تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: رابطه جنسی با روبات، نیاز یا انحراف؟

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

قطعا صد در صد با پیشرفت و تکنولوژی موافقم
    اما با این بخش از حرفتون که میگید چون تقاضا هست بسازن و بعد بیان ببینن اشکالاتش چیه! مخالفم
    به عنوان یک مثال تقریبا مرتبط اگر دقت کنید خوده کشورهای پیشرفته هم اجازه همانندسازی انسان رو نمیدن مگر در شرایط خاصی
    حالا به هردلیلی که هست (اخلاقی- اجتماعی یا تاثیرات و تبعات دیگه) اومدن بررسی کردن که محدود کردن همچین تکنولوژی رو...بنابراین نمیشه صرف نیاز بدون در نظر گرفتن تبعات یک ایده رو عملی کرد
    انقدر افکار متعصبانه اطراف ما وجود دارن که اگه بخوایم عملی شدن هر ایده ای رو فقط بر اساس تبعاتش بسنجیم هیچوقت امکان نداره بیشتر از 30-20 درصد این ایده ها به نتیجه برسن مثل مثال وسایل پیشگیری که زدم و مطمئنم اگه یک نفر تو کشور ما چنین ایده ای داشت هیچوقت به مرحله اجرا نمیرسید! یک ایده زمانی در ذهن من و شما شکل میگیره که تقاضایی وجود داره و نیازی هست که پاسخ مناسبی بهش داده نشده و از نظر من همین کافیه.
    مثال شما درمورد همانندسازی یک مثال بسیار خاصه و تقاضای مشخصی هم از طرف عموم نداره ( هرچند هیچوقت نمیتونیم پیش بینی کنیم در آینده هم همانندسازی انسان ممنوعیت داشته باشه و روزی نیاد که بنا به هر علت و شرایطی به یه کار روتین تبدیل بشه) ولی نیاز جنسی یک نیاز پایه است که همه باهاش درگیرن و علت نیاز به ربات هایی که تو این زمینه ساخته بشن کاملا برای عموم واضح و مشخصه.

2. 3 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

يعني هرجور حساب كنيم با احتساب بارداري هاي همينجوري و دستگاهي و اينور و اونور باز هم كاهش ازدواج ميتونه باعث كاهش امار زاد و ولد بشه
    حالا آمار زاد و ولد بیاد پایین چی میشه ؟ یه بچه گدا کمتر , تو این بحران جهانی
    کاش میفهمیدم نگران کاهش امار زاد و ولد بودن چه حسی داره دقیقا

4. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

حالا آمار زاد و ولد بیاد پایین چی میشه ؟ یه بچه گدا کمتر , تو این بحران جهانی
    کاش میفهمیدم نگران کاهش امار زاد و ولد بودن چه حسی داره دقیقا
    دایره دید افراد همینقدر که میبینی محدوده!
    حرفتون میدونید منو یاد چی میندازه؟ اینکه اقا به ما چه نفت میمونه یا نه به ما چه آب کم هست و خشکسالی میشه به ما چه بعدها چی میشه فعلا که هست کار ما رو هم راه میندازه حل دیگه!!!

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

عزیزم چیزی که الان مشکل بشریته افزایش جمعیته
    شما دیدت محدود نباشه به ایران اینجا هیچی سر جاش نیست

7. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

دایره دید افراد همینقدر که میبینی محدوده!
    حرفتون میدونید منو یاد چی میندازه؟ اینکه اقا به ما چه نفت میمونه یا نه به ما چه آب کم هست و خشکسالی میشه به ما چه بعدها چی میشه فعلا که هست کار ما رو هم راه میندازه حل دیگه!!!
    اینو متوجه نشدم.
    یعنی میزان زاد و ولد و روند مثلا کاهشی اون رو با روند کاهشی نفت و آب و ... و تبعات اون همسان می‌دونی؟

9. 3 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اینو متوجه نشدم.
    یعنی میزان زاد و ولد و روند مثلا کاهشی اون رو با روند کاهشی نفت و آب و ... و تبعات اون همسان می‌دونی؟
    خیر احمد عزیز
    ایشون گفتن زاد و ولد کم بشه چی میشه و جمله اخرشون به حالت تمسخروار گفتند چه حسی داره....
    این حرفها برای من تداعی کننده ی دیدگاهی هست که به بعد فکر نمیکنه که مثلا قراره بعدا چی بشه و صرف رفع خواسته شخصی در لحظه
    از این لحاظ مثال اوردم ولی دلیلی بر هم جهت بودن مثال ها از بعد نتیجه نبود
    بهرحال من از اولین پستم در این تاپیک نه تایید کردم نه رد اگرچه منکر این نمیشم که تمایلم به عدم تایید این مسله بیشتره
    اما بیش از همه مثل کسی هستم که با مکث در مورد قضیه ای میخواد ببینه واقعا کفه ترازو به کدوم سمت میچربه!
    در این راستا از بعضی از مطالب عنوان شده ی دوستان هم
    بهره میبریم

11. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خیر احمد عزیز
    ایشون گفتن زاد و ولد کم بشه چی میشه و جمله اخرشون به حالت تمسخروار گفتند چه حسی داره....
    این حرفها برای من تداعی کننده ی دیدگاهی هست که به بعد فکر نمیکنه که مثلا قراره بعدا چی بشه و صرف رفع خواسته شخصی در لحظه
    از این لحاظ مثال اوردم ولی دلیلی بر هم جهت بودن مثال ها از بعد نتیجه نبود
    بهرحال من از اولین پستم در این تاپیک نه تایید کردم نه رد اگرچه منکر این نمیشم که تمایلم به عدم تایید این مسله بیشتره
    اما بیش از همه مثل کسی هستم که با مکث در مورد قضیه ای میخواد ببینه واقعا کفه ترازو به کدوم سمت میچربه!
    در این راستا از بعضی از مطالب عنوان شده ی دوستان هم
    بهره میبریم
    این دیدگاه که یک نفر فکر کنه الان فقط نیاز شخصی من مهمه و مهم نیست بعد قراره چی بشه مشخصا اصلا دیدگاه درستی نیست
    ولی بنظر من تبعات منفی یک ایده - هرچند اهمیت دارن - نمیتونن تصمیم گیرنده باشن برای عملی کردن یا نکردنش. مثلا همین اینترنت و شبکه های اجتماعیش رو درنظر بگیر. مشخصا خیلی یه جاهایی ضربه زده به ساختارهای خانواده و روابط و فعالیت های فیزیکی افراد و مسلما معایبش از مزایاش خیلی بیشتره ولی همون تبعات مثبتش این ارزش رو داشته و داره که به واقعیت تبدیل بشه این ایده.
    بنظر من یک ایده "با وجود" تبعات منفیش اگه نکات مثبتی داره که میتونه حل کننده ی مشکلات باشه باید به مرحله ی اجرا برسه و بعد روی نکات منفیش کار بشه.
    من یکی از علت های پیشرفت تو کشورهای دیگه در مقایسه با جهان سومی ها در همین میدونم.
    ما به انسان ها اعتماد نداریم که بتونن بیشترین استفاده رو از نکات مثبت یک ابزار و تکنولوژی ببرن و استفاده های منفی رو به حداقل برسونن و در برابرش انسان هایی رو هم پرورش میدیم که میگن من که دارم, فقط نیازهای من مهمه بقیه به درک!

13. 4 کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

فک کنم تو آینده در هر خونه ایو باز میکنی یه آدم توشه با چنتا ربات
    سکینه ربات آشپز خونه
    معصومه ربات مسئول نظافت
    منیژه ربات مسئول تفریحات و سرگرمی منزل
    سوگولی ربات هم که کارش مشخصه
    تولید مثل هم وظیفه گروه منتخبین جامعه میشه که ژنتیکشون به تایید وزارت ارشاد رسیده باشه
    عجب دنیای عجیب و باحالیه دنیای آینده

15. 2 کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •