کارکرده که بماند افت قیمتشون هم کم نیست،بجز رانا یک محصول مشابه بیار که اینقدر اختلاف بین بازار و کارخانه باشه...اینکه جو بازار ایرانه مختص ما فقیر فقرا نیست!!!همون پولدارش هم چون میدونه ماشین اروپایی و بعضا ژاپنی براش دیرتر نقد میشه و افت قیمتش زیاده میره سمت کره ای!!!مثلا خیلی ها آزرا را به لتیتود که واقعا ازش سرتر هست ترجیح میدهند،درصورتیکه رنو واقعا سرتره یا مشابه بازار مورانو و سانتافه و سانگ یانگ و..،ولی بازار چیز دیگری میگه،اینکه شعور بازار ایران کمه یا زیاد کار ندارم ولی واقعیت را نباید کتمان کرد،درضمن هرچند خودم زیاد به آینده خوش بین نیستم ولی احتمال ورود محصولات جدید از 2-3سال دیگه بازار چینی ها را شدیدا خراب میکنه و با این بازار فروش احتمال توقف تولیدشون بیشتره...
    اگر قیمت این چینی ها واقعی تر بود(مثل رقابت گوشی ها در بازار و خرید و فروش برندهای شیائومی و هواووی که اکثرا با یک بودجه مشخص ارزنده تر از برندهای معروفه) ارزش خرید با توجه به بازار ایران داشت نه حالا که نه خدمات پس از فروشش مثل اوناست و همه جا قطعه و مکانیکشون پیدا نمیشه(شما بگو خدای کیفیت،دیگه برای تصادف که احتمال مشکل هست) نه به راحتی میشه نقدش کرد،ال90 که کیفیت بهتری نسبت به اینها داره بعد این همه وقت هنوز مکانیک قطعه فراون نداره وای به این چینی ها!!من خواستم اگر کسی مزیت میگه عیب هم بگه که ظاهرا اینجا تعصب شدیدی روی چینی ها هست،به هرحال علف باید به دهن بزی شیرین بیاد و کسی که میخاد خرید کنه باید ببین دلش به چی هست که در نهایت با این بودجه چینی های به صرفه تر را هم گفتم...
    دوست عزیز نظر شما محترمه و هر کس یه نظری داره
    من به شخصه حاضرم بعد از چند سال یه مقدار ضرر کنم ولی اون پول رو به همراه وقت و اعصاب ارزشمندم هر روز تو تعمیرگاه خرج نکنم
    درباره کره ای ها هم که گفتی، متاسفانه تو ایران از همه ماشین ها دارن گرونتر فروخته میشن (نسبت به قیمت جهانی) و وارد کننده ی اون داره سود کلانی رو به جیب میزنه

اما در کل من ماشین هر کشوری رو (هر کشور) به فرانسوی ترجیح میدم چون واقعا خودروهای فرانسه به معنای واقعی سرطان هستن و استهلاک و هزینه خیلی بالایی هم دارن.

در مورد قطعه ی چینی ها اوایل گفته شما درست بود ولی الان تو همه نمایندگی ها و همچنین خیابان ملت و همچنین بعضی لوازم فروشی های سطح شهر همه قطعاتشون هست (منظورم پرفروش ها هستن مثل لیفان و ام وی ام، نه مثلا زوتی) و اتفاقا قطعات قیمت بالایی هم ندارن و در سطح قیمت دیگر ماشیناس
    ممنون از همه ی نظراتتون

بهترین موتور و گیربکسی که رویه این ماشین های چینی سوار هستش

مال کدوم برند و محصول هستش ؟

من زیاد اطلاعات ندارم اما انطور که دوستان میگن موتور cvt -cvvt از بقیه بهتره

میشه توضیح بدین

با تشکر
    دوست عزیز اکثر موتور هاشون برای شرکت هایی مثل میتسوبیشی و تویوتا هستن (موتورهای 7-6 سال پیش) که امتیازش رو از اونا خریدن و خودشون تولید میکنن. مثلا لیفان 520 و 620 دو نسل از موتورهای تویوتا کرولا رو داشتن (1.6 برای 520 که قدیمی تره و 1.8 برای 620) و موتور 1.6 لیفان 620 هم که اسمش tritec بود ساخت مشترک کرایسلر و bmw (روور) بود که روی چند ماشین نصب بود و تولید شده تو برزیل بود
    موتور های 1.6 جک جی 3 و 1.8 جک جی 5 برای میتسوبیشی هستش و خود گیربکس اتوماتش هم اگه اشتباه نکنم برای همون میتسوبیشی هست و حتی روش پلاک فنی داره
    از بقیه زیاد اطلاعی ندارم ولی اکثرا یا برای شرکت های بزرگ هستن و یا حاصل همکاری با شرکت های بزرگ تو این زمینه مثل ریکاردو و...

cvt نوعی گیربکس اتومات هست که ضرایب پیوسته داره و به این معنی که انگار هزاران دنده داره و موتور همیشه تو دور مشخص و بهینه ای کار میکنه و مثل ماشین 4 یا 5 دنده نیست
    vvt و cvvt مربوط به موتور هستن و یعنی سيستم تايمينگ متغير پيوسته سوپاپ که میتونه زمان باز و بسته شدن سوپاپ‌ها تو موتور رو تو دستش بگیره و تغییرات ایجاد کنه تا بهترین بازده رو ایجاد کنه

6. 3 کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوست عزیز نظر شما محترمه و هر کس یه نظری داره
    من به شخصه حاضرم بعد از چند سال یه مقدار ضرر کنم ولی اون پول رو به همراه وقت و اعصاب ارزشمندم هر روز تو تعمیرگاه خرج نکنم
    درباره کره ای ها هم که گفتی، متاسفانه تو ایران از همه ماشین ها دارن گرونتر فروخته میشن (نسبت به قیمت جهانی) و وارد کننده ی اون داره سود کلانی رو به جیب میزنه

اما در کل من ماشین هر کشوری رو (هر کشور) به فرانسوی ترجیح میدم چون واقعا خودروهای فرانسه به معنای واقعی سرطان هستن و استهلاک و هزینه خیلی بالایی هم دارن.

در مورد قطعه ی چینی ها اوایل گفته شما درست بود ولی الان تو همه نمایندگی ها و همچنین خیابان ملت و همچنین بعضی لوازم فروشی های سطح شهر همه قطعاتشون هست (منظورم پرفروش ها هستن مثل لیفان و ام وی ام، نه مثلا زوتی) و اتفاقا قطعات قیمت بالایی هم ندارن و در سطح قیمت دیگر ماشیناس

دوست عزیز اکثر موتور هاشون برای شرکت هایی مثل میتسوبیشی و تویوتا هستن (موتورهای 7-6 سال پیش) که امتیازش رو از اونا خریدن و خودشون تولید میکنن. مثلا لیفان 520 و 620 دو نسل از موتورهای تویوتا کرولا رو داشتن (1.6 برای 520 که قدیمی تره و 1.8 برای 620) و موتور 1.6 لیفان 620 هم که اسمش tritec بود ساخت مشترک کرایسلر و bmw (روور) بود که روی چند ماشین نصب بود و تولید شده تو برزیل بود
    موتور های 1.6 جک جی 3 و 1.8 جک جی 5 برای میتسوبیشی هستش و خود گیربکس اتوماتش هم اگه اشتباه نکنم برای همون میتسوبیشی هست و حتی روش پلاک فنی داره
    از بقیه زیاد اطلاعی ندارم ولی اکثرا یا برای شرکت های بزرگ هستن و یا حاصل همکاری با شرکت های بزرگ تو این زمینه مثل ریکاردو و...

cvt نوعی گیربکس اتومات هست که ضرایب پیوسته داره و به این معنی که انگار هزاران دنده داره و موتور همیشه تو دور مشخص و بهینه ای کار میکنه و مثل ماشین 4 یا 5 دنده نیست
    vvt و cvvt مربوط به موتور هستن و یعنی سيستم تايمينگ متغير پيوسته سوپاپ که میتونه زمان باز و بسته شدن سوپاپ‌ها تو موتور رو تو دستش بگیره و تغییرات ایجاد کنه تا بهترین بازده رو ایجاد کنه
    الان ایکس 50 و برلیانس و جک موتور و گیربکشون کدوم از همه بهتره ؟؟

