550 رو با چه گارانتیی و از کجا خریدید. و در مورد باتری چطور راضی هستید .. کاشکی یک review مختصر ازش اینجا می گذاشتید.نوشته شده توسط kaveh123
550 رو با چه گارانتیی و از کجا خریدید. و در مورد باتری چطور راضی هستید .. کاشکی یک review مختصر ازش اینجا می گذاشتید.نوشته شده توسط kaveh123
Z550 بهترين انتخابه
در ضمن
گارانتي هاي سوني اريكسون كشكه
اگه يه موقع خراب بشن بخواي ببري واسه گارانتي صد تا دليل ميارن كه بگن اين مشكلش مربوط به گارانتي نيست
همون بدون گارانتي بهتره
فرق قیمت با گارانتی و بدون گارانتی برای z550 چقدره..
بستگي داره ولي حدودا" 20-30 توماننوشته شده توسط symbian-freak
نوشته شده توسط symbian-freak
دوست من قبلاَ من كا 750 داشتم و همون قدر كه باطري اون كار ميكرد باطري زد 550 هم كار ميكنه . من خودم هم در سايت gsmarena ديدم كه مقدار كار باطريش كم است اما يكي از دوستانم اين گوشي را داشت و من يك روزي با آن كار كردم و ديدم نسبت به كا750 من يك كم فرق ميكند بخاطر همين هم چون گوشي تاشو ميخواستم خريدم و كاملاَ هم راضي هستم . اما من در مجتمع كامپيوتري پايتخت طبقه دوم آنرا خريدم . قيمتش نسبت به اعلاعدين دوهزار تومان گرانتر بود اما من حوصله رفتن تو شهر را نداشتم مخصوصا كه همينقدر هم بايد هزينه ميكردم . سوما الان هيچ گارانتيي ارزش نداره و بدرد نميخوره بيخود دنبال گارانتي نباش . كا 750 من يك عيبي پيدا كرد وقتي بردم سيتا دل ده تا دليل اوردن كه اين عيب در گارانتي نميگنجه و كلي پول از من گرفتند تا درستش كردند ولي دوستم همين اشكال را بيرون با يك سوم قيمت سيتادل درست كرد بدون گارانتي . موفق باشيد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)