انتقاد: اصلا ادبیات درستی ندارید+بسیار جوگیر
تعریف: در حد شناختم از شما تعریفی ندیدم
انتقاد: اصلا ادبیات درستی ندارید+بسیار جوگیر
تعریف: در حد شناختم از شما تعریفی ندیدم
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتقاد : زود قضاوت میکنه ( اینو خودشم میگه ٰو اگر دقت کنین این نکته توی پست بالاش مشهوده)
تعریف : یکی از معدود دخترانی هستند که بهشون اعتماد دارم . هم از نظر فکری هم از نظر اعتماد پذیری![]()
جزو افراد انگشت شماری هستند اگر قرار باشه در مورد مساله ای بنده رو راهنمایی کنند حرفشون رو گوش می کنم
بسیار دختر با جنبه ای هم هستند
-----------------
اینها در اصل همشون یک تعریف بودند اما خواستم تو سه خط بنویسم
Last edited by Public Enemy; 06-04-2015 at 18:59.
انتقاد: خیلی احساس میکنه بامزه هست
تعریف: از لحاظ تخصصی در زمینه علمی خودش خیلی وارده![]()
تعریف: خوش صحبت و عاشق خرید
انتقاد: یعنی امکان نداره چیزی بخره بعد نیاد تو فروم نگه ها....![]()
من آدم انتقاد پذیریم. اما متاسفانه ایشون توهین مستقیم کردن و برای من راهی نموند جز اینکه توضیحاتی رو ارائه کنم:
این تاپیک همونطور که از اسمش مشخصه برای انتقاد (و تعریف) هستش نه خالی کردن عقده های درونی. شما نه از سطح علمی من اطلاع داری، نه معلومات و آگاهی من، در نتیجه نمی تونی بگی من در مورد چیزی که اطلاعی ازش نداشتم مداخله کردم یا خیر. همچنین، در صورتی که پستی از من (که شما هم در اون زمینه اطلاعات درستی داشتی)، باعث شده چنین فکری بکنی، تو همون تاپیک می تونستی با لحن مودبانه، توضیحات منطقی ارائه کنی. اگر هم اطلاعی در اون مورد نداشتی، عقل می گه وارد شدن به اون موضوع توسط شما اشتباهه. در مورد جمله ی داخل پرانتزت (شوخی؟!) : شما اول ببین در حد و اندازه ای هستی که بخوای با یه نفر شوخی کنی یا خیر؟ من نه با شما و نه هیچ آدمی در سطح فرهنگ و ادب شما شوخی نداشته و نخواهم داشت.
در مورد بخش تعریف هم، انجمن به افرادی که در مورد موضوعی اطلاع ندارن ولی در مورد اون موضوع مداخله می کنن هیچ احتیاجی نداره. بلکه نیاز به افرادی داره که با سطح فرهنگشون بتونن کمک به رشد و تعالی انجمن بکنند.
صادق 7
تعریف: یکی از کاربران با شخصیت، محترم و دارای معلومات بالا ...
انتقاد: چیز قابل انتقادی از ایشون سراغ ندارم ...
تعریف: ادم منطقی میدونمش
انتقاد: راستشو بخواید تا این لحظه ویژگی بدی ازش ندیدم
+ مسئوليت پذير در كار هاي گروهي
.
.
.
- پروفايلش غمگينه!!
علی:
تعریف: بسیار با ادب و خوش برخورد
انتقاد: حدس میزنم کمی ناامید نسبت به آینده
پسر خوب و فعالیه و تلاشش برای دونستن بیشتر منو واردار به ستایش میکنه
کمی تعصب نشون میده به بعضی موضوعات که البته اقتضای سنشه و یک نکته منفی نیست در کل
Last edited by Saeed Dz; 07-04-2015 at 18:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)