تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 22 از 22

نام تاپيک: ارتباط موثر با جنس مخالف (مونث)

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

ساختارهای جامعه و فرهنگ بومی ما وری هست که به نظرم نمیشه یه نسخه منطقی و کامل برای این موضوع پیچید
    هر کسی بنا به تحربیاتی که به دست آورده نظرشو درمورد این مضووع میگه ..

اما من فکر میکنم ارتباط موثر داشتن با جنس مخالف زیاد هم پیچید و دردسر ساز نیست...
    همونطور که دوست داری باهات رفتار بشه باهاشون رفتار کن ...افراط نکن و دنبال مقاصد خارج از چارچوب عرفی و شرعی هم نباش...
    همینها باعث میشه یه ارتباط منطقی و عقلانی با جنس مخالف پیدا کنی و اگرم نیت پاک و انسانی (ازدواج) داشته باشی بعد از مدت کوتاهی و شایدم نسبتا کوتاه به یه شناخت نسبی از طرف مقابل میرسی....الانم که همه زرنگ شدن و به راحتی میتونن طرف مقابل رو بشناسند

2. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ساختارهای جامعه و فرهنگ بومی ما وری هست که به نظرم نمیشه یه نسخه منطقی و کامل برای این موضوع پیچید
    هر کسی بنا به تحربیاتی که به دست آورده نظرشو درمورد این مضووع میگه ..

اما من فکر میکنم ارتباط موثر داشتن با جنس مخالف زیاد هم پیچید و دردسر ساز نیست...
    همونطور که دوست داری باهات رفتار بشه باهاشون رفتار کن ...افراط نکن و دنبال مقاصد خارج از چارچوب عرفی و شرعی هم نباش...
    همینها باعث میشه یه ارتباط منطقی و عقلانی با جنس مخالف پیدا کنی و اگرم نیت پاک و انسانی (ازدواج) داشته باشی بعد از مدت کوتاهی و شایدم نسبتا کوتاه به یه شناخت نسبی از طرف مقابل میرسی....الانم که همه زرنگ شدن و به راحتی میتونن طرف مقابل رو بشناسند
    به طور کلی برای هیچ چیزی مخصوصا وقتی مربوط به عواطف انسانی میشه نمیشه نسخه واحده برای همه در نظر گرفت ولی یه سری کلیات وجود داره که پشتوانه های محکم بیولوژی و اجتماعی داره و اگه استثناها رو از شمول قضیه خارج کنیم تقریبا قابل تعمیم هست.
    اتفاقا بر خلاف نظر شما بسیار پیچیده هست؟ چرا یه عده با اینکه اتفاقا افراد خوبی هستند و رفتار متقابل خوبی هم دارن تو این زمینه همیشه شکست میخورن ولی یه عده دیگه خیر؟ این نشون میده که مساله پیچیده تر از اینه.
    مورد آخر هم عرف و شرع و نیت پاک و انسانی برای همه یکسان تعریف نمیشه نمیشه گفت کسی که نیت نهایی ازدواج نداره پس نیتش پاک نیتس و مثلا شوم هستش.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •