تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام فینال رو می پسندید؟

راي دهنده
75. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بایرن مونیخ - یوونتوس

5 6.67%
  • بایرن مونیخ - رئال مادرید

21 28.00%
  • بارسلونا - یوونتوس

24 32.00%
  • بارسلونا - رئال مادرید

25 33.33%
صفحه 3 از 16 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 151

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 15-2014 | مرحله نیمه نهایی

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

شما قبل پست دادن مطالب رو کامل بخون تا ندیده و نخونده نیای و قضاوت کنی و حکم صادر کنی

دوست شما اینو گفت :

منم جواب صحبت ایشون رو دادم

قانون انجمن ورزش هم میگه :

پس طبق این قانون همونقدر که رئال بی ربطه به اینجا یووه هم بی ربطه و همینطور قرعه ی رئال و بارسا
    دوست عزیز همونطور که شما قبل پست دادن میخونین و نخونده و ندیده پست نمیدین باید توجه داشته باشین ، من پست اول شما رو مورد نقل خودم قرار دادم که نقل شما از پست اول اون دوست بود (یعنی پست اول هردوی شما) من اصلا صحبتای بعدی شمارو کاری ندارم اونا دیگه یه سری جوابیه بوده که ممکنه توش هرچیزی گفته شده باشه که صحبتای بعدیه شما و دوستمون از برداشتتون از پست اولتون بوده!!!!!

اون پ.ن دوستمون یه واکنش به پست اول خودتون بود که این خودش نشون میده اصلا پستای بعدی رو نباید ملاک قرار داد چون توشون یه حس جبران هست!!!

در مورد قانون باید گفت شما خودت مرد قانونی

502-
    در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیم‌ها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.
    این بند گفته در مورد هرتیم توی تاپیک خودش که این نشون میده دوستمون اشتباه کرده در مورد بازیه یووه نظر داده (البته این بند مستقیما برای این صادر شده که جلوی این پست هایی که مثل الان داده شده گرفته بشه و طبیعتا اصلا بند قابل قبولی نیست چون خاصیت فوتبال اجازه رعایت این بند رو نمیده مثال برای نقض این بند تو تاپیک رئال خیلی بیشتره)

به اضافه اینکه بازم میگم دوستمون یووه رو ضعیف میدونسته پس اگه طرفدارای یووه این واکنش شمارو نشون بدن خیلی منطقی تره

در مورد قسمت دوم بندی که گفتین

بازم مثل همیشه سخت ترین قرعه ماس ماس . ولی خیالی نیست . فقط امیدوارم حداقل یووه برد آسونی رو به ریالی ها تقدیم نکنه !
    همیشه هم اول اسم بارسا درمیاد . مارو هم به شک انداختن !
    تو این پست شما اثری از توهین به تیم حریف اعضایشان (مربی ، بازیکن و ...) میبینین؟
    اون ی (ریالی ها) شاید چیزی باشه که شما اشاره میکنین بش که البته مشکل دوستان با ئ توی کیبورد ها واضح هست!

2. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آره یه سریا هم بودن که دلایلی داشتن برای پایان جهان در یکی دو سال پیش بر طبق تقویم مایاها !

پس هر چیزی که بعنوان دلیل و توجیه آورده میشه لزوما سندیت نداره

نفع و منفعت و ... ی من یا هرکس دیگه در اینجا هم نه به شخص شما مشخصا مربوط میشه و نه کس دیگه

شب خوش
    باشه شما با تقویم شمسی برو جلو دوست عزیز!!!!

شما وقتی میای اینجا بارسا رو مورد خطاب قرار میدی هواداران هم اجازه دارن نظر بدن پس (به شخص شما مشخصا مربوط میشه و نه کس دیگه) صحبتای دونفره توی پیغام خصوصی و پروفایل طرف صورت میگیره

طبق تقویم مایاها عصرتون بخیر

4. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

6. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فرانتس بکن‌باوئر: برای من بارسلونا مدعی است. نه اینکه بایرن شانسی نداشته باشد، اما مدعی نیستند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باشه شما با تقویم شمسی برو جلو دوست عزیز!!!!

شما وقتی میای اینجا بارسا رو مورد خطاب قرار میدی هواداران هم اجازه دارن نظر بدن پس (به شخص شما مشخصا مربوط میشه و نه کس دیگه) صحبتای دونفره توی پیغام خصوصی و پروفایل طرف صورت میگیره

طبق تقویم مایاها عصرتون بخیر
    اینکه من با چه تقویمی راحت تر هستم صرفا مربوط به خودم میشه و نه شخص شما

ضمن اینکه این پست خطاب به شخص دیگه ای بود و نیازی به پاسخگویی اشخاص ثالث یا پاسخگویی به وکالت از طرف شخص ثالث نیست و ممنون میشم قوانین انجمن ورزش رو برای من یکی تحلیل و موشکافی نکنید چون مطمعنا من از شما بهتر قوانین ورزش رو میدونم و آشنایی بیشتری دارم قطعا و بدون شک

شب و روز و نیمروز و نیمه شب و همه چی خوش /

10. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توی تاپیک قبلی هم اشاره کردم که یه حسی بهم میگه بایرن و بارسا به هم می خورن

بازی های نیمه نهایی تقابل خیلی جالبی شدن
    فک کنم هر دو بازی بسیار جذاب دربیاد
    تقابل گواردیولا با تیم سابقش هم نکته جالبیه که تیتر همه خبرگزاری ها می تونه باشه

برای فینال پیش بینی سخته
    ولی من فینال رئال و بایرن رو محتمل تر می دونم...

12. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ممنون میشم قوانین انجمن ورزش رو برای من یکی تحلیل و موشکافی نکنید چون مطمعنا من از شما بهتر قوانین ورزش رو میدونم و آشنایی بیشتری دارم قطعا و بدون شک
    مشکل شما همینه چون فکر میکنین که قطعا و بدون شک قوانین رو میدونین که اگه میدونستین پست های نقض قوانین تو تاپیکای دیگه فراوون نبود!!!
    سعی کنین نظراتتون از جبهه قدرت نباشه اینجوری بهتر میشه با بقیه تبادل نظر کرد!!!
    Last edited by runner; 24-04-2015 at 18:41. دليل: تغییر میدونستیم به میدونستین برای رسوندن صحیح مفهوم جمله!!!!

14. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

قرعه‌کشی مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برای سرمربی باواریایی‌ها فرصت بازگشت به خانه تیمی را فراهم کرد که درخشان‌ترین روزهای دوران مربیگری‌اش را در آن تجربه کرده است.

----------------------------------------------------------------------------

سرمربی ایتالیایی تیم فوتبال رئال مادرید ادعا کرد که مردانش می‌توانند رؤیای بازگشت به فینال لیگ قهرمانان اروپا را با شکست یوونتوس محقق کنند.

اختصاصی | قرعه کشی مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا انجام شد و حال زمان بازی های رفت و برگشت تیم ها مشخص شده است.

فرانتس بکن باوئر می‌گوید بارسلونا شانس بیشتری نسبت به بایرن مونیخ برای صعود به دیدار نهایی لیگ قهرمانان اروپا دارد.

16. 4 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مشکل شما همینه چون فکر میکنین که قطعا و بدون شک قوانین رو میدونین که اگه میدونستین پست های نقض قوانین تو تاپیکای دیگه فراوون نبود!!!
    سعی کنین نظراتتون از جبهه قدرت نباشه اینجوری بهتر میشه با بقیه تبادل نظر کرد!!!

من فکر نمیکنم بلکه صد در صد معتقدم و ایمان دارم بهتر و بیشتر از هرکسی قوانین ورزش رو میدونم و درگیر عمل کردن بهشون بودم

بله اتفاقا تاپیک بارسلونا بیشترین میزان نقض قوانین رو داره در این انجمن و هرکی از راه میرسه چه خودی و چه نخودی و چه بیخودی یه تیکه حواله ی رئال و سایر تیمها میکنه در قالب خبرهای چرت و اظهار فضل های آنچنانی !

اگه من میخواستم از جبهه ی قدرت عمل کنم که خودم شخصا رسیدگی میکردم به این داستانا و کار هیچوقت به اینجاها نمیرسید !!!

با هرکس هم مطابق سابقه اش باید تبادل نظر کرد !!!

بهتره شما طرفدارهای بارسلونا نگاه از بالا به پایینتون رو کنار بگذارید

18. 7 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

من نمیدونم چرا دوستان اعتقاد دارند قرعه یووه نسبت به بقیه آسون تره؟! سوابق آخرین بازی هر سه تا تیم رو با رئال مقایسه کنیم میبینم که یووه نتها تیمی بود که رئال رو اذیت کرد! آخرین بازی با بایرن که 5-0 در مجموع پیروز شدیم ، در لیگ هم در بازی رفت و برگشت مقابل بارسلونا خیلی بازی نزدیکی داشت و 4-3 شد ! فصل قبل هعم که مقابل یوونتوس بازیکرد به سختی ( پنالتی مشکوک) و غیره در مجموع دو بازی 3-2 یوونتوس رو برد که البته در مرحله گروهی هم بود! یوونتوس هم نسبت به پارسال یکم بهتر شده !

20. 7 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •