من نميدونم اين سوني اريكسون به جز سيمبين همه چيزاش از نوكيا بهتره ولي نوكيا اين سيمبين علم كرده انگار بمب اتم گذاشته تو گوشي هاش.
من نميدونم اين سيمبين چه گلي به سر شما زده.
منظورت از افزايش پست با من بود كمال جان؟
من نميدونم اين سوني اريكسون به جز سيمبين همه چيزاش از نوكيا بهتره ولي نوكيا اين سيمبين علم كرده انگار بمب اتم گذاشته تو گوشي هاش.
من نميدونم اين سيمبين چه گلي به سر شما زده.
منظورت از افزايش پست با من بود كمال جان؟
واقعاً راست ميگی...نوشته شده توسط kamal_iut
من نميدونم چرا بچه ها اينجوری ميکنن....اون از تاپيک K800 و n73 اينم از اين...(تاپيکی که ميگم يک دفعه 12 صفحه شد!)
يکمی رعايت کنين خواهشاً (روی صحبتم با هيچ فرد خاصی نيست)
من خودم گوشی نوکيا رو بيشتر از همه دوست دارم، ولی هيچ وقت از هيچ گوشی بد نگفتم(به استثنا ی يکبار که از شکل يک گوشی بد گفتم!)
که البته اون یه گوشی .گوشی من بدبخت بود که به پای میمون تشبیه شده بود!!!!!!!ک750!!نوشته شده توسط alex_pk
![]()
و داداش مونیکا!!!!!!!![]()
میخای 1تومن بدی برو پ990 بخر من باهاش تو حدود 10دقیقه کار کردم شیفتش شدم حیف که پولم نمیرسه!!!
اخ اخ خندم میگیره به خریدارای نوکیا !!!!!!ن70خریدن 450تومن(خودم هم زمانی بودم) حالا شده 320تومن
ن90خریدن 550تومن حالا شده 395تومن!!!!!!!!!!!!
باز ک750 از اولین روزی که اومد 170تومن افت قیمت کرد
ولی ن 90 از روز اولش یک میلیون و50تومن افت قیمت داشته باحال نیست
البته metal جان اگه يادت باشه اونو يک شخص ديگه گفت!...يادت هست؟!که البته اون یه گوشی .گوشی من بدبخت بود که به پای میمون تشبیه شده بود!!!!!!!ک750!!
ای بابا metal جان توروخدا شما ديگه شروع نکن!نوشته شده توسط metal_militia
من هم موافقم ولي بزودي اين اتفاق نمي افته چون سوني هنوز سياست جديدي پيش نگرفته تنها برتري گوشيهايي كه جديدا توليد ميكنه نسبت به قبلي ها كيفيت دوربين بالاتر و طرحهاي جديد تره از لحاظ نرم افزاري خيلي تفاوتي با قبليهاش نداره مثلا شما فرق z525 با z520 يا فرق w800 با w700 رو به من بگين درسته فرق دارن ولي زياد به چشم نمياد فعلا مشکل شرکت se اينهنوشته شده توسط ali_j98
تاييد ميشه متال جان![]()
البته بعد ن70 و ن90 نوبت ن80 و ن73 و ن93 هست![]()
ن93 1350 بود الان شده 700 تومن ولي همين ميمونه تا 3 سال ديگه بعد ميشه 300 تومن![]()
![]()
ولي و810 اومد 450 تومن (همون موقع هم مي ارزيد) بعد 2 ماه شد 300 تومن![]()
Last edited by R@R#M@N; 13-09-2006 at 15:03.
و البته قیمت روز اولش همین بود!!!
قیمت روز اول ن70 یادمه 700تومن
و ن90 هم بود 1100 تومن جالب نیست
بعد شد 400تومن و 540تومن
و حالا هم رسیده به 320تومن و390 تومن معلوم میشه که نوکیا تو این مدت فقط تو پاچه ملت میکرد
نوشته شده توسط ali_j98
نه عزيز من. باور كن اصلا منظورم شخص خاصي نبود. خود منو نديدي؟ منم اگه بخوام روي حرف خودم بايستم ميتونم توي اين تاپيك حد اقل 10 تا پست بدم. فقط كافيه با يكي دو نفر كل بندازم. اينو كلي گفتم. يه خواهسي هم از شما و metal جان دارم. اينقدر تعصبي برخورد نكنيد. چرا همه ايرانيها دوست دارن حرف خودشونو ثابت كنند؟ حتي اگه اشتباه باشه.خود منم همينطورم. اما تصميم گرفتم حداقل اينجا يكمي بيخيال اين موضوع بشم. چه دليلي داره كه من بيام مدام از سيمبين تعريف كنم و بد گوشيهاي بدون سيمبين رو بگم؟ (يا بر عكس) توي اين جور تاپيك ها خيلي خوبه كه هر كسي يه مرتبه نظر خودشو بده و السلام. ديگه نياييم هي.............
تو و800 از واكمن استفاده كرد اين اولين سياست خوبش بودنوشته شده توسط black_rose
![]()
ببین استفاده از سایبر شات تو کا800 این دومين سیاست![]()
سوميش میخواد از تکنولوژي تلوزيون وگا تو موبايلش استفاده كنه![]()
چهارميش ميخواد از تكنولوژي psp تو موبايلش بهره ببره![]()
حالا ميام به نوكيا ميرسيم.نوكيا كه اصلا يه سياست هم به خرج نداده. فقط ارتقا سيستم عامل سيمبين
كه نوكيا اگه اين سيمبينو نداشت فكر كنم 2 روزه برشكسته اعلام ميشد
حالا خودمونيم اين سيمبين هم اش دهان سوزي نيست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)