سلام
میشه کنکور زبان رو هم مثل تجربی دوباره شرکت کرد ؟ (من کنکوری 94 بودم)
تجربی
ریاضی
انسانی
هنر
سایر رشته ها
سلام
میشه کنکور زبان رو هم مثل تجربی دوباره شرکت کرد ؟ (من کنکوری 94 بودم)
سلام دوستان.من کنکوری 96 هستم....الان دوم ریاضیم...فردا هم به حول قوه الهی کارنامه و این جریانات رو در پیش دارم...دعامون کنین.چنتا سوال داشتم:
1-سال سوم بهتره توی ازمونای چه موسسه ای شرکت کنم؟ برا همین تابستون بنظرتون کلاس برم؟؟؟ دبیر امسال و پارسال شیمیمون از دبیران گاج هستن کلاساشون رو برم؟با اینکه دبدبه و کبکبشون زیاده اما من شیمیم قوی نیس.یعنی در حد 17 اینا هستم...فیزیک هم حتما باید برم.فیزیک هم 18 اینا میشم ولی علاقه دارم مث ریاضیم قوی شه.راستیتش من ریاضی و هندسه و اینجور درسام واقعا قویه...درسایی مث ادبیات و دینی و اینام خوبن.معدل ترم اول 19/43 شد که میدونم کمه.ضمنا ساکن کرمانشاه هستم...
در طول ترم چه کلاسایی بهتره برم؟ از امسال چقد بخونم؟؟؟ میتونم امتحانات نهایی بالای 19 شم؟؟؟ این تابستون فعلی رو چیکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنین...ضمنا الان هم برای رفتن به کلاسای تابستون امسال دیر نیست
سلام به عنوان كسي كه كنكور دادم نظرم رو مي گم، و اينا صرفاً تجربه ي خودم هست، ممكنه غلط باشه:
اول اينكه آزمون رو سال بعد (چهارم) اونم فقط سنجش شركت كن، دور بقيه خط بكش
دوم اينكه درسي رو كه خودت از پسش برمياي كلاس نرو ، وقتت رو زيادي مي گيره، شما امسال رو درس هاي سال سوم تمركز كن، سعي كن مفهومي ياد بگيري كه هم توي امتحان هاي نهايي مؤفق باشي و هم كنكور
و اينكه كلاس هايي رو هم كه ميخواي بري با انتخاب دقيق و بررسي جوانب و زماني كه داري برو نه از سر رودربايستي با معلّمي يا يك دوستي و يا اينكه صرفاً چون فلاني رفته ، منم برم!
تابستون امسال رو بنظرم كاري نكني هم با مشكل جدي مواجه نميشي! ولي اگه قصد درس خوندن داري بهترين كار اينه رياضي و فيزيك سال سوم رو تو اين تابستون بخوني و آشنا بشي (شيمي سال سوم و چهارم مثل دوم سخت نيست)
اضافه كنم خيلي به معدل هاي ترم ها و سال هاي پيش اكتفا نكن ! چون بحث امتحانات نهايي سوم و كنكور يه چيز ديگه ست!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Last edited by NIMA9672; 20-06-2015 at 22:40.
سلام
بله میشه مانعی نداره
سلام
آرایه ادبی رو چطور بخونم؟روزی یک آرایه مثلا؟
آرایه های قبلی فراموش نمیشه؟
(کتاب الگو دارم)
ممنون
آرايه ها مثل رياضي و فيزيك مي مونه! يعني هر آرايه يكسري راه و نشانه ي تشخيص داره (فرمول) كه اونا رو بايد حفظ كني تا هر چيزي كه اومد رو بتوني تشخيص بدي، خوندن اشعار مختلف كتاب هاي درسي و يادگيري در اون سطح فايده نداره و فرار هست
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
سلام دوستان
من امروز رفتم معدل پیش دانشگاهیم رو گرفتم
بعد بهم گفتن قبولی ولی نمرات پایانی نهاییم ( نمره ورقه امتحان نهایی ) اینو نشون نمیدن
اما نمرات سالانه ام همش رو قبول شدم
سوال : نمره پایانی ( نمره ورقه امتحان نهایی ) مهم تره یا نمره های سالانه ؟
الان من شهریوریم یا نه ؟
من میخوام کنکور زبان سال بعد رو شرکت کنم با این وضع مشکلی تو رفتن به دانشگاه یا سربازی پیش نمیاد ؟
سوال بعدیم هم اینه که دانشکده زبان انگیلیسی تو دانشگاه تهران هم داریم یا نه ؟ اگه داریم شرایط رفتن به دانشگاهش چیه ؟
ببخشید زیاد نوشتم موضوع حیاتیه لطفا سریع تر کمک کنید !!
Last edited by puta; 27-06-2015 at 12:24.
دوستان من ی مشکل خیلی بزرگ دارم
میانگین ترازم امسال رو 6900 بود ک تو جم بندی اشتباه فاحشی کردم و کنکورو خیلی بد دادم. خیلی خیلی بد
میخوام امسال رو پشت کنکور بمونم از اولم برنامه داشتم اگه دانشگاه شیراز حداقل درنیام بمونم، الان اصلا پزشکی هم درنمیام (تو این ک در نمیام بحثی نیس)
خونواده با موندن موافق نیستن اصلا با درس موافق نیستن. با شناختی ک ازشون دارم بعید نیست سرخود برن انتخاب رشته کنن
من مراحل ثبت نام کارت رو خودم انجام ندادم و زیاد اطلاعاتی ندارم
میخواستم بدونم با داشتن شناسنامه میتونن بدون اطلاع من انتخاب رشته کنن؟
چ کاری از دستم برمیاد چ کار باید بکنم؟
توروخدا هر راه حلی دارین اگه جواب میده دریغ نکنین زحمات 3سالم داره ب باد میره
با داشتن اطلاعاتت میتنن انتخاب رشته کنن واست.
شما هم میتونی در واپسین لحظات ویرایش کنی و رشته های روزانه رو حذف کنی تا بتونی بمونی برای سال بعد
با عرض سلام خدمت دوستان به ویژه دوستان عزیز کنکوری و همچنین آرزوی موفقیت در کنکور و در تمامی مراحل زندگی؛
بعد از تقریبا یه سال گفتم بیام و چیزایی رو که طی مرحله کنکور تا قبولی بهم گذشت رو به عنوان شخصی که بعد از گذشت سن و سالی وارد دانشگاه شد براتون بگم.
حقیقتا من موقعی که باید درس میخوندم و روزی که موقع درس خوندنم بود درس نخوندم که از این بابت پشیمون نیستم چون حداقل با انتخابی آگاهانه وارد رشته و دانشگاه مورد نظرم شدم.
البته شاید به نظر برخی افراد به تعداد سال های سوخته اش نیرزه...
اولین باری که کنکور دادم قبول نشدم پیش خودم گفتم باید یه کاری بکنی نمیشه که همینطوری بشینی وقتی وارد بازار کار شدم دیدم رفتار ها ناملایم تر از اون چیزی هست که فکر میکردم ... خب طبیعی هم هست به یه شخص دیپلمه که کار مدیریتی نمیدن به هر حال باز بعد از مدتی تصمیم گرفتم درس بخونم اما این بار مشکل جدید سر راهم سبز شد به نام خدمت سربازی ! راهی نبود جز گذروندنش اون رو هم گذروندم...مجددا فکر کار به سرم زد این بار فکر میکردم حالا چون خدمت کردم یه هنری کردم و شاید بتونم کاری بکنم دیدم تازه بدبخت تر از قبل شدم یه مدت رانندگی و ... خلاصه دردسرتون ندم باز به فکرم افتاد که درس رو بخونم این بار رشته انسانی و یه تغییر گرایش اساسی خلاصه حدود 9 ماهی رو که فرصت داشتم نشستم و تا جایی که تونستم و ازم بر میومد خوندم چون میدونستم که خیلی سخته بخوای کار 3 سال یه رشته رو توی 9 ماه بکنی و علی رغم تمام افرادی که نا امیدم میکردن و میگفتن قبول نمیشی فقط خوندم و مهر قبولی جایی رو که فقط برای همونجا درس خونده بودم رو به وجودشون زدم.
خلاصه وارد دانشگاه شدم و یکمی از تجربیات دانشگاه هم بگم
روزای اول که بچه ها همدیگر رو نمیشناختن و کلاس ها ساکت بود تا اینکه کم کم با بچه ها آشنا شدیم و ...
