دوست عزیز همونطور که شما قبل پست دادن میخونین و نخونده و ندیده پست نمیدین باید توجه داشته باشین ، من پست اول شما رو مورد نقل خودم قرار دادم که نقل شما از پست اول اون دوست بود (یعنی پست اول هردوی شما) من اصلا صحبتای بعدی شمارو کاری ندارم اونا دیگه یه سری جوابیه بوده که ممکنه توش هرچیزی گفته شده باشه که صحبتای بعدیه شما و دوستمون از برداشتتون از پست اولتون بوده!!!!!
اون پ.ن دوستمون یه واکنش به پست اول خودتون بود که این خودش نشون میده اصلا پستای بعدی رو نباید ملاک قرار داد چون توشون یه حس جبران هست!!!
در مورد قانون باید گفت شما خودت مرد قانونی
این بند گفته در مورد هرتیم توی تاپیک خودش که این نشون میده دوستمون اشتباه کرده در مورد بازیه یووه نظر داده (البته این بند مستقیما برای این صادر شده که جلوی این پست هایی که مثل الان داده شده گرفته بشه و طبیعتا اصلا بند قابل قبولی نیست چون خاصیت فوتبال اجازه رعایت این بند رو نمیده مثال برای نقض این بند تو تاپیک رئال خیلی بیشتره)502-در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیمها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.
به اضافه اینکه بازم میگم دوستمون یووه رو ضعیف میدونسته پس اگه طرفدارای یووه این واکنش شمارو نشون بدن خیلی منطقی تره
در مورد قسمت دوم بندی که گفتین
تو این پست شما اثری از توهین به تیم حریف اعضایشان (مربی ، بازیکن و ...) میبینین؟بازم مثل همیشه سخت ترین قرعه ماس ماس . ولی خیالی نیست . فقط امیدوارم حداقل یووه برد آسونی رو به ریالی ها تقدیم نکنه !
همیشه هم اول اسم بارسا درمیاد . مارو هم به شک انداختن !
اون ی (ریالی ها) شاید چیزی باشه که شما اشاره میکنین بش که البته مشکل دوستان با ئ توی کیبورد ها واضح هست!