تهرانم. اگه خودشون نکنن باید کسی و پیدا کنم که قطعات و بخرم ببرم پیشش برای اسمبل. اگه از اساتید این کارو بکنه ممنون میشم. هزینشم پرداخت میشه. اگه کسی سراغ دارین پیقام بدین لطفا
تهرانم. اگه خودشون نکنن باید کسی و پیدا کنم که قطعات و بخرم ببرم پیشش برای اسمبل. اگه از اساتید این کارو بکنه ممنون میشم. هزینشم پرداخت میشه. اگه کسی سراغ دارین پیقام بدین لطفا
به نظر من سیستمی که انتخاب کردی رو توی چند کاغذ مختلف بنویس و برو چند تا مغازه که کارشون همینه (می تونی از دوستا و آشنا ها چند تا پیدا کنی) بعد بهشون بگو من این سیستم رو می خوام و قیمت بگیر هر کدوم که منصف تر بود از همون بگیر
من خرید اینترنتی رو توصیه نمی کنم معامله باید فیس تو فیس باشه
باید کسی رو که ازش خرید می کنی مستقیم ببینی و آدرسش رو بدونی که اگه مشکلی به وجود اومد بری یقش رو بگیری حالا اگه یه قطعه ای گیر نمیاد اون حسابش جداست می تونی همون یک قطعه رو اینترنتی بخری
من نمی دونم کجای ایران هستی ولی اگه خودت مستقیم بری تو بازارهای تهران همون جا فیس تو فیس سرت رو کلاه می ذارن چه برسه از راه دور
موقعی که سیستمت اسمبل می شه باید بالاسر سیستم باشی ببینی طرف داره چیکار می کنه
یک قرون دوزار نیست 4 میلیون پوله باید قبلش طی کنی چقدر دستمزد می گیره برای اسمبل کردن. رو قطعه ها خودش می کشه یا میاد قیمت کف بازار رو برات می گیره و تو بعدا یه چیزی بهش می دی
در این موارد اینترنتی و از راه دور قابل اعتماد نیست و از غریبه ها و کسانی که نمیشناسیشون چیزی نخر حتما باید دوستی فامیلی چیزی رابطه باشه
حسابی دقت کن قیمت های تو بازار با اینا که تو اینرنت می بینی و ما برات نوشتیم خیلی فرق می کنه
تو گارانتی ها هم دقت کن نیان قطعه ای که گارانتیش در حال تموم شدنه رو بهت بفروشن
نکته زیاده همش رو نمی شه گفت
الان واسه 100 هزار چاقو میذارن زیر گلو شما که 4 میلیون می خوای سیستم بخری باید حواست جمع باشه و بی گدار به آب نزنی
Last edited by gooogh; 26-07-2015 at 22:55.
خودت سیستم رو نخر مسئولیتش رو بنداز رو دوش اسمبل کننده که احیانا اگه مشکلی به وجود اومد پای خودش باشه ولی روی مراحل کار نظارت داشته باش مخصوصا موقع باز شدن کارتن ها که آک باشن و احیانا کارکرده در حد نو نباشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)