پس تصور غلطی از این برند دارن.
درضمن برای گیم مگه مادربرد خاصی نیازه؟ فرقی نداره چه کاربری گیم باشه چه نباشه، مشکلی نداره.
به هر حال اگر توانایی هزینه بیشتر رو دارید، چیز دیگه ای بگیرید که تو شک نباشید (که به نظر من نیاز نیست.)
پس تصور غلطی از این برند دارن.
درضمن برای گیم مگه مادربرد خاصی نیازه؟ فرقی نداره چه کاربری گیم باشه چه نباشه، مشکلی نداره.
به هر حال اگر توانایی هزینه بیشتر رو دارید، چیز دیگه ای بگیرید که تو شک نباشید (که به نظر من نیاز نیست.)
پس از سر نا اگاهی گفتن .اتفاقا همشون هم ازراک داشتن ولی تا گفتم برا گیم میخام گفتن که ازراک به درد به خور نیست
سلام از بین این کارت گرافیک ها کدوم رو پیشنهاد میکنید واسه gta v بتونم با رزولیشن بالا و بدون لگ بازی کنم
ASUS STRIX-GTX750TI-DC2OC-4GD5 GeForce GTX 750 Ti 4GB Graphic Card
ZOTAC ZT-90301-10M GeForce GTX 960 2GB Graphic Card
یا اگه گزینه بهتری تو رنج قیمت 800 تومن سراغ دارید بهم معرفی کنید، با تشکر
تو رنج قیمت ۸۰۰ تومن، بهترین انتخاب ۹۶۰ هست. از برند گلکس یا زوتک.
آخه دیدم 750 , 4 گیگ رم داره گفتم شاید بهتر باشه. پس همون 960 بگیرم ؟
همیشه اول قدرت GPU مهمه و بعدش VRAM. وگرنه ۶۳۰ هم ۴ گیگش هست!
سلام به نظر شما راسته که میگن برند هایی که برای سیستم میگیرید باید متچ بشه؟
برای مثال مادربرد گیگابایت میگیری کارت گرافیک ایسوس . اینا متچ میشن یا این کلا حرف بی ربطیه؟
کاملا حرف بی ربطیه!
میدونستم !
فقط برخی فروشندگان سیستم های کامپیوتری با این حرف ها آدم رو گول میزنن که جنسی که خودشون دارن رو ازشون بخری!![]()
البته خیلی از این فروشندگان واقعا از روی ناآگاهی این حرف هارو میزنن. من مدتی تو این بازار بودم و دیدم درصد زیادی از فروشندگان اطلاعات کافی ندارن و بخاطر همین خیلی وقتا خریدار دچار ضرر و زیان میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)