میشه یه تعریف کامل از خودنمایی بگین و همینطور بگین که چطور میشه رفتاری های خودنما رو تشخیص داد؟
اگه امکانش هست پاسخ بدین
میشه یه تعریف کامل از خودنمایی بگین و همینطور بگین که چطور میشه رفتاری های خودنما رو تشخیص داد؟
اگه امکانش هست پاسخ بدین
این تعبیر واقعا تعبیر درستی نیستدر واقع ترمز افراد ثروتمند رو با مالیات سنگین میکشند و این یعنی برخورد قانونی.
در واقع معنی این جمله شما این میشه که فردی که n دلار درآمد داره و مثلا 30% درآمدش رو مالیات میده به دنبال کسب درآمد 2n دلاری نمیره چون اون موقع مثلا باید 50% ــش رو مالیات بده!
حالا سیستم مالیاتی ما که قربونش برم تعطیلاته و فقط زورش به کارمند و کارگر جماعت میرسه اما اگه روزی ما هم همچین سیستم مالیاتی داشتیم اینگونه تفکر فکر میکنم فقط در قشر ایرانی جماعت وجود می داشت که اگه در همچین شرایطی قرار گرفت از اون مالیات بیشتر دادنه زورش میاد(!) و درنتیجه یا قید درآمد بیشتر رو میزنه (که بعیده) و یا به فکر راه درروهای مالیاتی میفتاد
وگرنه در کشورهای جهان اولی با وجود همین مالیاتهای سنگین همچنان هستند افرادی که خودروهای چندصدهزاردلاری و خونه های چندمیلیون دلاری دارند و همین طور به نسبت افرادی با درآمد پایین تر که امکانات کمتری دارند اما فکر نمیکنم این مالیاته باعث بشه که ترمزشون کشیده بشه و از تلاش برای کسب درآمد بیشتر -و در نتیجه خرج های بزرگتر- دست بردارند
حتی افراد ثروتمند با محدودیتهایی که وجود داره انواع و اقسام مشکلات روانی رو دارن و اذیت میشن حالا وای به حال افراد کارگر و کم بضاعت که صبح تا شب کار میکنن ولی بازم نمیرسن..این جور بحثها برای بازی دادن هست.. آخه چطور میشه مشکلات بزرگی رو که تو این کشور داریم رو نادیده بگیریم و یا حل شده بدونیم و بگوییم طرف پول داره و میاد تو خیابان پز میده( البته اینها هم کمبود هستن به نظرم) و به ضرر قشر کم درآمد و فقیر هست؟ این درخت ریشه اش پوسیده و قطع کردن ساقه پوسیده دردی رو دوا نمیکنه..
Last edited by New Ray; 27-04-2015 at 19:33.
بهتر بود فیلم های خودنمایی ثروتمندان رو از اخبار 20:30 شبکه دو در 7 اردیبهشت تماشا میکردین تا مفهوم دقیق خودنمایی رو متوجه میشدین، چون باید تصویری توضیح داد.
این گزارش رو حتما ببینید اگر نتونستین خودنمایی رو از ثروتمند بودن عادی تشخیص بدین من در خدمتتون هستم.
جریمه + توقیف خودرو میتونه فرد رو از خودنمایی باز بداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا هر کی ویراژ میده لایی میکشه سرعت میره چه با پورشه چه با پراید باید جریمه بشه دیگه چه ربطی به خودنمایی داره الان؟
بازم یکی اومد گفت هرکس و هر پولداری.
لطفا اون فیلم بالایی که لینک دادم رو ببینید یعدا قضاوت کنید که خودنمایی یعنی چه اقداماتی و توسط چه افرادی.
جناب شما بگو ملاک ما برای تشخیص شخص خودنما از یک شخص عادی چیه ؟ روی چه حسابی قرارـه این انتخاب و گزینش صورت بگیره ؟
روی حساب عابرین و افراد حاضر در اون منطقه که از نظرشون شخصی خودنمایی کرده ؟ یا این که قراره نهاد مربوطه به اختیار و انتخاب خودش شخص خودنما رو از بین خودروهای در حال عبور و مرور گلچین کنه ؟
شخصی که به عنوان خودنما جریمه یا دستگیر میشه با اتکا به چه چیزی میتونه ثابت کنه که خودنمایی نکرده ؟ بالاخره باید یک حقی هم برای اونا قائل شد .
ملاک ما برای تشخیص فرد خودنما فقط ماشین های اسپورت و مدل بالاست یا این شرایط شامل ماشین های ساخت داخل هم میشه ؟
ملاک عمل، نوشته شدن قانون و بعدش اقدام مسئولین راهنمایی رانندگی هست.
حرکات نمایشی و دور دور کردن های پشت سر هم در یک خیابان خاص به راحتی توسط مسئولین قابل شناسایی هست و فیلم حرکات این افراد هم ثبت میشه.
مثلا فردی که با خودرو پورشه در جنوب شهر صدبار یک مسیر کوتاه رو طی میکنه، هیچ حق دفاعی نداره.
البته فعلا قانونی تصویب نشده که من همه جزئیاتش رو بگم، صرفا مثال زدم که فکر نکنید قصد برخورد سلیقه ای هست.
ماشین های ساخت داخل هم در صورت انجام حرکات مشابه اعمال قانون میشن ولی ارتباطی با خودنمایی ثروتمندان نداره.
خوب یکی دوست داره که با خودروش در فلان خیابان دور بزنه . حالا یا یک دور باشه یا 100 دور. آیا این دور زدن ها واقعن به کسی آسیب و خسارتی وارد میکنه ؟
مثلن از کجا میشه تشخیص داد که شخصی داره بیخود و بی جهت دور میزنه یا دنبال جای پارک میگرده ؟! من خودم بارها این مشکل رو داشتم که مجبور شدم چند بار یک خیابان رو بصورت مکرر برم و بیام تا جای پارک مناسب پیدا کنم .
احتمالن از زاویه دید شما و مسئولین مربوطه میشه بنده و امثال من رو هم به عنوان خاطی اعمال قانون کرد !!!
آیا این دور زدنها دلیل اصلی ناامنی اجتماعی است و مردم رو بیشتر تحریک میکنه و یا دلیل اصلی در جای دیگه ای نهفته شده ؟ [حقوق پایین معلمان و حقوق معوقه کارمندان - معلمان و کارگران]
مثل این که توی این مملکت عادت شده تقصیرها گردن افراد دیگه بیافته و بقیه رو مقصر بدونن و دلیل اصلی مشکلات یا بی تقصیر شناخته میشه یا اصلن به قول خودشون مشکلی نبوده .
قبلن استکبار جهانی [آمریکا - انگلستان - اسرائیل] مقصر مشکلات عدیده ایران بودن و هر اتفاقی می افتاد تف و لعنتش برای اونا بود . ولی الان تنوع بیشتری به خرج دادن و این دفعه مردم هستن که مقصر شناخته میشن .
چون که با خودروی شخصی میان بیرون و خیابان ها رو متر میکنن و این ناامنی میاره . ولی بقیه مشکلات اصلی بهش پرداخته نمیشه و قرار هم نیست بهش پرداخته بشه .
در کل ملاکی که برای اهمیت دادن به مسائل مهم کشوری در نظر گرفته میشه برعکس همه دنیاست . ما از پایین به بالا شروع کنیم و کم اهمیت ترین مسائل رو در صدر لیست میذاریم تا به اصطلاح برطرف کنیم و راه حل پیدا کنیم . البته برطرف که نه فقط همیشه برخورد قضایی و قانونی میکنیم .
کل این طرح سر تا پا ایرادـه و پر از حفره های ریز و درشته .
ببخشید به کسی چه ربطی داره که کسی میخواد دور دور کنه در خیابونها یا نه ؟!
فردی با خودروی پورشه صد هزار بار هم یک مسیر کوتاه در هر کجای این شهر رو طی کنه باز هم به کسی ربطی نداره !
جای این کارهای بیخود بهتره تلاش بشه فاصله ی طبقات کمتر بشه تا اینکه با طبقه ی مرفه برخورد بشه ، برخورد بشه که چی بشه ؟ به جرم مرفه بودن محاکمه بشن ؟ مشکل طبقه ی آسیب پذیر حل میشه اینطوری ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)