تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین بازیکن جهان در سالی که گذشت

راي دهنده
39. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • لیونل مسی

29 74.36%
  • لوئیس سوارز

1 2.56%
  • کریستیانو رونالدو

7 17.95%
  • بازیکنی دیگر

2 5.13%
صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 58

نام تاپيک: توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا | FIFA Ballon d'Or | سال 2015

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

مراسم گلوب ساکر؛ لیونل مسی برترین بازیکن جهان در سال 2015

ساعاتی پیش ششمین دوره انتخاب برترین های گلوب ساکر در دوبی، حاشیه ی خلیج فارس برگزار شد که عناوین مختلف به نامزد های دریافت جوایز اهدا شد.

لازم به ذکر است گلوب سامر با مدیریت مدیر برنامه های شاغل در فوتبال، و اتحادیه های کشور های صاحب فوتبال مختلف برگزار می شود.

محتوای مخفی: ادامه 
    باشگاه بارسلونا به عنوان برترین باشگاه سال 2015 انتخاب شد

==========================
    مارک ویلموتس به عنوان برترین سرمربی سال 2015 انتخاب شد

فرانک لمپارد جایزه بهترین دوران ورزشی را دریافت کرد

آندره آ پیرلو نیز جایزه بهترین دوران ورزشی را دریافت کرد

روشن ایراماتوف به عنوان برترین داور سال 2015 انتخاب شد

خورخه مندس به عنوان برترین مدیر برنامه سال 2015 انتخاب شد

بنفیکا به عنوان برترین آکادمی سال 2015 انتخاب شد

لیونل مسی به عنوان برترین بازیکن سال 2015 انتخاب شد

Last edited by hossein blak; 28-12-2015 at 00:16.

2. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رونالدوی برزیلی: مسی از رونالدو کامل تر است!

به اعتقاد لوئیز نازاریا دلیما ستاره های بارسلونا و رئال مادرید با یکدیگر قابل مقایسه نیستند!

به گزارش بخش بین الملل ورزش 11، رونالدو ستاره سابق فوتبال برزیل که در طول دوران حرفه ای خود سه بار به عنوان مرد سال فوتبال جهان دست یافته است، اعتقاد دارد لیونل مسی بازیکن به مراتب کامل تری نسبت به کریستیانو رونالدو است.

این دو بازیکن برای هشتمین سال متوالی نامزد دریافت معتبر ترین جایزه انفرادی فوتبال شده اند و تا کمتر از 13 روز دیگر مشخص خواهد شد که اعجوبه آرژانتینی بارسلونا برای پنجمین بار این عنوان را دریافت می کند و یا این ستاره پرتغالی رئال مادرید است که تعداد توپ های طلایش را به مسی می رساند.

رونالدوی برزیلی در مصاحبه خود عنوان کرده:

من به شخصه مسی را انتخاب می کنم، چرا که او از رونالدو کامل تر است. مسی همه چیز را در دیدنی ترین سطح خود ارائه می دهد و یک سرو گردن از همه بازیکنان جهان بالاتر است.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ronaldo: Messi more complete than Cristiano Ronaldo

4. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

استویچکوف: موفقیت تیمی اولویت اول مسی است، اما رونالدو . . .

هریستو استویچکوف که برای دو موقتا در بین سال های 1990 تا 1995 و 1996 تا 1998 پیراهن بارسلونا بر تن داشت به تمجید از کریستیانو رونالدو و لیونل مسی پرداخت و آنها با یکدیگر مقایسه کرد.

استویچکوف در گفتگو با خبرنگاران شبکه BTSport در خصوص این دو فوق ستاره جهان گفت:
    {همیشه این دو بازیکن را با یکدیگر در خصوص مهارت ها، موفقیت ها، رکورد ها و گلزنی مقایسه می کنند، اما من قصد دارم به گونه این دیگر این را از هم متمایز کنم.
    کریستیانو رونالدو ذاتا برای گلزنی آفریده شده است و زمانی که تعداد گل در میان باشد نام او در صدر است. کمتر بازیکنی در تاریخ فوتبال وجود داشته است که با مانند او بتواند گلزنی کند. یک مهاجم باید برای گلزنی حریص باشد و او هم اینگونه است. به نظر من گلزنی برای رونالدو ارزش بیشتری دارد، اما مسی تنها به گلزنی فکر نمی کند و برای او موفقیت های تیمی درجه و ارزش بیشتری دارد.
    با این وجود هر دو آنها در یکی سطح هستند و فقط در چند پارامتر که آنها به شرایط فیزیکی بستگی دارد با یکدیگر متفاوت هستند.}

دارنده توپ طلای سال 1994 در خصوص مراسم گالای پیش رو عنوان کرد:
    {این جمله تکراری شده است که بگوییم، فلان بازیکن شایسته توپ طلا است و یا از این گونه اظهارات. اما من می خواهم بگویم که توپ طلا برای هر بازیکنی از هر کشور و یا قاره ای بسیار ارزشمند است و همه بازیکنان در بالاترین سطح برای کسب این عنوان تلاش می کنند. هر کسی که توپ طلا را بگیرد بدان معنی نیست که او بر تخت پادشاهی خواهد نشست، او باید در زمین همه چیز را نشان دهد و باید بتواند الگویی مناسب برای جوان تر ها باشد.
    به نظر من توپ طلا بیشتر در این روز ها ارزش معنوی دارد و این جایزه نمی تواند یک بازیکن را در دسته ای بالا تر از سایر بازیکنان قرار دهد. چرا که بازیکنان زیادی در جهان وجود دارند که می توانند این جایزه با بدست بیاورند. اگر فیفا بتواند به سه نامزد نهایی یک توپ طلا بدهد به نظر من بهترین کار است. نمی توان دو بازیکن دیگر را نادیده گرفت.}

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

جیمز نسبیت و کیت عبد مجریان مراسم توپ طلا سال 2015

جیمز نسبیت بازیگر ایرلند شمالی و کیت عبد مجری انگلیسی شکبه اسکای اسپورت به عنوان مجری در مراسم بهترین های سال 2015 جهان (توپ طلا) حضور خواهد داشت.
    گفتنی است عبدو در سال گذشته نیز اجرای این مراسم را بر عهده داشت. اما جیمز نسبیت بازیگر فیلم سه گانه "هابیت" برای اولین بار در این مراسم حضور خواهد داشت. این بازیگر ایرلندی که در بسیاری از فیلم های کمندی ایفای نقش کرده است می تواند جذابیت خاصی به این برنامه بدهد.

+
    7 روز تا شروع مراسم .../.

7. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

واکنش ها در توئیتر بر سر افشای نام برنده توپ طلا

شبکه های اجتماعی پره از واکنش ها به این ادعا که فیفا به طور اتفاقی برنده ی توپ طلا را پنج روز قبل از مراسم اعلام کرده . اسم لیونل مسی که در کنار یک سند به ظاهر رسمی به چشم می خوره.
    اصل این خبرو اول خبرنگار آلمانی مایکل آبینک در توئیتر خودش منتشر کرده.
    خبر خوش برای هواداران رونالدو و نیمار اینه که به نظر میاد این اتفاق یک اشتباه خبری بوده و سند منتشر شده از دو ماه قبل در رسانه ها موجود بوده .

اعلام رسمی این خبر در ابتدا در ESM صورت گرفته بود که بعدتر این سایت عکس ها را از روی خروجی خود برداشت و نوشت این اتفاق یک اشتباه خبری بوده است.
    {در واقع لیونل مسی و سلیا ساسیچ بهترین بازیکنان اروپا در 2015 بوده اند و بابت این اشتباه معذرت می خواهیم.}

9. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض خوانندگان مراسم توپ طلا

لیونا لوئیس بریتانیایی به همراه گروه توسلوس (لوکا سولیچ و استفان هازر کروات) برای مهمانان گالای 2015 در زوریخ اجرا خواهند داشت.
    این اولین حضور برای لیونا لوئیس و توسلوس در این مراسم خواهد بود. لیونا لوئیس که از محبوبیت زیادی برخوردار است، رکوردهای بسیاری را در جداول فروش و کسب افتخارات و جوایز خلق کرده است.تو سلوس هم از سال 2011 به دنیای موسیقی معرفی شدند. آن ها مرز بین سبک های مختلف موسیقی را از بین برده اند و از کلاسیک تا پاپ و راک را به اجرا درآورده اند.

11. این کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض برندگان توپ طلا چه گفتند؟

مروری می کنیم بر صحبت های برندگان این جایزه در سال های گذشته.

2010 - لیونل مسی
    {این دومین سالی است که این جایزه را به دست می آورم، اما به اندازه بار اول خوشحالم البته اگر بیشتر از بار اول خوشحال نباشم.}

2011 - لیونل مسی
    {خیلی خوشحالم که برای سومین بار و آن هم پیاپی این افتخار نصیبم می شود. یک بار بردن این جایزه هم سخت است. بسیار خوشحالم و به اندازه بار اول از این اتفاق لذت می برم.}

2012 - لیونل مسی
    {برای چهارمین بار پیاپی واقعا عالیه. ذهنم خالی شده است و نمی دانم چه باید بگویم. مثل همیشه دوست دارم که این جایزه را به خانواده ام تقدیم کنم.}

2013 - کریستیانو رونالدو
    {این که می بینم من برنده شده ام ، بسیار خوشحالم می کند. احساس غرور می کنم. برای کسب افتخاری به این بزرگی باید به سختی تلاش کرد. ا زتمامی هم تیمی هایم در رئال و تیم ملی ممنونم چرا که بردن یک جایزه فردی بدون کار گروهی ممکن نیست. همچنین از مربیانم در باشگاه و تیم ملی به خاطر اعتمادشان به من ممنونم.}

2014 - کریستیانو رونالدو
    {من تاکنون 8 بار اینجا بوده ام و هر بار هم مثل بارهای قبل است. قبل از خواندن نام برنده فشار بسیار بالایی را تحمل می کنم. می دانم که چقدر تلاش و سخت کوشی برای کسب این جایزه مورد نیاز است و مهم نیست برای چندمین بار اتفاق می افتد به هر حال احساساتم بر من غلبه می کند. امیدوارم این روند همچنان برای سال ها ادامه داشته باشد. از تمام هم تیمی هایم در رئال و پرتغال تشکر می کنم. این جایزه حسن ختامی است بر فصل گذشته و انگیزه ای برای شروع فصل 2015.}

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تیاگو سیلوا: فکر میکنم مسی جلوتر است ولی در سال های آینده نیمار شانس بردن توپ طلا را خواهد داشت.

دیگو فورلان: بازیکنان عالی دیگری هستند ولی مسی در سطح دیگری نسبت به آنهاست. فکر میکنم مسی بدون شک بهترین است.

رونالدینیو: برای من مسی بهترین بازیکن جهان است. او بهترین است، همین.

فابیو کاپلو: بهترین بازیکن فصل گذشته برای من مسی است.

الساندرو نستا: برای من مسی! مسی بهترین بازیکن جهان است. کریستیانو بازیکن شگفت انگیزی است ولی برای من مسی بهتر است.

آندری شوچنکو: فکر میکنم مسی دوباره خواهد برد.

کارلس پویول: کریستیانو و نیمار بازیکنان بزرگی هستند ولی لئو بالاتر از سطح آنهاست.

ترجمه اختصاصی P30World از روی کلیپ مصاحبه

14. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لحظه به لحظه با مراسم اهدای توپ طلا

وبسایت رسمی برنامه نود - مراسم معرفی بهترین‌های سال ۲۰۱۵ فوتبال جهان امشب در زوریخ سوئیس برگزار می‌شود.

مراسم گالای ۲۰۱۵ از ساعت ۲۱:۳۰ دقیقه به وقت تهران آغاز می‌شود. لیونل مسی رکورددار کسب توپ طلا، کریستیانو رونالدو بهترین گل‌زن تاریخ رئال مادرید و نیمار فوق‌ستاره برزیلی بارسلونا نامزدهای نهایی کسب عنوان بهترین بازیکن جهان هستند.

16. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

11 گزارش مراسم توپ طلا_قسمت اول

محتوای مخفی: زمان اعلام برنده توپ طلا در سایر نقاط جهان 
    گفتی است زمان اعلام برنده توپ طلا به ساعت تهران، ساعت 21:00 خواهد بود.

محتوای مخفی: نبرد کاکا با بهترین بازیکن بازی فیفا 
    کاکا برزیلی که یکی از مهمان های ویژه مراسم گالای امشب است با عبدالعزیز الشری بهترین بازیکن بازی کامپیوتری فیفا به رقابت پرداخت.

محتوای مخفی: کنفرانس خبری بهترین بازیکنان مرد سال آغاز شد 
    لیونل مسی، کریستیانو رونالدو و نیمار برای برگزاری کنفرنس خبری پیش از مراسم گالا حاضر شدند.

محتوای مخفی: رونالدو 
    رونالدو در کنفرانس خبری گفت: "این جایزه فوق العاده است. وقتی در طول سال سخت تلاش می کنی، این جایزه می تواند نتیجه مناسبی در ازای آن باشد. هشتمین بار است که اینجا قرار گرفته ام. این افتخار بزرگی است. کلمات مورد علاقه ی من کار و تلاش زیاد است ، باید در کار جدی بود تا به اینجا رسید. همه ما استعداد داریم ولی استعداد بدون تلاش ارزشی ندارد.
    عاشق این هستم که فوتبال بازی کنم و رکوردها را جا به جا کنم.
    +
    رونالدو در خصوص شماره 7 عنوان کرد:
    "ابتدای دوران بازی ام در منچستر یونایتد شماره 28 را بر تن داشتم، اما فرگوسن به من گفت که تو باید شماره 7 را بپوشی. من در ابتدا ترسیده بودم، چرا که این شماره مطعلق به بکهام بود. این شماره برای من خوش شانسی به همراه آورد. هر چیزی که داریم، بخشی از همین شماره 7 است.

محتوای مخفی: مسی 
    مسی در کنفرانس خبری گفت: "همان طوری که کریستیانو گفت اینجا بودن لذت زیادی دارد. واقعا حس زیبایی است که ما در اینجا هستیم. فرقی ندارد که من این جایزه را کسب کنم یا شخص دیگری. هر سال سعی می کنم از سال قبل بهتر کار کنم. فکر می کنم امسال بهترین سال عمرم بود. اتفاقات خوب زیادی افتاده است، سالی پر از شادی و پیروزی بود، انتخاب یک اتفاق خاص در این سال کار سختی است.
    +
    5 توپ طلا یا یک جام جهانی؟
    مسی در این خصوص این سوال گفت: " سوال سختی است. مطمئناٌ جام جهانی بهترین افتخاری است که هر بازیکنی می تواند به آن دست پیدا کند. مطمئناٌ جام جهانی را انتخاب می کنم."
    +
    مسی در خصوص نیمار می گوید: "فکر نمی کنم از کسی پیروی کند، او شبیه خودش است، که این عالی است. او باید به همین شکل ادامه دهد تا به هر چه می خواهد برسد. او هر آنچه که می خواهد را دارد. جدا از اینکه بازیکن فوق العاده ای است، انسان بی نظیری نیز هست."

محتوای مخفی: نیمار 
    نیمار در خصوص مسی می گوید: "نه فقط داخل زمین، بلکه در بیرون زمین هم شخصیت مسی را تحسین می کنم. او یک الگوی بی نظیر است. او 9 سال است که نامزد این جایزه شده است. من سعی می کنم که همانند او عمل کنم. سعی می کنم که رکورد ها را بشکنم تا بتوانم جا پای او بگذارم."

Last edited by hossein blak; 11-01-2016 at 19:39.

18. 3 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •