تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 48

نام تاپيک: Fallout 4

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خب من بیشتر سعی کردم خط داستانی رو برم.

بازی بسیار عالی و معتاد کننده هستش.
    دنیای بزرگ و اخرالزمانی (مدل بمب اتمی) رو خیلی بهتر از قسمت سوم نمایش دادن.

از جمله بازی هایی هست که وقتی واردش میشی گذر زمان رو متوجه نمیشی و این خودش عالیه و برای من کافی.
    مهمترین نکنه ای که اضافه کردن امکان شخصی سازی اینبار بزرگ تر در حد کل دنیای فال اوت هست و این واقعا برام جالب بود.

گیم پلی بازی عالی
    داستانش کمی ضعیف و بعضا داستان های و اتفاقات فرعیش جالب بودن.
    صدا و موسیقی که عالی فقط بعضا این دوبله هم باگ داشت.

گرافیک که ضعیف ترین بخش بازی هست، بسیار باگ و گلیچ و دردسر، محیط های شبش گرافیک وحشتناک افت میکرد و تا شب میشد زود می خوابیدم تا صبح بشه برم بازی ولی دنیای روزش عالی و محیط های زیبایی داشت.

در کل من نمره 9 رو به بازی میکدم و از بتزدا به خاطر این بازی تشکر میکنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اره داره، بازی پتانسیل اینو داره که تا سال بعد این موقع بازی کنی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من همچین چیزی ندیدم.

2. 8 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hessam_7800gtx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    BlackWater Park

پيش فرض

اپ pipboy واسه موبایل رو کسی تونسته راه بندازه؟؟؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اپ pipboy واسه موبایل رو کسی تونسته راه بندازه؟؟؟
    اره من را انداختم سوالی چیزی داری بپرس

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

تو یکی از پیغامهای داخل بازی میگفت برای اینکه ساکنین بتونن شهر رو بازسازی کنن باید امکانات لازم رو در اختیارشون بذاین!
    این ساکنین شهرها مگه خونه ها و امکانات رو تعمیر هم میکنن؟ مخصوصا Sanctuary که اگه تعمیر کنن فوق العاده میشه! من تو فرومهای خارجی هم نگا میکردم در این مورد نظرهای متفاوتی داده بودن یکی میگفت قسم میخورم اون کاشیهای زرد خونه ها زیادتر از قبل شده، یکی میگفت کلا خونه رو تعمیر کردن. من که تا اینجا چیز به خصوصی در این مورد ندیدم، شما دیدین؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

تو یکی از پیغامهای داخل بازی میگفت برای اینکه ساکنین بتونن شهر رو بازسازی کنن باید امکانات لازم رو در اختیارشون بذاین!
    این ساکنین شهرها مگه خونه ها و امکانات رو تعمیر هم میکنن؟ مخصوصا Sanctuary که اگه تعمیر کنن فوق العاده میشه! من تو فرومهای خارجی هم نگا میکردم در این مورد نظرهای متفاوتی داده بودن یکی میگفت قسم میخورم اون کاشیهای زرد خونه ها زیادتر از قبل شده، یکی میگفت کلا خونه رو تعمیر کردن. من که تا اینجا چیز به خصوصی در این مورد ندیدم، شما دیدین؟
    منم چیز به خصوصی ندیدم ولی فکر میکنم وقتی امکانات رو همیشه در حد مطلوب نگه داریم یک کارهایی میکنن.
    اما خب مثلا منتظر یک ساختمان نباید باشیم فکر کنم در حد همون تمیز کردن و جابه جا کردن چند وسیله باشه

7. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Emir1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    Michigan

پيش فرض

من یه سری نکته در مورد بازی یاد گرفتم که گفتم با بقیه به اشتراک بذارم، شاید بدونید ولی به هر حال خواستم بگم شاید برای بعضی دوستان مفید واقع بشه.
    اول یه راه خیلی ساده برای پول جمع کردن تو بازی، شهر یا به اصطلاح دهکده هایی که دسترسی به آب آزاد دارن منبع درآمد خیلی خوبی هستن، کافیه تو این شهرها چند تا منبع آب از نوع purificator یا همچین چیزیه اسمش بذاریم، همانطور که میدونید سه نوع منبع آب داریم اولی که تلمبه ست هیچ اون دو نوع دیگه هر کدومو خواستید، نوع سوم که عالیه اگه از نوع دوم میذارید حداقل دو سه تا بذارین، فایده این کار اینه که بهتون purified water میده که هم میتونید برای بازیابی سلامتی استفاده کنید هم بفروشید هرچقدر منبع بیشتر بذارین بیشتر میده، مقدارش هم از تعداد آب منهای تعداد جمعیت بدست میاد، مازاد میره تو قسمت workshop که میتونید از اونجا برشون دارین یه دونه از این trader ها هم بذارین دم دستتون، هرچند روز یه بار میتونید به شهر سر بزنید آبا رو جمع کنید برید بفروشید، یه پاداش مالیاتی هم این وسط میده از تاجر که اونم میره باز تو قسمت کارگاه، این پولا رو هم میتونید جمع کنید.
    مورد دیگه در مورد شهرهایی که زیاد بهشون حمله میشه، این به خاطر اینه که دفاعشون کافی نیست، دفاع تو بازی یه فرمول ساده داره، باید مجموع غذا + آب <دفاع شهر باشه، اگه دفاع کوچیکتر از مجموع این دو باشه به شهر حمله میشه، واسه خود من این مورد مشکل ساز بود بعضا، چون کارگرای تازه وارد اکثر می بینید میرن سراغ غذا جمع کردن به همین خاطر مقدار غذا بالا میره و دفاع ثابت میمونه، در نتیجه به شهر بیشتر حمله میشه، بهترین روش اینه که نفراتی که غذا جمع میکنن رو دنبال نخودسیاه بفرستین تا زیادی غذا جمع نکنن شورشیا رو تحریک نکنن. فقط یخورده بیشتر از تعداد جمعیت باشه که نفرات جدید اومدن کم نیاره.
    بازم هست اما اگه بگم مطلب طولانی میشه، ایشالا باز میگم.
    Last edited by Emir1; 07-12-2015 at 14:13.

9. 3 کاربر از Emir1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

تموم شد البته کلی جای مخفی هست که کشف نشده
    واقعا بازی جالبی بود بعد از gta عاشقشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه bache pooldar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

دوستان اگه میشه بگید رو این سیستم جواب میده؟ درسته صفحه اول سیستم مورد نیاز رو نوشته ولی من زیاد از قدرت پردازنده ها سر در نمیارم. ممنون از همه
    CPU: Core i7 4510 U
    VGA:Geforce 840M
    Ram:8 G

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

دوستان اگه میشه بگید رو این سیستم جواب میده؟ درسته صفحه اول سیستم مورد نیاز رو نوشته ولی من زیاد از قدرت پردازنده ها سر در نمیارم. ممنون از همه
    CPU: Core i7 4510 U
    VGA:Geforce 840M

Ram:8 G
    بله جواب میده.

13. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen14014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

پسورد کامپیوترهایی که پشتش میشینیم رو چطور باید پیدا کرد ؟

من یه سری نکته در مورد بازی یاد گرفتم که گفتم با بقیه به اشتراک بذارم، شاید بدونید ولی به هر حال خواستم بگم شاید برای بعضی دوستان مفید واقع بشه.
    اول یه راه خیلی ساده برای پول جمع کردن تو بازی، شهر یا به اصطلاح دهکده هایی که دسترسی به آب آزاد دارن منبع درآمد خیلی خوبی هستن، کافیه تو این شهرها ...
    من اولای بازی هستم و تازه تو موزه جنگ هستم ، یکبار بازی بهم گفت که باید آب بخورم ، من که نمیدونستم از کجا باید آب بخورم برای جبران ضعفم یه آمپول زدم !

.

15. این کاربر از mohsen14014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •