کی میگه نمیشه
اقا من دارم استفاده میکنم
هم واسه دیدن فیلم از یوتیوب هم دانلود هم گیم
با نرم افزار dispatch
کی میگه نمیشه
اقا من دارم استفاده میکنم
هم واسه دیدن فیلم از یوتیوب هم دانلود هم گیم
با نرم افزار dispatch
ببینید، لینک های IP که اینترنت هم از جمله اونها است دارای قوانین/استاندارد هایی هستند که به شما اجازه نمیده تا با تلفیق دو تا از اونها به سرعت تک کانکشن بالاتری دست یابید.
یکی از قوانین IP میگه که، آدرس فرستنده بسته، و مقصد دریافت جواب اون بسته باید در یک فریم داده به سرور فرستاده بشه، سرور هم در جواب فقط (هرگونه جوابی) فقط میاد و به آدرس مقصد دیتا رو انتقال میده (البته نه مستقیم، البته که باید این بسته از روترهای دیگه بگزره اول). پس چه یک لینک داشته باشید چه بیشتر، سروری که داره به شما دیتا میده به دلیل اینکه روی بستر IP داره کار میکنه فقط میتونه به یکی از لینک های شما دیتا بده.
حالا میشه در این حالت از یک لینک برای ارسال و از یک لینک برای دریافت استفاده کرد، ولی تلفیق 2 لینک برای یکی از موارد مصرفی امکان پذیر نخواهد بود.
حالا برنامه هایی نظیر Dispatch و Load balancer های دیگه (نرم افزاری و یا سخت افزاری) با بررسی های خاصی (نظیر پینگ، میزان پهنای باند و اشباء اون و ....) پس از پر شدن یک لینک شما میاند و فریم های داده رو دست کاری میکنند، آدرس فرستنده و گیرنده رو تنظیم میکنند که شما درخواست بعدی اتان از لینک دیگری فرستاده بشه و جوابش هم از همون لینک برگرده.
در این حالت، شما میتونید با حد اقل 2 کانکشن، به دریافت دیتا روی 2 لینک با نهایت ماکزیمم پهنای باند آن دو لینک بپردازید.
تنها راه برای تلفیق پهنای باند 2 لینک و گرفتن تجمیع پهنای باند اون 2 لینک بر روی 1 کانکشن IP این هست که شما دیتایی که میخواید روی اونها منتقل کنید رو در 2 بخش مجزا تقسیم کنید و از هر لینک نیمی از اون رو بفرستید (و یا بگیرید) که برای دریافت صحیح اونها و بهم تابیدن مجددشون در مقصد، سروری که دارید این دیتا رو بهش میفرستید باید آماده دریافت چنین داده ای باشه. و البته به همین شکل هم برای گرفتن جواب، سرور باید دیتا رو تکه تکه کنه و به شما برگردونه و شما اونها رو قبل از استفاده بهم بچسبونیدشون.
برای این منظور، یا باید خودتون یه سرور بسازید که این امکان رو داشته باشه، و یا شرکت فروشنده پهنای باند (ISP) شما باید این امکان رو به شما بده و قبل از ارسال داده به سرور های دیگه باید این دو نیمه از لینک به یکدیگر متصل بشند و سپس به سمت سرور های استاندارد روی بستر اینترنت منتقل بشند.
در حقیقت اینجا سرور اصلی روی اینترنت، رایانه شما رو نمیبینه و نمیشناسه، و کلیه جواب ها و درخواست ها از سرور/ISP ای که بسته ها رو بهم پیوند زده به سمت اون سرور فرستاده میشه و جوابشون رو میگره و در نهایت این بسته ها پس از تقسیم شدن به دو یا چند بخش به دست شما میرسند.
به این کار Link Aggregation گفته میشه اگه خواستید در موردش بیشتر بدونید و یا تجقیق کنید تو اینترنت.
من از نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنم
بنظرم خیلی از برنامه Connectify Dispatch بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فارسی)
Last edited by ho3in2012; 14-07-2015 at 10:56.
نرم افزارش مجانیه یا پولی
بعد پهنا باند دو خط کامل میگیره یا نوسان داره
مجانیه
کامل هم پهنای باند رو میگیره اگه با تعداد کانکشن 8 تا به بالا دانلود کنی
حسین میشه سه تا اینترنت رو هم باهم استفاده کرد ؟![]()
اگه همزمان کامپیوترت به سه تا نت همزمان وصل باشه میشه
مثلا لپ تاپت رو به یه وای فای وصل کنی
یه کارت وایرلس هم به لپ تاپت وصل کنی و به وای فای دوم هم وصل بشی
با کابل هم مودم سوم رو وصل کنی![]()
دقیقا میخوام همین کار رو بکنم یه کارت وایرلس TP-Link TL-WN722N هم خریدم البته واسه کار دیگه بود ....
منتظرم دی جی کالا بیاره![]()
دوستان مثه اینکه کلا همدردیم
با لغو تحریم ها تا یکی دوماه آینده هم امیدی به افزایش باند اینترنت نیست ... کلا نت هست و نمیدن به ملت بخاطر مسائله $^%^ !
///
امروز درخواست adsl دوم رو فرستادم ببینم میشه واقعا یا نه !
دوستان اگر یک خط رو فقط برای اینترنت استفاده کنی قبض تلفنت درماه چقدر میاد؟
دوم اینکه این خطوط wllو کافو نوری هم نویز دارند اصلا میشه روش ای دی اس ال گرفت باخود مخابرات؟
مردیم از دست نویز و کیفیت بد خطها این اواخر نمیدونم چه گندی زده مخابرات خطم از 10مگ امده روز2مگ درستم نمیکنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)