بالا بیاد . ممنون میشم این مورد اخر رو هم دوستان راهنمایی کنند
بالا بیاد . ممنون میشم این مورد اخر رو هم دوستان راهنمایی کنند
1. خیر چه برای اورکلاک چه بدون اورکلاک کردن شما باید فن سی پی یو جدا بگیرید توی باکسشون نیست.
2.خیلی کم پیش میاد اصلا من همچین موردی ندیدم
3.این فن هم خوبه و سریعتره میتونید انتخاب کنید (در مورد نویز صداش اطلاعی ندارم)
ممنون از لطفتون .. جمع بندی نهایی بنده این شد .. نظرتون چیه ؟ ( البته قیمت کمی بیشتر درامد . اشکالی نداره . -ارزشش رو داره به جاش )
MB : gigabyte ga-z170x-gaming 7پاور رو که گفتم 1 سال کارکرد هست . اما نو خودم خریدمش و روی سیستمی بوده که سی پی یو 4 هسته ای و گرافیک 460 gtx روش بوده ..فکر نمیکنم خیلی مشکل داشته باشه .
CPU: intel core i7 -6700
:CPU Cooler: Deepcool Ice Edge 400 FS
RAM: gskill ripjaws v 2*8=16 ddr4 3000mhz cl15 red
ssd : samsung evo850 120 gig
HDD: western digital caviar black 1tb
Case : green x3 v2 Gaming
VGA :evga gtx980 ti - super clocked -acx v 2 -back plat|6gig
power : green 885
سیستم رو چه جوری میبینید ؟ خوبه ؟ یا تغییر قطعه ای رو پیشنهاد میدید ؟
سیستم خوبیه ولی اول از همه رم با فرکانس پایین تر بردارید, کاربرد زیادی نداره توی گیمینگ. 2400MHz خوبه. مادربرد هم دیگه انتخاب کردید ولی ارزون تر هم میشه گیر آورد کارت گرافیک هم من گیگابایت پیشنهاد داده بودم ولی این یک موردی که خودتون گفنید هم خوبه . تصمیم نهایی با شماست.
ممنون اقا کاوه که پاسخ میدید .
چرا فرکانس بالاتر نگیرم ؟ مشکلی ایجاد میکنه ؟ اخه تفاوت قیمتی که ندارن .
در مورد گرافیک والا با 6 گیگ رم و ti بودنش این از گیگا ارزون تر بود . گیگا با همین مشخصات و همین حدود قیمت داره ؟
شما چرا این همه پول برد میخوای بدی ؟ بنطرم H170 GAMING PRO از ایسوس مناسب تر باشه ، اور کلاک هم که نمیکنی ، رم هم 2400 بگیر ، البته روی H170 رو 2133 ست میشه که اگر کاربرد شما گیمه تاثیری نمیزاره رو عملکرد سیستم . بجاش میتونی یه پاور فوق العاده با کیفیت مثل سری RMI کورسیر بگیری .
برای کارت گرافیک هم به EVGA شک نکن ، از نظر کیفیت بالاتر از گیگا نباشه پایین تر نیست ، اگر از گیگا ارزونتره 100 درصد همینو بگیر .
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
امیر جان والا من از نظر مین قبلا هم یه مین مشابه این داشتم با چیپ های پایپش .. تجربه خیلی خوبی دارم ازشون . برای همین مدلی که شما میفرمایید زیاد مد نظرم نیست .
از نظر پاور .. یعنی پاور گرین بدرد نمیخوره ؟
من رو این اصل میگم پاورم کفایت میکنه . چون دیدم اکثر سیستم های i7 رو با پاور 750 میبندن و اگر هم ما 1 سال کارکرد پاور رو در نظر بگیریم . در بدترین حالت افت ولتاژش تازه الان رسیده به 750 و ضعیف نیست برای این سیستم.
در مورد گرافیک هم خدمتتون عرض کنم ارزون تر نیست . اما اونی که دوستمون گفتم اولا ti نیست ثانیا رمش 4 گیگ هست . این رمش 6 گیگ هست و ti هم هست و اگر یه مقایسه داشته باشیم خیلی ها از 980 gtx معمولی ناراضی بودن که انویدیا اومد ti رو ورژن تکمیلی داد.
ممنون از پاسخ هاتون دوستان
در مورد فرکانس رم هم اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
پاور رو از نظر توانش نگفتم ! فقط کیفیت بالاش مد نظرم بود ! گرین هم خوبه !از نظر پاور .. یعنی پاور گرین بدرد نمیخوره ؟
من رو این اصل میگم پاورم کفایت میکنه . چون دیدم اکثر سیستم های i7 رو با پاور 750 میبندن و اگر هم ما 1 سال کارکرد پاور رو در نظر بگیریم . در بدترین حالت افت ولتاژش تازه الان رسیده به 750 و ضعیف نیست برای این سیستم.
Last edited by امير موسر; 14-12-2015 at 20:36.
خوب به نظرتون این پاور امکان داره مشکلی ایجاد کنه ؟ اگه 30 درصد احتمال داره .. بهتره عوض بشه .. چون به ریسک نابودی قطعات با این هزینه نمی ارزه
اقا کاوه شما هم میشه راجب رم بنده رو راهنمایی نهایی بفرمایید ؟
مدل دقیق پاور گرین که انتخاب کردی چیه ؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)