اما چیزی که مهم بود کلاس های عمومی بود و بچه هایی با رشته های مختلف از مهندسی مکانیک و برق وحقوق تا رشته هایی مثل علوم اجتماعی و کشاورزی و ...
خدای ناکرده قصد تخریب هیچ رشته ای رو ندارم چون خودم با اینکه حقوق میخونم اما همه میدونن که فقط برای موقعیت اجتماعی و پولش انتخابش کردم و هنوز اوقاتم رو با کلیله و دمنه و عقاید شیخ احمد غزالی و سعدی و ... میگذرونم به گونه ای علاقم رو هم دنبال میکنم همواره؛ اما دیگه نمیشد ادبیات رو انتخاب کنم چون فردا به کار نیاز دارم اما میتونم کتابای مد نظرم رو خودم بخونم... .
این نکته رو گفتم که دوستان در انتخاب رشته و به خصوص دانشگاه دقت لازم رو داشته باشن چرا که به چشم افراد پشیمون از انتخاب رشته و دانشگاه رو میبینم که یکی فحش مشاور میده که چرا برام فلان رشته رو انتخاب کرد یا چرا نزاشت توی شهر خودم درس بخونم و ...
دوستان گرامی هنگام انتخاب رشته به عنوان رشته توجه خاصی مبذول بفرمایید شاید افرادی بگن که مثلا رشته حقوق و فقه و حقوق فرق خاصی با هم ندارن اما وقتی که وارد فقه و حقوق شدن متوجه میشن که این رشته کلا در دانشکده الهیات تدریس میشه و سر فصل دروس فرقی 180 درجه ای داره با رشته حقوق عمومی و تقریبا میشه گفت که حتی درس مشترک هم نداره باهم که میتونید عناوین دروس رو با سرچ در اینترنت پیدا کنید .
دوستان توجه بیشتری در انتخاب دانشگاه داشته باشید فکر تحمل دوری از خانواده محل خوابگاه ها ... تعداد افراد در خوابگاه و ..همه این فکر ها رو قبل از انتخاب دانشگاه پیش خودتون بکنید که یه وقت حاضر نشید انتقالی بگیرید و دانشگاه تیپ یک رو از دست بدید و وارد دانشگاه درجه دو و سه نزدیک به شهر محل سکونتتون بشید. اون هم با هزار منت و ...
افرادی رو میبینم که عملا مشاور با انتخاب رشته نابودشون کرده اگر بخوان انصراف بدن با توجه به پذیرفته شدن در دوره روزانه یه سال محروم میشن از کنکور و در نتیجه باید برن خدمت بعد خدمت هم هر کسی درس خون نمیشه و هزار مشکل دیگه ...
افرادی رو میبینم که گرفتار سیگار و هزار درد دیگه میشن خدا شاهد هست بعضا توی خدمت میدیدم طرف دیپلمه با سخت ترین شرایط و پست و ... به فکر پیشرفت بود و کلاس موسیقی میرفت و برای کار هاش برنامه ریزی داشت اونوقت طرف اومده دانشگاه چشم پدر و مادر رو دور دیده و هزار کثافت کاری میکنه واقعا حتی با بچه های خدمت هم قابل مقایسه نیستن برخی از افراد ...
شخصا قبل از ورود به دانشگاه با توجه به تجربه خدمت و محیط آسایشگاهی و ...
تمامی این فاکتور ها رو در نظر گرفتم و فهمیدم که : سعدی نه مرد بازی شطرنج عشق توست... یعنی نه میتونستم محیط خوابگاهی که در بهترین و ایده آل ترین حالت 4 نفر در یه اتاق کوچیک رو تحمل کنم و نه سر و کله زدن با بچه هایی که ندیدنشون هزار بار از دیدنشون بهتره و. . . و دانشگاه شهر خودمون رو انتخاب کردم.
امیدوارم که همه عزیران با انتخابی آگاهانه و پس از شناختی از خودشون وارد دانشگاه بشن که خدای نخواسته پس از اتمام دوره تحصیل هدیه هایی از قبیل اعتیاد به دخانیات و ... رو به جای علم آراسته به حلم به عنوان ارمغان به شهر و دیارشون نبرن.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)