یه هشداری برای هاردتون وجود داره که من در موردش نظری ندارم.
شاید عطای عزیز نظری داشته باشن @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه هشداری برای هاردتون وجود داره که من در موردش نظری ندارم.
شاید عطای عزیز نظری داشته باشن @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من این سرعت 20 مگ کاملا نرماله
سرعت فلش به هارد هم که مربوط میشه به سرعت و پورت فلش
سی دی به هارد هم مربوط میشه به سرعت خواندن dvdram
این دیگه نگرانی نداره
ضمنا سرعت انتقال 10 گیگ عکس با 10 گیگ فیلم خیلی فرق داره
همانطوریکه دوستان هم گفتند سرعت ترانسفر دیتا بستگی عوامل متعددی مثل نوع اینترفیس و خصوصیات آن (مثلاً بیشتر بودن Protocol overhead در اینترفیس USB که باعث اشغال شدن قسمتی از پهنای باند آن میشود و یا استفاده بیشتر از منابع سیستمی در حالت USB) ، چگالي و تعداد پلاترهای هارد دیسک ، RPM هارد دیسک و سرعت جابجایی هدها بر روی پلاتر ، نوع و مدل کنترلرهای استفاده شده در هارد دیسک و مادبرد ، ميزان فرگمنت شدن داده ها ، موقعيت قرار گيري داده ها بر روي تركها (تركهاي بيروني سرعت بيشتری دارند) ، تعداد و حجم فایلهایی که منتقل میشوند (هر چه حجم فایل بیشتر و تعداد آن کمتر باشد در مقایسه با حالتی که تعداد زیادی فایل کم حجم منتقل میکنید به سرعتهای بیشتری دست پیدا میکند) ، انتقال اطلاعات از یک درایو به درایو دیگر همان هارد دیسک یا از یک هارد دیسک به هارد دیسک دیگر (در حالت دوم معمولاً سرعت بیشتری خواهد داشت) ، نوع فرمت و حتی اندازه كلاستر و خیلی خیلی خیلی موارد دیگر بستگي دارد .
چند نمونه تست برای شما (با عکس) :
انتقال دیتا از فلش مموری به درایو C هارد دیسک لپ تاپ . سرعت 18MB/s هست .
انتقال دیتا از درایو C به D همان هارد دیسک . سرعت 23MB/s هست .
انتقال دیتا از درایو D به هارد دیسک اکسترنال وسترن دیجیتال با اینترفیس USB 3 . سرعت 58MB/s هست .
بنظر من سرعتی که دارید نرمال هست ؛ اما دو مورد :
1. Access Time بالای هارد دیسکتان که مخصوصاً در Copy/Paste فایلهای کم حجم و تعداد میتواند بالا تاثیر منفی داشته باشد مخصوصاً اگر این فایلها فرگمنت هم شده باشد .
2. در مورد CRC Error پست 8536# ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه کنید که توضیحاتی در این مورد دادم . مدتی استفاده کنید اگر بیشتر نمیشود پس لازم نیست نگران بشوید (تا الان 32 مورد Error) در غیر اینصورت یا ممکن هست هارد دیسک ایرادی داشته باشد و یا مادربرد لپتاپتان مخصوصاً Southbridge Chip .
Last edited by ata.royalfalcon; 06-04-2015 at 21:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)