8. این کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

الان ایکس 50 و برلیانس و جک موتور و گیربکشون کدوم از همه بهتره ؟؟
    جک که موتورش مشخصه ولی هنوز نتونستم پیدا کنم موتور برلیانس و x50 واسه کدوم شرکت بوده. اگه پیدا کردم خبر میدم. اما در کل اگه تو انجمن های خودرو بچرخید و یا تو نمایندگی ها پرس و جو کنید هیچ کدوم مشکل حاد یا اپیدمی ندارن خرابی خاصی از هیچ کدوم گزارش نشده.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز بنظرم به جک فکرکنی بهتره چون امتجانش را پس داده ولی x50 چون هنوز زیاد نشده نمیشه بهش اعتماد کرد..ظاهرا ایموبلایزر هم نداره و البته مثل اکثر ماشینها سینی زیر موتور هم نداره،مصرفش هم با وجود حجم مشابه و وزن سبکتر میگن بیشتر از جک دنده ای هست...انجمن تیونیگ تاک راهنمای خوبیه هرچند هنوز هم نظرات زیاد درموردش نیست،معمولا ماشینهای سری اول شاید بعضا بگن اصالت دارخ ولی بنظرم احتمال مشکل و نقص فنی اش بیشتره وحداقل باید یکسال صبرکرد تا فیدبکش را دید
    در مورد استهلاک فرانسوی بنظرمن این مطلب بازم زاییده دهن ملت ایرانه،نمونه اش خودم تندر دارم مشکلی نداره،خیلی ها میشناسم Tu5 دارند با کارکرد بالای 300 هزار تا نه مشکلی برای موتور پیش اومده و از کیفیت ماشین راضی هستند،مگان و لتیتود و...هم اگر از مصرف کننده واقعی بپرسین میگن که چقدر نسبت به کره ای هم قیمت راضیتر هستند؛اینکه 405 و تیپ2 واشر میزنن و یا کیفیت ساخت پایین ارتباطی به استهلاک فرانسوی جماعت نداره،تولید کننده وطنی عرضه تولید با کیفیت نداره....اگر فرانسوی پراستهلاک هست پس باید به نیسان ژاپن که سهامدارش رنو هست هم شک کرد،زمانی که تولیدکنندگان آسیایی از خودرو هیچ اطلاعی نداشتند،در اروپا خودرو تولید میشد و بعضا در تولیداتشون از موتورهای فرانسوی استفاده میکنند..

11. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amir z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز بنظرم به جک فکرکنی بهتره چون امتجانش را پس داده ولی x50 چون هنوز زیاد نشده نمیشه بهش اعتماد کرد..ظاهرا ایموبلایزر هم نداره و البته مثل اکثر ماشینها سینی زیر موتور هم نداره،مصرفش هم با وجود حجم مشابه و وزن سبکتر میگن بیشتر از جک دنده ای هست...انجمن تیونیگ تاک راهنمای خوبیه هرچند هنوز هم نظرات زیاد درموردش نیست،معمولا ماشینهای سری اول شاید بعضا بگن اصالت دارخ ولی بنظرم احتمال مشکل و نقص فنی اش بیشتره وحداقل باید یکسال صبرکرد تا فیدبکش را دید
    در مورد استهلاک فرانسوی بنظرمن این مطلب بازم زاییده دهن ملت ایرانه،نمونه اش خودم تندر دارم مشکلی نداره،خیلی ها میشناسم Tu5 دارند با کارکرد بالای 300 هزار تا نه مشکلی برای موتور پیش اومده و از کیفیت ماشین راضی هستند،مگان و لتیتود و...هم اگر از مصرف کننده واقعی بپرسین میگن که چقدر نسبت به کره ای هم قیمت راضیتر هستند؛اینکه 405 و تیپ2 واشر میزنن و یا کیفیت ساخت پایین ارتباطی به استهلاک فرانسوی جماعت نداره،تولید کننده وطنی عرضه تولید با کیفیت نداره....اگر فرانسوی پراستهلاک هست پس باید به نیسان ژاپن که سهامدارش رنو هست هم شک کرد،زمانی که تولیدکنندگان آسیایی از خودرو هیچ اطلاعی نداشتند،در اروپا خودرو تولید میشد و بعضا در تولیداتشون از موتورهای فرانسوی استفاده میکنند..
    سلام
    البته داره تاپیک به بیراهه میره ولی باید یه چیزایی گفته بشه و بی جواب نمونه

در مورد فرانسویا که اصلا تو جهان سرامد هستن از محبوبیتی هم که دارن مشخصه. من خودم مکانیک خوندم و همچنین چند سال تو این حوزه درگیر بودم و کاملا شناخت دارم که فرانسویا چه سرطانی هستن (هم بدتعمیر و هم پر استهلاک) نوع ایرانیزه که دیگه هیچی

.در مورد تندر هم موافقم نسبت به بقیه شون کم اشکال تره ولی زیاد روی فرانسوی بودن مانور نده (گرچه فرانسه تو صنعت خودرو هیچی نیست). مال رومانی هست که توی صنعت خودروسازی تقریبا هیچی نیست! ولی تو ایران به مردم ساده لوح به اسم رنو انداختن
    ضمنا تاریخ دلیل بر برتری نیست. ایران هم یه زمانی بروبیایی داشت الان چی داره؟؟؟ فرانسه هم بله یه زمانی خوب بوده.مثلا 405 برای اون زمان خوب بود. پیشنهاد میدم برنامه تاپ گیر مربوط به فرانسویا رو هم مشاهده کنی

توی تی تی منم هستم و همه رو هم خوندم اتفاقا نبود چراغ ایموبلایزر دلیل نبود اون نیست. تا وقتی یه کلید کپی ساخته نشه و تست نشه نمیشه گفت
    در مورد مصرف بالا هم باید بگم بخاطر پایین بودن کارکرد خودروهاست. همه ماشینا همین طورن. اگه با موتور اشنایی داشته باشید تا وقتی قطعات با هم مچ بشن موتور هم مصرف بالایی داره و هم شتاب و قدرت کمی. همین جک اس 5 توی 100-200 کیلومتر اولش مصرف بالای 20 هست!!! و تا 500-600 کلیومتر میرسه به 12-13 و بعد میاد حول و حوش 9
    ایکس 50 هم هنوز کارکرداشون پایینه و مطمئن باشید مصرفش اصلا بالا نخواهد. من سوار یه دونه صفرش هم شدم شتاب کاملا معقولی هم داشت

ضمنا این حرفایی که زدم اصلا بخاطر طرفداری و تعصب نبوده (هیچ کدوم از اینا ندارم و کارم هم وابسته به هیچ کدوم از شرکتا نیست) و در راستای روشنگری هستش
    Last edited by amir z; 01-01-2016 at 22:36.

13. این کاربر از amir z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    اول اینکه در مورد المد درسته که مربوط به داچیا رومانی هست و دردسته خودروهای اکونومی هست ولی مهم برندی هست که روش خورده که رنو هست،همین موتور روی محصولات دیگه مثل مگان 1.6 هم بوده درمورد استهلاکش هم مطمئنا حداقل از چینی ها خیلی کم استهلاکتره،حداقل طبق مثال شما 5 سال هفته ای یکبار در تعمیرگاه نبودم(درضمن ابعاد X50 که به عنوان کراس اور مطرح میشه دست کمی از همین الممد نداره) ولی قبول دارم خیلی بددست و بد تعمیره..درمورد بدنام بودن فرانسوی همین که خودروهای سال اروپا طی سالهای مختلف با وجود رقبای قدر آلمانی بعضا از رنو و پژو فرانسه هست دیگه نیازی به بحث نداره،حالا یکی میخاد بگه به آمریکا صادر نمیشه حتما اشغاله برای من یکی قانع کننده نیست؛رنو-نیسان هم باز نشان از بی نام و نشان بودن فرانسوی ها نداره...به هرحال برای منم فرقی نداره که فرقون وطنی سرآمد جهان هست یا خودروسازآسیایی یا فرانسوی،چون پول هیچکدامشون به دخل من وارد نمیشه
    درهرحال برای عده ای مهمترین فاکتور خرید خودرو در این وضع،نقدشوندگی بالا،استهلاک و مصرف پایین و کیفیت بالا مطرحه و برای بعضی هم تک و جدید بودن و آپشنهای متنوع مهم تره که مسلما همه این موارد در یکجا جمع نمیشه و خود خریدار باید تصمیم بگیره که کدام ویژگی براش مهمتره

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان لطفا به حاشیه نریم

موتور های جک طراحیش میتسوبیشی هست یا کلا موتورش ماله میتسوبیشیه ؟؟

برلیانس ها اسم موتورشون خیلی عجیبه

راستی بسترن چطوره ؟؟

مزایا و معایبش چیه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhantaktaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سرغ چینی نرو به هزار و یک دلیل.
    مهمترینش بازار خراب دست دوم و کمبود قطعات و خدمات.تندر رو ترجیح میدم

17. این کاربر از keyhantaktaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •