تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 54

نام تاپيک: AC Milan | روسونری ها | فصل 2015-2016

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بازی بدی رو شاهد بودیم از تیم ولی بردیم

2. این کاربر از farsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دیشب میهایلوویچ بدجوری عصبی و شاکی بود . مخصوصن نیمه اول که بازی تمام شد مشخص بود که کاملن قاطی کرده از دست این بازیکنان . باید از نظر روانی روی این بازیکنان کار کنه .
    به قول میهایلوویچ "اینقدری که دیگه لوپز صاحب توپ شد و پاش به توپ خورد , بقیه بازیکنان میلان توپ رو لمس نکردن که و این خیلی عجیبه . ما باید ببینیم چه در سر بازیکنان میگذره و مشکل روحی روانی اونا رو پیدا کنیم و مسئولیت همه اینا با من است "
    عمق فاجعه رو میشه جایی دید که نوچرینو توپ بهش رسید و در شرایطی که 20 متر جلوش خالی بود در کمال تعجب بجای این که توی این فضای خالی حرکت کنه و ضد حمله ترتیب بده , برگشت رو به عقب پاس به عقب داد !!! این ذهنیت مسموم و عدم اعتماد به نقس باعث عملکرد ضعیف میلان شده .

در زمان الگری این روند پاس رو به عقب برای دروازه بان شروع شد و البته تا حدودی شدتش کمتر بود ولی در زمان اینزاگی به اوج خودش رسید . بطوری که من , که توی این چند سال هیچ وقت بازی های میلان رو نصف و نیمه رها نمیکردم و در بدترین شرایط و بدترین نتیجه بازی ها رو دنبال میکردم ولی فصل پیش دیگه کنترلم رو از دست میدادم و اعصابم رو خراب میکرد و دیگه دنبال نمیکردم .

در ادامه هم گفته ما لایق این پیروزی نبودیم و اصلن خوب نبودیم و دو مهاجم میلان یعنی لوئیز آدریانو و باکا بودن که سه امتیاز رو به تنهایی کسب کردن و تنها فرق میلان با سال پیش فقط و فقط برمیگرده به خط حمله وگرنه در بقیه خطوط همون تیم قبلی هستیم و خط هافبک تیم نیاز به تقویت و جذب بازیکن داره .

حالا این مصاحبه رو مقایسه کنید و با صحبت های مربیان قبلی که در هر شرایطی تعریف میکردن و هر بار هم که افتضاح بودیم میگفتن تیم در مسیر درستیه و داریم پیشرفت میکنیم و کلی مصاحبه های تکراری !

ولی عجب گلی زد باکا ... از روحیه و جنگندگی اون خوشم اومد . اگه بازیکن دیگه ای بود در ادامه مسیر با اون همه کشمکش خودشو زمین میزد تا خطا بگیره ولی باکا بیشتر از 40 متر رو با سرعت تمام دوید و تا آخر جنگید و توپ رو هم به زیبایی تبدیل به گل کرد .
    یه جورایی یاد و خاطره شوچنکو رو زنده کرد . فکر کنم در بازی با اون لاتزیوی رویایی بود که همچین گلی رو زد .

لوئیز آدریانو هم پاس گلش به باکا عالی بود و ضربه سری هم که زد و منجر به گل پیروزی شد هم تکمیل کننده عملکرد خوبش بود . فوق العاده هم دونده بود و در هنگام دفاع و حمله خیلی به تیم کمک کرد .
    اگه پشت این دو مهاجم یکی دو تا هافبک درست و حسابی قرار بگیره میتونن خیلی راحت بیشتر از 20 گل بزنن .

در حال حاضر در خبرها گفته شده که میلان به جذب ویتسل خیلی نزدیک شده و خودش و همسرش علاقمند به حضور در میلان هستن و میلان در حال مذاکره با زنیت برای انتقال این بازیکن هست .
    از طرف دیگه خوزه مائوری 19 ساله قراره بصورت قرضی از میلان جدا بشه و دو تیم کیوو و آتالانتا خواهان اون هستن که گفته میشه شانس آتالانتا بیشتره . ماتری هم توسط دو تیم مارسی و وستهام مد نظر قرار گرفته که شانس مارسی برای جذب این بازیکن خیلی زیاده .
    به احتمال زیاد قرارداد زاکاردو با میلان فسخ میشه و سوسو هم احتمالن بصورت قرضی میلان رو به مقصد جنوا ترک میکنه یا اینکه با پروتی از جنوا معاوضه میشه .

4. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان بازی دوستانه با مونتووا رو سه بر دو با پیروزی پشت سر گذاشت . بازی که اکثر بازیکنان ذخیره میلان در اون حضور داشتن به علاوه یک سری بازیکن جوان .
    بازی که خودش هیچ اهمیتی نداشت ولی مهم مصاحبه میهایلوویچ بعد از بازی و خطاب به بازیکنان ذخیره میلان بود .

میهایلوویچ : " امروز بازیکنان رزرو و نیمکت نشین برامون بازی کردن و حالا فهمیدن که چرا نیمکت نشین هستن . اگر با این وضعیت ادامه بدن احتمالن هیچ وقت در ترکیب اصلی قرار نمیگیرن .

من در این بازی فهمیدم که روی چه کسانی میتونم حساب کنم و روی چه کسانی نمیشه حساب کرد . خیلی از بازیکنان خوب نبودن .

با این وضعیت ما به جایی نمیرسیم . اونایی که در بازی ها در ترکیب تیم قرار نمیگیرن بعد این بازی دلیلش رو فهمیدن .

اگر ما فکر کنیم حتمن برنده بازی هستیم چون اسممون میلان هست باید بگم که با این طرز فکر به هیچ جایی نمیرسیم ."

این چیزیه که همیشه دارم بهش اشاره میکنم . یک مربی رُک و راست که حساب بازیکنان رو بذاره کف دستشون تا بدونن اینجا کجاست و دارن توی چه تیمی بازی میکنن [Milan]

حالا باز این صحبت های میهایلوویچ رو مقایسه کنید با مصاحبه های آلگری و اینزاگی که چپ و راست میگفتن در حال پیشرفتیم و از بازیکنان راضیم و در مسیر درستی هستیم .

پ.ن : بیشتر و بیشتر دارم به میهایلوویچ علاقمند میشم . دقیقن چیزی بوده که میلان نیاز داشته و داره
    Grande Sinisa

6. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مکسز مدافع فرانسوی آث میلان در آستانه پیوستن به فلورانس
    --------------------------------------------------------------------------------------

مدافع با تجربه آث میلان کریستین زاپاتا به تعریف از میهایلوویچ سرمربی این تیم پرداخت.

8. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

کاستاکورتا: باید به میهایلوویچ زمان داده شود

الساندرو کاستاکورتا، بازیکن اسطوره ای میلان ایتالیا، اعتقاد دارد، روسونری برای تحقق رویای قهرمانی در سری آ نباید امتیاز از دست دهد و برای موفقیت در کنار انجام بازی های خوب باید نتیجه هم بگیرد.
    بیلی کاستاکورتا، سال ها در خط دفاعی میلان بازی کرد و به عنوان یکی از وفادارترین بازیکنان این تیم شناخته می شود. وی همچنین در مورد دربی دلا مادونینا گفت:

"میلان در مقابل اینتر خیلی خوب بازی کرد و حقش باخت نبود، شاید بهترین نتیجه برای این بازی مساوی بود. میهایلوویچ تیم خوب و با روحیه ای را راهی سری آ کرده است. تنها مشکل این تیم این است که باید بین بازی خوب و نتیجه گیری تعادل ایجاد کند. اگر به بازی هایی که میلان در این فصل واگذار کرده نگاه کنید، متوجه می شوید که حق این تیم در این دو بازی باخت نبوده است.
    بزرگ ترین برگ برنده میلان در این فصل، مربی گری سینیشا میهایلوویچ است. خیلی نمی توان روی این بازیکنان حساب کرد! این سرمربی تیم است که همامنگی لازم را بین این بازیکنان بوجود می آورد، بنابراین معتقدم باید به میلان و سرمربی جوانش زمان داد."

10. 5 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

دیروز وقتی منچستر همینجور از آرسنال گل می‌خورد گفتم poor طرفدارای من یونایتد

اما وقتی دو تا رئالی‌ها داشتند آن‌چنان می‌جنگیدند فقط خبر می‌رسید که میلان داره توسط ناپلی گل‌باران میشه.

اونجا بود که یاد طرفدارای منچستر افتادم و گفتم poor me

اما

هنوز یووه پایینتر از ماست

12. 3 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

میهایلویچ تا اینجا چیز خاصی از خودش نشون نداده غیر مصاحبه های خوشگلی که بعد بازی ها میکنه

3تا حریف قدر باهاشون بازی کردیم تا به اینجای کار فیورنتینا اینتر ناپولی هر 3بازی باختیم

باخت 4.0 به ناپولی که فاجعه بود

بازیهایی که بردیم هم ضعف خط دفاعی توش بدجور مشخص بوده خط دفاع رسمن اتوبانه

ای کاش اول فصل میشد اونای امری بشه سرمربی میلان - سویا هر سال کلی بازیکن از دست میده بازم جلو بارسا و رئال و تیم های مطرح اسپانیا نتایج خوبی میاره

این تیم یک مربی امتحان پس داده میخواست یکی مثل کارلتو یا امری که متاسفانه نشد سرمربی میلان بشن

از میهایلویچ و امثال این مربی ها آبی برامون گرم نمیشه
    Last edited by clau; 05-10-2015 at 15:47.

14. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

چقدر عجیب عادت شده که میلان دائم در نیمه دوم جدول باشه،اصلا انگار نه انگار که تیم مهارنشدنی دهه نود هستیم.
    امسال به لحاظ ترانسفر و البته بعد از سالها عملکرد خوبی داشتیم،با اینکه %100 کامل و جامع نبود اما یه خانه تکانی مثبت رو انجام دادیم.نتایج ابتدای فصل رو گذاشتیم بپای تحولات و بازی با تیمهای مدعی! اما حالا باز هم ضعیفتر از همیشه

مدام در این سالها مربی عوض کردیم و اصلا هدف گذاری بلند مدت و البته انتخاب صحیح هم توسط مدیران ندیدیم.بنظرم الان بازیکنان خوبی نسبت به سالهای قبل داریم اما ای کاش در انتخاب مربی هم تمام تلاش انجام میشد که از گزینه های مطرح تر استفاده بشه.

در سالهای اخیر و از وقتی فروش ستاره هایی مثل زلاتان و سیلوا صورت گرفت فقط اینها رو دیدیم:مدیریت افتضاح در فروش و خرید بازیکن،سیاستهای غلط و غیر ورزشی در مسایل مالی باشگاه و تصمیمات عجولانه و خودسرانه شخص سیلویو برلوسکونی که نهایتا میلان رو به نابودی کشونده.

16. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من با این نتایج ضعیف میلان و روند تکراری هر ساله به نوعی دیگه فوتبال زده شدم . نه تنها دیگه بازی های میلان رو دنبال نمیکنم , حتا دیگه بازی ها و تقابل های مهم در لیگهای دیگر هم برای من جذابیتی نداره .

به قول یکی از همین کارشناسان " میلان هیچ هدف و برنامه ای نداره و نقطه شروع اونو خیلی راحت میشه از دروازه بان شروع کرد و دید . چرا میلان , گابریل دروازه بان جوان و 21 ساله خود را که در سری ب و تیم کارپی عملکردی فوق العاده داشت اینقدر راحت بصورت قرضی به ناپولی واگذار کرد ؟"

در مورد ترنسفر درسته که خریدهای به نسبت خوبی داشتیم ولی به هیچ وجه تکمیل کننده و برطرف کننده نقاط ضعف نبوده . نزدیک یک ماه از زمان ترنسفر بدون هیچ گونه فعالیت مفید و برنامه سپری شد که در روز آخر نقل و انتقالات جناب گالیانی بیاد بگه " برای خرید ویتسل تمام تلاشمون رو کردم ولی زمان کافی نداشتیم " در صورتی که عدم خرید این بازیکن در مرحله نخست برمیگرده به خساست برلو و گالیانی و در مرحله دوم عدم برنامه ریزی دقیق و مناسب برای زمان ترنسفر و آینده تیم .

حتا هواداران میلان هم در ورزشگاه به این مورد اعتراضشون رو نشون دادن و با شعار " گالیانی 100 میلیونی , گالیانی 100 میلیونی , متشکریم متشکریم " به نوعی اونو مسخره کردن و از سیاست میلان و نوع هزینه هایی که در نقل و انتقالات شده واکنش نشون دادن . حتا در زمان ترنسفر هم این اعتراضات ادامه داشت ولی گالیانی فکر میکرد همچنان بیشتر از بقیه میفهمه و نتیجه اش هم شد همین چیزی که می بینیم .

در بازی اخیرمون با تیم تورینو در وزشگاه نورین هم تعدادی از هواداران با این که هنوز در اواسط بازی بود ورزشگاه رو ترک کردن و در پایان بازی هم وقتی که بازیکنان برای تشکر به سمت هواداران باقیمانده در ورزشگاه رفتن , هیچ عکس العملی از هواداران دیده نشد و به طور کامل هیچ حس و احساسی دیده نمیشد .

همه اینها نتایج سیاست ها و تفکرات پوسیده و واپسگرایانه برلوسکنی و گالیانی است که باشگاه رو به این مسیر کشانده و چندین ساله که داریم تبعات اونو می بینیم ولی هیچ وقت در این چند سال [از 2007 به این طرف] یک برنامه جامع و کلی برای بازگرداندن میلان به جایگاه اصلی و واقعی اون دیده نشده . البته به غیر از یک مقطع در سال 2011 .

تنها راه نجات میلان از این وضع واگذاری کامل باشگاه و خروج برلوسکنی و گالیانی و ورود اشخاص جدید به همراه فلسفه مناسب و درخور نا میلان و همچنین برنامه های مناسب برای بازگشت باشگاه به جایگاه اصلیش هست . چیزی که چند سال هست دارم بهش اشاره میکنم و متاسفانه اتفاق نیفتاده .

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

همین هفته بود که ساسولو رو بالاخره بردیم و کمی اوضاع بهتر شده.
    امشب هم ساعت 23 و15 دقیقه (پخش زنده از شبکه ورزش) با کیه‌وو بازی است که یک رده پایین‌تر از میلان در جدول قرار داره و دیگه اون کیه‌وو‌ ـی سالهای ابتدایی که یادتون باشه از دسته 2 اومد و کولاک کرد نیست.

به هر حال این میلان فقط نام میلان رو با خودش داره.

lineup احتمالی:

20. 3 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •