سلام
باز هم ممنون از راهنمایی شما .
3 تا رم دارم که هر سه برند Kingmax و مثل هم هستند . عکسهای گرفته شده از CPU-Z رو خدمتتون میذارم :
با تشکر
سلام
باز هم ممنون از راهنمایی شما .
3 تا رم دارم که هر سه برند Kingmax و مثل هم هستند . عکسهای گرفته شده از CPU-Z رو خدمتتون میذارم :
با تشکر
مین شما حداکثر چه مقدار فرکانس رم در حالت آور حمایت میکنه ؟ بیشتر کار شما با ضریب رم و ولتاژ رم است
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
سلام
با توجه به اينكه يكبار در دستكاري مقدار رم در بايوس ناكام بودم ، حقيقتش رو بخوايد ، نميدونم ... فقط اين رو ميدونم
كه مينبوردم حداكثر باس 667 رو ساپورت ميكنه ولي رمهام همه داراي باس 800 هستند
تو سایت مینتون تو مشخصاتش هست اگر حداکثر 667 در حالت آور حمایت میکنه یک مقدار باید با احتیاط عمل کنید چون ممکنه به برد آسیب برسه از طرفی برد هم قدیمی است و زیاد نمیشه روش مانور داد
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Last edited by EXTREME; 22-10-2015 at 20:57.
سلام مجدد
خواهش میکنم
دوست عزیر اینها مال قبل از اور مینبورد هست یا بعد از اون؟ ضریب 1:1 هست تا اونجایی که یادمه یعنی اینکه شما fsb رو ببری بالا باس رم زیاد نشه
در تایمینگ تیبل همونطور که میبینید 2# نوشته 266 با تایمینگ 4 اما شما داری 266 رو با تایمینگ 3 استفاده میکنی و این یعنی تایمینگ کم شده و اور شده و کفایت میکنه بیشتر اور شدن فایده ای نداره و تاثیر زیادی ندارید
در 3# زده 400 با تیمینگ 5 احتمالا روی رم های شما همین رو نوشته bus 800 و cl5 ، اینو چک کنید اگه همینطوره پس موردی که بالا گفتم درسته و اور شده و کفایت میکنه
اگر هم میخواهید باس 800 باشه میتونید ضریب رم رو یک عد افزایش بدید اما تایمینگ هم باید یک لول افزایش پیدا کنه (میشه همین سطحی که الان اور شده(اپایداری باید تست شه)) در غیر اینصورت مطمعنن پایدار نخواهد بود اگر هم دو لول تایمینگ رو افزایش بدید که حب میشه 5 و همونطور در 3# میبینید مشخصات همینه و دیگه اور نشده
Last edited by amirpcp30; 23-10-2015 at 18:22.
سلام
شما لطف دارید
از مطالبی که فرمودید اینگونه متوجه شدم که رمم تا حدودی اور شده و فعلا" نیازی به اورکلاک نداره . البته من فقط
روی CPU اور انجام دادم و شاید این امر روی رم هم تاثیر گذاشته . همانطوری که EXTREME عزیز هم گفتن مادربوردم
ضعیفه و نمیشه زیاد روش مانور داد . تا اینجا خدا رو شکر ، چرخش میچرخه و کارهای روزانه رو باهاش میتونم انجام بدم .
در حال حاضر با همین امکانات با این سیستم کار میکنم تا زمانیکه قسمت بشه و یک مینبورد درست و حسابی بخرم .
با تشکر
سلام
عزیز مثل اینکه شما متوجه صحبت های بنده نشدید دو تا پست قبل بنده رو بخونید بد نیست
ضریب رم 1:1 هست یعنی تا اونجایی یادمه fsb رو که برای بالا بردن سی پی یو زیاد کردید تاثیری در اور شدن رم نداره
بنده گفتم روی رم رو چک کنید که اگه اینطور باشه اتفاقا زیاد هم اور شده من تعجب کردم اینقد ساده بدون ولتاژ یک رم ساده اینطوری اور شده و تایمینگش یک لول کاهش داشته
سلام
شما به بزرگواریتون ببخشید اگه بد متوجه شدم . روی رمم چیزی از تایمینگ ننوشته ، عکسش رو گذاشتم .
البته من فقط مقدار fsb سی پی یو رو بالا بردم و تنظیمات مربوط به رم روی Auto قرار داره .
با توجه به اطلاعاتی که جنابعالی و دوستان دادن ، نهایتا" من باید چکار کنم ؟ با توجه به اینکه با این شرایط هم
راضیم .
ممنون
سلام
خواهش میکنم بنده برای اینکه شما به اشتباه نیافتید گفتم
احتمالا شات هایی که گذاشتید برای بعد از اور شدن مین هست (چون بنده اینو در پست های قبلی پرسیدم اما پاسخ رو فراموش کردید بدید) خب با این اوصاف شما به قدرت اصلی سی پی یو خودتون رسیدید مین رو اور کردید و اینکه رم هم با کاهش تایمینگ اور شده
رم شما میتونه در باس 800 باشه با تایمینگ 5 یا باس 667 و تایمینگ 4 کار کنه اما شما دارید 667 رو با تایمینگ 3 استفاده میکنید (اور شده)
خداروشکر که راضی هستید روزی هم دیدید کم اورد میتونید سی پی یوتون هم کمی اور کنید البته مین هم بیشتر اور میشه اما اور رم زیاد فایده ای نداره بنده خودم که اور میکنم اول سی پی یو رو اور میکنم و رم درکناترش اور میشه اما چون رم خنک کننده ای نداره و زیاد هم تاثیر نداره ارزش خاصی نداره که بهش فشار بیارید (منظورم اینه که تا جایی جاداره اور نکنید هیچ وقت که بخوایید ولتاژ زیاد بدید)
خب خلاصه کنم که منظور من این بود که شما فک میکردید رمتون داره کمتر از اون چیزی که هست کار میکنه (مثل مشکل سی پی یوتون) باید بگم اینطور نیست اتفاقا اورکلاک هم شده، انشاالله که فنش براتون بچرخه
Last edited by amirpcp30; 25-10-2015 at 00:01.
با سلامی دوباره
خیلی خیلی ممنون ، با اطلاعات مفیدی که در اختیار بنده قرار دادید مطالب زیادی در این خصوص از جنابعالی و
سایر دوستان آموختم . خبر خوبی بمن دادید و خیالم رو هم از بابت رمها آسوده کردید . اجر شما با خدا .
با سپاس فراوان
Last edited by FAR_FA; 25-10-2015 at 00:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)