تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 29 از 29

نام تاپيک: (کمک) راهنمایی در مورد خرید سیستم گیمینگ با بودجه 4300000

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

یعنی فکر میکنید تو سایت سامسونگ اشنباه زده ؟ البته تو سایت ایرانی زده 1000 هرتز و تو سایت سامسونگ زده 1200 ... قیمتشم 69 میلیون تومنه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نه اشتباه نکرده به دروغ نوشته

مثلا برای یک تلویزیون ال جی انطباق تصویر رو 400 نوشته بود ( الان یادم نیست دقیقا پسوندش چی بود) وقتی که می رفتی می پرسیدی می گفتن 120 هرتز واقعیه و ال جی یک اسمی روش گذاشته بود و می گفت 400 هرتزه

سامسونگ هم کره ایه دیگه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

نه اشتباه نکرده به دروغ نوشته

مثلا برای یک تلویزیون ال جی انطباق تصویر رو 400 نوشته بود ( الان یادم نیست دقیقا پسوندش چی بود) وقتی که می رفتی می پرسیدی می گفتن 120 هرتز واقعیه و ال جی یک اسمی روش گذاشته بود و می گفت 400 هرتزه

سامسونگ هم کره ایه دیگه
    نه آقا این حرفا چیه . تو سایت نگاه کنید تلوزیون های 120 و 200 و 400 هرتز هم گذاشته که قیمتهای بالای 10 میلیون تومن داره اگه میخواست دروغ بگه که اونارم دروغ مینوشت بعدشم مگه دروغ به این حد تا چقدر میخاد مخفی بمونه ؟ بالاخره که دستش رو میشه و ابروی یه شرکت به این بزرگی از بین میره . من مطمنم راست هست و 120 هرتزه . مانیتور های 10 سال پیش هم 100 هرتز داشتن یعنی فکر میکینی بعد 10 سال اینقدر پیشرفت نکردن ؟

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

اینا همش کشکه...میدونی مشکل چیه؟!اینه که بعضی کارخونه ها برای مشتری فریبی میان استانداردای خودشون رو عوض میکنن.....مثلا اگه طبق استاندارد مورد نظر سامسونگ حساب کنیم این تلیوزیون دارای ریفرش ریت 1000 هست!!!ولی اگه طبق استاندارد جهانی حساب کنیم شاید از 50 هم کمتر بشه!!!اینا فقط عددن مهم تو عمل هست.
    این قضیه در مورد کنتراست هم صدق میکنه....استانداردی که ایسوز برای کنتراس استفاده میکنه فرق داره و اگه بخوایم با عدد مقایسه کنیم به طور متوسط مانیتوراش 60 برابر کنتراست بیشتری دارن!!
    Last edited by javad2015; 13-07-2015 at 16:50.

4. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اینا همش کشکه...میدونی مشکل چیه؟!اینه که بعضی کارخونه ها برای مشتری فریبی میان استانداردای خودشون رو عوض میکنن.....مثلا اگه طبق استاندارد مورد نظر سامسونگ حساب کنیم این تلیوزیون دارای ریفرش ریت 1000 هست!!!ولی اگه طبق استاندارد جهانی حساب کنیم شاید از 50 هم کمتر بشه!!!اینا فقط عددن مهم تو عمل هست.
    این قضیه در مورد کنتراست هم صدق میکنه....استانداردی که ایسوز برای کنتراس استفاده میکنه فرق داره و اگه بخوایم با عدد مقایسه کنیم به طور متوسط مانیتوراش 60 برابر کنتراست بیشتری دارن!!
    حالا ریفرش ریت رو کاری ندارم و حداقل که من با چشم خودم میبینم سامسونگ و سونی بالاترین کنتراست رو برای مانتیورهاش میزنه طوری که هرکیو میبینم میگه سامسونگ رنگهاش خیلی زیاد و غیر واقعیه . نمیدونه که جنگ کنتراست تو بازار تلوزیون هست
    1000 هرتز میشه 50 هرتز ؟ ولی 50 هرتز کاملا با چشم قابل تشخیصه . لرزشش حس میشه . یعنی فکر میکنید یه مانیتور85اینچ 40 هزار دلاری 50 هرتزه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

من 50 هرتزو مثال زدم.....بستگی به تکنولوژیش داره اگه tn باشه نهایت 144 هست.اگه ips یا pls باشه نهایت 60 هرتز.........
    البته همچین قابل تشخصیم نیست.......که شما میگید.تولیوزون خونه ما 60 هرتز هست.

7. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من 50 هرتزو مثال زدم.....بستگی به تکنولوژیش داره اگه tn باشه نهایت 144 هست.اگه ips یا pls باشه نهایت 60 هرتز.........
    البته همچین قابل تشخصیم نیست.......که شما میگید.تولیوزون خونه ما 60 هرتز هست.
    اینو با فیلمبرداری از صفحه نمایش میشه ثابت کرد من با گوشیم که 60 فریم بر ثانیه فیلم میگیره از ال ئی دی خونمون میگیرم فریم شدنش کمی دیده میشه تو فیلم ولی از اونا که تو جمهوری گذاشتن برای فروش گرفتم اینطوری نبود . نمیدونم شایدم 140 یا 240 هرتز باشن . ولی من عقیدم اینه که اونا دروغ نمیگن اینطوری بود که چیزای دیگهم دروغ میگفتن ولی بالاخره که قابل آزمایش و برملا شدن دروغشونه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

دروغ نمیگن..........اونا استاندارد خاص خودشون رو دارن.برای چشم انسان اصلا قابل تشخیص نیست.......گوشی فرق داره.بعدم زیاد به مشخصات گوشی تکیه نکنید....
    Last edited by javad2015; 13-07-2015 at 22:19.

10. این کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

نه آقا این حرفا چیه . تو سایت نگاه کنید تلوزیون های 120 و 200 و 400 هرتز هم گذاشته که قیمتهای بالای 10 میلیون تومن داره اگه میخواست دروغ بگه که اونارم دروغ مینوشت بعدشم مگه دروغ به این حد تا چقدر میخاد مخفی بمونه ؟ بالاخره که دستش رو میشه و ابروی یه شرکت به این بزرگی از بین میره . من مطمنم راست هست و 120 هرتزه . مانیتور های 10 سال پیش هم 100 هرتز داشتن یعنی فکر میکینی بعد 10 سال اینقدر پیشرفت نکردن ؟
    چون من انگلیسیم ضعیفه کلی گشتم و این لینک رو پیدا کردم و من نمی تونم برات ترجمه کنم

در این سایت چند تا جدول است که نشون می ده real refresh rate
    هر شرکتی هم یک نامی برای خودش گذاشته مثلا ال جی گذاشته trumotion و سونی backlight scan و ..

از همه جالب تر پاناسونیکه که نوشته 4200 ولی در اصل همون 240 هرتز واقعیه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از gooogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

من عکسو تازه دیدم........این نوشته انطباق تصویر....در واقع دروغ نگفته اومدن یه چیز دیگه رو حساب کردن....دلیلشم مشخصه به خاطر فروش بهتر و استفاده از نا اگاهی مردم.((یه جورایی دروغم گفته))
    ریفرش ریت معادلش میشه نرخ باز سازی یا همچین چیزی.
    این حرف مثل این میمونه که بگیم یک ملیون تومن ارزشش از 100 هزار دلار بیشتره......اعدادی رو که از یک جنس نیستند نمیشه مقایسه کرد.
    Last edited by javad2015; 14-07-2015 at 00:12.

14. 2 کاربر از javad2015 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •