داورزنی مدیر خیلی خوبی بوده ولی الان دیگه نیست. به این فرد و فدراسیونش و همچنین تیم های ملی و بازیکنان اصلا نمیشه هیچ گونه انتقادی کرد. پاسخ هر انتقادی رو بسیار شدید میدن. حالا کار ندارم یه سری انتقادها هم نابجا و فرصت طلبانه هست.
فقط کافیه عملکرد و تصمیم های افتضاح امسال فدراسیون والیبال یه نگاه بندازیم تا همه چی دستمون بیاد. همه مسابقات رو فدای تیم بزرگسالان کردن که نتیجه بگیره. و واقعا هم داره نتیجه میگیره.

قهرمانی آسیا رو دودستی دادیم به ژاپن. مسابقات امیدهای جهان که واقعا عالی بودن. حتی در مسابقات باشگاهی آسیا هم گل کاشتن با هنرمندی داورزنی و پیمان اکبری. یعنی دیگه مربی والیبال نداریم که همزمان باید آقای اکبری سرمربی 3 تیم باشه کجای دنیا همچین چیزی داریم؟

دیگه فکر کنم همه متوجه شدن که کادر فنی تیم بزرگسالان ایران بسیار ضعیفه و اصلا در حد و اندازه های تیم ایران نیست + مسائلی مثل بازیکن سالاری و باندبازی در تیم ملی و.... که دیگه کاملا مشهوده. فقط تیم نوجوانان امسال در جام جهانی واقعا خوب بودن و ما رو به روند خوب والیبال در آینده امیدوار نگه داشتن.
البته از حرفام بد برداشت نکنین من دوست دارم ایران بهترین نتیجه رو بگیره بالاخره تیم ملییه. اما اگه نتیجه نگرفت از یه چیز خوشحال میشم اینکه فدراسیون والیبال زیر سوال بره و به داورزنی فشار بیارن تا از خواب بیدار شه که داره زحماتی که خودش برای والیبال کشده رو به باد میده. (حالا هی الکی بیان از این فرد دفاع کنین)
کسب رتبه بالای 4 برای ایران یعنی عملکرد ضعیف. چون کلا 4 تیم قدرتمند توی این تورنومنت داریم و بقیه تیم ها همگی درجه 2 محسوب میشن و حتی اگه ایران پنجم هم بشه کار خاصی نکرده.
- - - Updated - - -