تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 31

نام تاپيک: ارتقا سیستم برای گیم

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام دوستان
    قصد دارم سیستم رو برای گیم ارتقا بدم

cpu : AMD phenom II x4 965

MB : biostar TA890FXE

RAM : 4gig Adata ( فرکانس دقیقش نمیدونم ولی تو برنامه سی پی یو زد ، نوشته 666.6 mhz )

GPU : MSI r5770

power : green 530 W

case : black dragon green

بودجه حدود 800

اگه پیشنهاد شگفت انگیزی هم باشه بودجه رو میتونم بالاتر ببرم

راستی دمای سی پی یو هم بالا میره و یه فن خوب هم معرفی کنین ، اگه الان نگین سی پی یو ضعیفه بندازش دور
    سلام.
    با توجه به این سیستم شما هیچ احتیاجی به خرید پاور ، پردازنده و مادربرد نداره توصیه من به شما اینه که یک گرافیک R9 280X تهیه کنید ( حدود 1100) ، به همراه 2*4GB حداکثر تا فرکانس 1866MHZ ، که روی هم باید حدود 300 تومان باشه.درکنار این قطعات شما احتیاج دارید به یک SSD و یک کنترولر USB3.0 .از SSD های داخل بازار هم میتونید با توجه به بودجه یک 120GB یا 128GB از برند Samsung یا Crucial یا Corsair تهیه کنید.
    برای خرید گرافیک بیشتر و رم......نیاز هست که پردازنده و مادربرد و پاور رو هم تغییر بدید و بوجه بیشتری احتیاج هست ( حداقل یک مادربرد Z97 با پردازنده i5 4670K با یک پاور 800W حداقل).با این قطعاتی که شما الان براش هزینه میکنید برای ارتقاع در آینده هم مشکلی نخواهی داشت و احتیاجی به تعویض ندارند چون قطعا SSD لازمه یک سیستم حرفه ای هست و همچنین 8GB رم و یک کارت گرافیک نسبتا قوی که شاید در آینده بتونید یک R9 280X دیگه تهیه کنید و Crossfire کنید.

پ.ن : اگر میتونید بودجه رو زیادتر کنید و در آینده هم مطمئن هستید که مانیتور بالاتر از 2K استفاده نمی کنید ، میتونید به GTX970 هم فکر کنید.

برای آورکلاک پردازنده هم از طریق ضریب روی 3.9GHZ با ولتاژ 1.45V ست کنید.فرکانس NB/HT هم به صورت دستی روی 2600MHZ قرار بگیره ( احتیاجی به افزایش ولتاژ نداره اگر سیستم ناپایدار بود یک ضریب کم کنید )

موفق باشید.

2. این کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

خب منم سوالم همینه که الان که سی پی یو adm دارم میتونم از حداکثر کارایی 960 استفاده کنم یا اینکه بهتره گرافیک هم amd باشه ؟

بین این سه تا موندم :
    770
    960
    280x

پاور مشکلی نداره ، اگه نیاز باشه عوض میکنم چون در آینده برای ارتقا گرافیک به صورت کراس یا اس ال آی ، به هر صورت باید عوض بشه
    نکته اول اینکه پاور فعلی برای GTX 770 و R9 280X کافی نیست. برای این دو کارت حداقل به یک پاور 600 واتی نیاز دارید. استفاده از پاور 530 واتی ریسک زیادی داره و توصیه نمیشه.
    GTX 970 حداقل به 500 وات پاور و GTX 960 حداقل به 400 وات پاور نیاز دارند، پس استفاده از این دو با پاور فعلی مانعی نداره.
    همونطور که افشین عزیز هم اشاره کردند، دو کارت مشابه و هم رده‌ی GTX 770 و R9 280X حدود 10 درصد سریعتر از GTX 960 هستند. اما اگه فاکتور قیمت/عملکرد رو درنظر بگیریم میبینیم که GTX 960 ارزش خرید بیشتری داره و حدود 20% ارزونتره، ضمن اینکه توان مصرفی کمتر باعث کاهش هزینه‌ی خرید پاور میشه (البته این موضوع برای شما اهمیتی نداره).
    با این توضیحات اگه محدودیت بودجه وجود نداره، GTX 970 بهترین انتخابه. پیشنهاد من کارت Gigabyte GTX 970 OC WF 3X 4GB به قیمت 1،530 هستش.
    اگه قصد صرفه‌جویی در خرید دارید، با کمتر از 1 میلیون میتونید GTX 960 با برد گیگا یا ایسوس یا زوتاک بگیرید.

در مورد رم هم باید به فکر دو ماژول 4 گیگی یا یک ماژول 8 گیگی باشید. پیشنهاد من GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7 به قیمت 300 هستش.

4. 2 کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون دوستان ،
    خودم هم در نهایت به همون gtx 970 رسیدم ، که بشه در آینده برای ارتقا یکی دیگه بهش اضافه کرد ، پس با این شرایط از نظر پاور مشکلی نیست . فقط میخاستم راجع به برندش بپرسم که گفتین گیگا ، البته فریم ها رو که بررسی کردم msi فریم بیشتری داشت توی شرایط مشابه نسبت به گیگا و ایسوس .
    راستی این مارک inno3d چجور برندیه ؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

ممنون دوستان ،
    خودم هم در نهایت به همون gtx 970 رسیدم ، که بشه در آینده برای ارتقا یکی دیگه بهش اضافه کرد ، پس با این شرایط از نظر پاور مشکلی نیست . فقط میخاستم راجع به برندش بپرسم که گفتین گیگا ، البته فریم ها رو که بررسی کردم msi فریم بیشتری داشت توی شرایط مشابه نسبت به گیگا و ایسوس .
    راستی این مارک inno3d چجور برندیه ؟
    کارت گرافیک‌های هم مدل از برندهای مختلف که به صورت پیش‌فرض اورکلاک شدن اختلاف عملکرد زیادی با هم ندارند. برای مثال اختلاف عملکرد قویترین و ضعیفترین مدل GTX 970 (به غیر از مدل رفرنس) حدود 2-3 درصد هستش. این اختلاف عملکرد به دلیل تفاوت در فرکانس کاری GPU هستش، هر شرکتی که کارت رو به صورت پیش‌فرض بیشتر اورکلاک کنه، میتونه ادعا کنه که کارتش عملکرد بهتری نسبت به سایرین داره. اما در عمل این تفاوت قابل چشم پوشیه و اصلاً محسوس نیست. چیزی که مهمه کیفیت ساخت، ختک کننده و گارانتی محصوله. با اتوجه به این فاکتورها بنده هم کارت گیگا رو بهتون پیشنهاد میکنم. به دلیل خنک کننده‌ی قدرتمند ویندفورس و توان اورکلاک شدن بالا، کیفیت Ultra Durable بردهای گیگا و گارانتی 3ساله‌ در داخل کشور. به شخصه تجربه‌ی خوبی با MSI نداشتم و خریدش رو توصیه نمیکنم، شناخت زیادی از Inno3d ندارم ولی طبق جستجویی که کردم به نظر میاد یک برند درجه دو یا سه بازار باشه و در مقایسه با برندهای مطرح در رتبه پایین‌تری قرار میگیره.

7. این کاربر از kaveh-gh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خودمم یه جستجو کردم راجع به inno3d که مشخص شد یک شرکت چینیه تولید کننده قطعات خنک کننده سیستم مثل فن و اینا هست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان میخاستم بدونم اگه فرکانس رم بالاتر از ظرفیت مادربورد باشه مشکل ایجاد میکنه یا مادر بورد تا ماکسیمم فرکانسی که میتونه استفاده میکنه ؟
    ظرفیت مادر بورد تا 1800 ولی میخام سری تریدنت جی اسکیل بگیرم که زیر 2400 نداره

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان میخاستم بدونم اگه فرکانس رم بالاتر از ظرفیت مادربورد باشه مشکل ایجاد میکنه یا مادر بورد تا ماکسیمم فرکانسی که میتونه استفاده میکنه ؟
    ظرفیت مادر بورد تا 1800 ولی میخام سری تریدنت جی اسکیل بگیرم که زیر 2400 نداره
    میتونین نصب کنین و مشکلی نیست ولی در فرکانسی که مادربورد ساپورت میکنه ست میشه.

11. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود ، بعد از راهنمایی های دوستان تعدادی از قطعات ارتقا پیدا کردن که تا الان شامل این قطعات میشن :

graphic : 970 g1
    ram : gskill trident x 2*4
    ssd : samsung evo 120
    cpu cooler : aio deepcool captain 120

حالا با اینکه سی پی یو قبلی روی 4.1 آورکلاک شده ولی ت بازی ها لود سی پی یو از گرافیک بیشتره و تا حدودای 90 % میرسه که فک کنم این یعنی گلوگاه ایجاد کرده . خلاصش اینکه با بودجه 2 میلیون ، پردازنده و مادربورد چی پیشنهاد میدین ؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

درود ، بعد از راهنمایی های دوستان تعدادی از قطعات ارتقا پیدا کردن که تا الان شامل این قطعات میشن :

graphic : 970 g1
    ram : gskill trident x 2*4
    ssd : samsung evo 120
    cpu cooler : aio deepcool captain 120

حالا با اینکه سی پی یو قبلی روی 4.1 آورکلاک شده ولی ت بازی ها لود سی پی یو از گرافیک بیشتره و تا حدودای 90 % میرسه که فک کنم این یعنی گلوگاه ایجاد کرده . خلاصش اینکه با بودجه 2 میلیون ، پردازنده و مادربورد چی پیشنهاد میدین ؟
    قطعات خوبی گرفتید، مبارکتون باشه.
    اگر گلوگاه ایجاد کنه ولی افت فریم نداشته باشین که مشکلی نداره. افت فریم دارید؟

اگر قصد اورکلاک ندارین این قطعات برای گیم کافی و عالیه:
    Core i5 4460 : 670
    ASRock H97 Killer Gaming : 450

اگر میخواید بیشتر هزینه کنین:
    Core i7 4790k : 1100
    Gigabyte Z97X SOC Force : 950

14. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون ، با راهنمایی های بچه های همینجا اینا رو گرفتم .

افت فریم رو از کجا باید متوجه بشم ؟ الان gta v رو تنظیمات بالا با 60 فریم اجرا میکنه ، اینکه بخاد وسط بازی یه دفه افت بکنه فریم یا هنگ بکنه ؟

نه همچین چیزی اتفاق نمیفته ولی سی پی یو خیلی درگیر میشه . پس اگه اینجوری باشه مشکلی نداره ؟ ! خوبه دو تومن ذخیره شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •