تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 8 اولاول 1234567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 80

نام تاپيک: کتاب رکوردهای پی سی ورلد

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

البته باید این نکته رو خاطرنشان کنم که علت تغییر آواتار من این هست:
    در تاریخ 08-04-2009 ساعت 02:39، جنـــاب @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (مدیر وقت
    انجمن موسیقی) پیغامی برای من فرستاد، با این مضمون:

نقل قول نوشته شده توسط maxeemo

E! چرا این tinypic فیل شد؟!

جون خودم قصد به رخ کشیدن آواتار رو نداشتم. فقط خواستم آواتار خودت رو تقدیم کنم.

http://maxeemo.persiangig.com/image/Anibal.jpg

در مورد مشکلت هم شرمنده، چیزی به ذهنم نمیرسه. من خودم معمولا همه ی اجزا رو از اول تا آخر چک می کنم.

و ایشون عکسی به من داد که کیفیت بالاتری داشت و حق مطلب رو
    بهـتر ادا میکرد، لاکن در اصل موضوع و اصل عکس تغییری ایجاد نشد.

با تشکر مهران...

2. 16 کاربر از Mehran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

آخی اینقدر این آقا مرتضی رو ادیت نکنید دیگه حالا هی ایراد بگیرید
    مثلا اینکه:
    تعداد مهم نیستش بلکه میانگین معیار مهمتریه (چون مشخصا در تعداد پست های بیشتر ممکنه تشکر هم بالاتر باشه!)
    یعنی در بخش نقل قول شده امار درستتر اینه:

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 24,035 بار و در 5,037 مطلب تشکر شده است (میانگین 4.77)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 24,519 بار و در 5,311 مطلب تشکر شده است (میانگین 4.61)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 24,837 بار و در 5,693 مطلب تشکر شده است(میانگین 4.36)
    منم حساس
    خب میانگین رو برای ایجاد همین مقایسه نوشتم و البته این میانگین برای همین چند نفر که بیشترین تشکر رو داشتن محسوب شده

بنده «اعتراف می‌كنم» كه با مشاهده نام MARIO ذهنم رفت به سوی بازی كلاسيك Super Mario (قارچ خور) و پيش خودم گفتم كه احمد هم بله؟!

لذا از شما عذرخواهی‌ كرده و برای شفاف سازی نام Mario از شما بسيار متشكرم!

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما A h m a d (چون دوست داشتم اسم خودم رو بذارم و میشد که کاربرا فکر می‌کردند خانومم )
    ماریو خیلی خوب بود اما این دو تا مشکل رو داشت
    مقایسه با بازی محبوب نینتندو و اینکه به صورت مخفف ماری صداش می‌کردیم بعضی به اشتباه می‌افتادن

سلام
    گفتم منم مشارکت کنم
    البته تعدادی از آمارها مخدوش هست

بیشترین مشاهده از یک تاپیک متعلق هست به تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " که همین الان به صورت قفل شده
    در انـجـمـن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داره و تعداد بازدیدش به این شرح است : مشاهده ها: 2,659,898
    ممنون پس این رکورد قفل شده
    جنگ‌های قبیله‌ای میاد رده‌ی دوم...
    به نظر میرسه روند صعودی این رکوردها کم شده، خیلی دوست دارم تاپیک با بار محتوایی بالا بیاد جزو این قسمت.

با سلام .

1.رکورد بیشترین تعداد تعویض آواتار در یک روز نداریم ؟
    2.رکورد بیشترین پیغام پروفایل بازدید کننده ؟
    3.رکورد بیشترین ساعات حظور در انجمن به صورت میانگین در یک شبانه روز ؟
    4.رکورد بیشترین ساعات حظور در انجمن ؟ ( با اختلاف فراوان حدس میزنم این رکورد متعلق به مهران باشه )
    5.رکورد دفعات ویرایش شدن یک پست/ تاپیک ؟
    6.نام کاربری نفر اول / نفر دهم / نفر صدم / نفر هزارم / نفر صد هزارم و نفر یک میلیونم انجمن ؟
    7.( فوق محرمانه ! ) رکورد تعداد گزارش تخلف مربوط به یک پست / تاپیک در انجمن ؟
    8.( اجباری ! ) رکورد تعداد گزارش تخلف داده شده توسط یک کاربر ؟ ( می خوایم با آنتن انجمن آشنا بشیم )
    1. شاید نفر دوم در جواب نقل قول بعدی
    2.اینم جالبه اما با تأکید روی پیغام‌های تأیید شده پروفایل
    3و4. از نظر منم مهران
    5. بگرد و پیدایش کن : )
    6. خودت از فهرست این قسمت بشمار بیا جلو : قدیمی‌ترین کاربر ثبت شده در انجمن؛ @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    7و8. از این رکوردها نداریم فقط در حیطه‌ی سرگرمی و دوستانه

من برای دو نفر رو که حدس میزدم رکوردار کمترین و بیشترین تعویض آواتار هستند چک کردم که آمار جالب هست

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 4 بار تعویض
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 355 بار تعویض

مرسی.
    میثم
    ممنون این مورد هم اضافه می‌شه

بیشترین و کمترین دفعات آواتار تعویض شده؛
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 355 بار تعویض @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 340 بار تعویض (این مورد اگر همچنان در انجمن حضور داشت رکوردش دست‌نیافتنی می‌شد!)

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 4 بار تعویض (به نسبت زمان ـ البته با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که شکل اصلی آواتار از ابتدا یکی بوده)

.. آمار گروه‌های اجتماعی يادت رفت!

يك چيز ديگه هم كه باز كار خودت هست كه آمارش رو دربياری...

.. انجمن با بيشترين تعداد كاربر فعال (يا مدير، يا ناظر).

نمی‌دونم اگر فرد ديگری مطرح كرده باشه يا نه، اما اين رو هم اضافه كن.
    ممنون آمار گروه‌های اجتماعی هم اضافه میشه
    اینم فعلاً داشته باشید:

پرجمعیت‌ترین تیم مدیریت یک انجمن؛
    تیم مدیریت انجمن دانلود و آپلود با 8 نفر : nits, zed2, Unexampled Orion, ramingsm, Lord Farshad, Milad4171, VAHID, NET DOCTOR

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید بیا یه میلیون رو دنگی
    پس بازم این رکوردها کامل‌تر شد:

بیشترین تشکر از یک کاربر؛
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 31,391 بار و در 7,234 مطلب تشکر شده است (میانگین 4.33)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 30,028 بار و در 8,712 مطلب تشکر شده است (میانگین 3.44)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 26,774 بار و در 7,353 مطلب تشکر شده است (میانگین 3.64)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 24,837 بار و در 5,693 مطلب تشکر شده است(میانگین 4.36)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 24,519 بار و در 5,311 مطلب تشکر شده است (میانگین 4.61)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کهاز ایشان 24,083 بار و در 7,079 مطلب تشکر شده است (میانگین 3.4)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که از ایشان 24,035 بار و در 5,037 مطلب تشکر شده است (میانگین 4.77)

بیشترین تشکر از دیگران؛
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بیش از 30,900 تشکر از دیگران
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بیش از 21,800 تشکر از دیگران
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بیش از 16,480 تشکر از دیگران
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ‌ با بیش از 15,880‌ تشکر از دیگران
    مرتضی من حال کردم یکمی اذیتت کنم
    توی قسمت تشکر کرده ها اگه خواستی می تونی اسم منو هم با 18000 و خورده ای بیاری

آخی اینقدر این آقا مرتضی رو ادیت نکنید دیگه حالا هی ایراد بگیرید
    مثلا اینکه:
    تعداد مهم نیستش بلکه میانگین معیار مهمتریه (چون مشخصا در تعداد پست های بیشتر ممکنه تشکر هم بالاتر باشه!)
    یعنی در بخش نقل قول شده امار درستتر اینه:

اگه میانگین حساب کنیم فک کنم خیلی ها می تونن بیشتر بشن و واقعا دیگه مرتضی باید یه میلیون کاربر رو نگاه کنه
    مثلا برای خودمو حساب کردم شد 4.8

سلام

این مورد هم خیلی جالبه ، فکر کنم بیشترین آواتار عوض شده برای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید باشه ، به طور متوسط روزی 4 آواتار عوض کرده ، تازه یه روزایی 7-8 مورد رو تست کرده ببینه از کدوم خوشش میاد

+

آواتار ثابت قدم و عوض نشده هم که من 2 مورد رو می شناسم ، یکی @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگری هم @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، این 4 سال و نیم که من اینجا هستم تا به حال ندیدم آواتار این 2 عزیز تغییر کنه ، شاید از قبل هم همین بوده .
    با این کلکی که میثم گفت نگاه کردم برای من 210 تا بودش!
    در حالیکه یه پوشه توی کامپیوترم برای کل آواتارام دارم که حدودا 20 تا بیشتر نیستن!
    خودم اصلا فک نمی کردم اینقدر باشه چون همین آواتارم رو نزدیک دو سه ساله عوض نکردم!
    فک کنم اون قدیما برای انتخاب آواتار رنگ های مختلف و سایزهای مختلف رو امتحان می کردیم بعد آخرش به نتایج خوبی می رسیدیم

یه رکورد هم در مورد بیشترین مدت یه آواتار بذارن فک کنم صد در صد مهران و کورش با اختلاف اول میشن
    من احساس می کنم حتی قبل از تاسیس انجمن هم آواتارای اونا وجود داشتن

+

یه آمار جالب هم می تونه بیشترین تعداد گفتگوهای پروفایل باشه
    البته به مرور زمان بعضی ها پیغامای قدیمی رو پاک می کنن
    قدیما یادمه توی لیست دوستام کسانی بودن که از این لحاظ آمارهای تخیلی داشتن

البته پیغامای تایید نشده افراد دیگه رو هم که نمیشه دید
    من برای خودم اعتراف کنم
    برای منو نوشته 13350 پیغام بعد حدود 2700 هم پیغام تایید نشده دارم

5. 13 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

سلام
    گفتم منم مشارکت کنم
    البته تعدادی از آمارها مخدوش هست

بیشترین مشاهده از یک تاپیک متعلق هست به تاپیک " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " که همین الان به صورت قفل شده
    در انـجـمـن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار داره و تعداد بازدیدش به این شرح است : مشاهده ها: 2,659,898

مرسی.
    میثم

هر چی رکورد داره قفل شده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

• مشاهده ها: 2,122,046

7. 12 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سلام

یکی از بهترین تاپیک های چند وقت اخیر دهکده سرگرمی رو آقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایجاد کردن!

واقعا جالب بود.

+

این چند تا آمار رو هم من در آوردم:

الف) بیشترین Mention شدن توسط دیگر کاربران
    1. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 52 بار منشن شدن
    2. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 45 بار منشن شدن
    3. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 41 بار منشن شدن
    4. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 40 بار منشن شدن
    5. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 38 بار منشن شدن

پ.ن: طبیعتا چون منم الان منشن شون کردم، یکی به این آمار اضافه شد!

ب) بیشترین Mention کردن دیگران
    1. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 134 بار منشن کردن دیگران
    2. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 67 بار منشن کردن دیگران
    3. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 52 بار منشن کردن دیگران
    4. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 49 بار منشن کردن دیگران
    5. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 47 بار منشن کردن دیگران

ج) بیشترین تگ شده در تاپیک ها
    1. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 85 بار تگ شدن در تاپیک ها
    2. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 78 بار تگ شدن در تاپیک ها
    3. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 77 بار تگ شدن در تاپیک ها
    4. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 75 بار تگ شدن در تاپیک ها
    5. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 66 بار تگ شدن در تاپیک ها

د) بیشترین تگ کننده سایرین در تاپیک ها
    1. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 972 بار تگ کردن کاربران
    2. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 418 بار تگ کردن کاربران
    3. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 450 بار تگ کردن کاربران
    4. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 336 بار تگ کردن کاربران
    5. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 327 بار تگ کردن کاربران

ه) بیشترین نقل قول کردن دیگران
    1. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 610 بار نقل قول کردن دیگران
    2. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 553 بار نقل قول کردن دیگران
    3. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 528 بار نقل قول کردن دیگران
    4. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 408 بار نقل قول کردن دیگران
    5. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 377 بار نقل قول کردن دیگران

و) بیشترین نقل قول شدن توسط دیگران
    1. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 590 بار نقل قول شدن توسط دیگران
    2. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 418 بار نقل قول شدن توسط دیگران
    3. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 374 بار نقل قول شدن توسط دیگران
    4. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 300 بار نقل قول شدن توسط دیگران
    5. @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 247 بار نقل قول شدن توسط دیگران

نکته: البته خیلی از این آمار ها ممکنه لحظه ای تغییر کنه!
    من پیشنهاد می کنم این مورد هم اضافه بشه!

1. دارنده بیشترین مدال در انجمن

تقدیم به دوستان
    Last edited by Sh-Meteor; 24-04-2015 at 22:59.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

من اعتراف میکنم به خودم امیدوار شدم

10. 8 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

یک نکته مثبت در رکوردها اینه که اکثر رکورد ها دست آقایون هستش !

رکورد بیشترین تعداد فایل ضمیمه آپلود شده توسط کاربر و بیشترین تعداد دانلود یک ضمیمه رو هم بزارین
    Last edited by Public Enemy; 24-04-2015 at 23:46.

12. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

این احتمالا فریاد مرتضی در این لحظات است:

یکی این تاپیک رو ببنده

14. 7 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

آمار جالبی بود مرتضی جان
    ولی یه اعتراض شدید دارم بابت یکی از این آمارها
    همین الان یه رکورد دسته منه و میثم که رقیب اصلی من در این آمار می بینم با 409 دوست عزیز رکورد دارمبرای صحت صحبتم برید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید آقاتازه خیلی از بن شدگان رو از لیستم چندی پیش حذف کردم وگرنه آمار دوستام بیشتر از اینا بود

16. 4 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

خود این تاپیک رکورد تعداد منشن رو زد !؟؟

بیشترین آمار بازدید از پروفایل؛ متعلق به پروفایل @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با بیش از 110 هزار بازدید
    (البته فکر کنم قبلاً کاربر حذف شده Dreamland به شکل عجیبی از این مرز عبور کرده بود)

در حال حاضر این مدال به جناب @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعلق داره با 219,346 بازدید
    اولین نفری که به 100 هزار رسید @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودش (صرف نظر از دریم لند)
    بعد یهویی تعداد بازدید های استریم رفت بالا : دی

دریم لند مرز 1 میلیونت رو رد کرده بود ... فکر کنم به 1.1 میلیون رسیده بود (!!!)

بیشترین تشکر پای یک پست؛ 545 تشکر | مربوط به این پست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تعداد تشکر های تاپیک قوانین بیشتره
    با 762تا تشکر (خودم 666 امین تشکرش رو زدم البته به اینصورت که تشکرم رو پاک کردم از 666 تا 665 شد دوباره تشکر کردم شد 666! )

رکورد بیشترین تعداد تعویض آواتار به @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز تعلق داره با 427 بار تعویض

=======================================

+ جالب میشد اگه آماری داشتیم نشون میداد بیشترین کسی آنلاین بوده کیه و چقدر آنلاین بوده (مثلا 2 هفته و ... !) چنین آماری رو من تو یه انجمن مبتنی بر mybb دیدم

+ اینم ببینید (بیشترین مدال/کاپ کسب شده توسط یک نفر!!)

ویرایش:
    تعداد مدال ها رو هم راحت میشه از قسمت مدال ها آمارشون رو پیدا کرد
    صفحه قبل فک کنم این آمار گذاشته شده ولی فک نکنم صد در صد درست باشه
    مثلا @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو می دونم که 7 تا مدال داره ولی توی لیست نبود...
    اتمام ویرایش

راستی!
    یه آمار دیگه هم الان یادم اومد ... میانگین تعداد پست در روز:
    بالاترین عددی که من دیدم ثبت شه، توسط کاربر اروچی البته بعد از بن شدن و با نام کاربری جدیدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت کرد ... 400تا550 پست توی 1-2 روز!!
    در حال حاضر شاید جناب @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه: 16.23 در هر روز

+
    بیشترین تعداد پست داده شده توسط یک کاربر در یک تاپیک: (مطمئن نیستم درست باشه!)
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 4490 پست در تاپیک "اینترنت مخابرات خوزستان"
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 3943 پست در تاپیک Tribal Wars
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با 3571 پست در تاپیک "اینترنت استان آذربایجان شرقی"

آمار های دیگه که آمارشو ندارم:
    بهترین دریافت کننده پیام خصوصی (از نظر تعداد پیام)
    بهترین ارسال کننده پیام خصوصی
    بهترین دریافت کننده پیام پروفایلی
    بهترین ارسال کننده پیام پروفایلی

بیشترین تعداد پیام خصوصی های رد و بدل شده بین دو نفر (بین کیا بوده و تعدادش؟)
    بیشترین تعداد پیام پروفایل های رد و بدل شده بین دو نفر (بین کیا بوده و تعدادش؟)
    Last edited by Iloveu-ALL; 25-04-2015 at 21:01. دليل: غلط املایی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •