من نیز آبی و مشکی![]()
من نیز آبی و مشکی![]()
به نظر من نقره ای هست که پشت به نور کردند لباس رو و طلایی ( یا همون به قول دوستان خردلی ) .
سفیدم نیست چون اگر دقت کنید یه لباس سفید مشکی پشت همین لباس گذاشتند که مثل پوست گاوه
مشکی هم نداره فقط سایه افتاده![]()
سفید و طلایی !
نمیدونم قضیه ش چیه توی همه سایت ها عکسش رو گذاشتن :|
آبی و طلایی![]()
آبی بسیار روشن و طلایی! (البته طلایی چون براق نیست به قول دوستان شاید خردلی)
ولی من در تعجبم مشکی؟ نه خدایی مشکی میبینید؟اگر عده ای مشکی میبینن و درست هم هست من برای چشمام متاسفم واقعا
![]()
رنگ این لباس در واقعیت آبی و مشکی هست
و نه ربطی به بینایی نداره که بگیم آره کسی که فلان رنگ میبینه چشاش ایراد داره ...
برمیگرده سیستم بصری انسان و ایلومینیشن که باعث میشه ذهن انسان یه بخشی از رنگ رو در نظر نگیره، که انسان با انسان فرق میکنه ....
The neuroscientist
“What’s happening here is your visual system is looking at this thing, and you’re trying to discount the chromatic bias of the daylight axis,” Bevil Conway, a neuroscientist who studies color and vision at Wellesley College, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Daylight changes color over the course of the day, he said.
“So people either discount the blue side [of the daylight], in which case they end up seeing white and gold, or discount the gold side, in which case they end up with blue and black.”
For the record, Conway sees it as blue and orange!
The vision scientists
Bart Anderson, a vision scientist from the University of Sydney, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] he believes it could boil down internal bias. "People may have different estimates of the color balance — i.e., what counts as 'neutral,'" he says.
Another vision scientist from the University of Rochester in New York told [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that it's all about illumination.
"I think the brain has just made a different assumption about how the dress is being illuminated," David Williams said, arguing that it's not because of a fundamental difference in color vision.
محتوای مخفی: Poll results and Fun pics!
Last edited by mjorh; 28-02-2015 at 19:56.
قسمت بالایی بیشتر سفید طلایی دیده میشه
و قسمت پایین آبی مشکی
![]()
آبی (مایل به بنفش)
و قهوه ای (یا سبز-طلایی-مسی بین اینا)
رنه دکارت: «به آنچه که حواسانسان ارائه میدهند نمیتوان اطمینان کامل داشت، بلکه، تنها از راه عقل است که شناخت حقیقی و یقینآور صورت میگیرد.»
Last edited by Iloveu-ALL; 28-02-2015 at 22:10.
دوستانی که لباس رو سفید و طلایی میبینن ، لباس تیم فوتبال اینترمیلان رو چه رنگی میبینن ؟
محتوای مخفی: .
البته اين موضوع موقعي ميتونه اتفاق بيفته كه رنگهاي واقعي مشخص باشن. وقتي كد رنگ قابل استخراجه پس معلومه رنگ موجود در عكس چه رنگيه ولي اگر اين مورد كه همه افراد رنگها رو شبيه هم نميبينن و اينكه ابزاري كه استفاده ميكنيم هم خطاي نسبتا زيادي دارن كنار هم بذاريم ديگه درصد خطا بسيار زياد ميشه و واقعا نميشه گفت دليلش صد در صد همينيه كه گفته شده...
به هر حال بيشتر سر كاريه زياد خودتونو درگيرش نكنين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)