تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: مشاوره درباره ی خرید لپ تاپ رنج قیمت 3200_4000

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

بیشتر اختلاف در گرافیک هست
    لینک زیر را باز کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

Asus g551jm خیلی بهتر از Asus n56jr هست؟
    دوست عزیز g551 لپتاپ گیمه n56jr لپتاپ مالتی مدیا !!!این دوتا کلا کاربردشون متفاوته!بعدشم الان n56jr توی بازار نیست.بعدشم اصا g551 قیمتش 1.5حدودا با n56 فرق داره که خودش پول یه لپتاپه!!!باید کاربردتون رو بگین تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنن!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

دوست عزیز g551 لپتاپ گیمه n56jr لپتاپ مالتی مدیا !!!این دوتا کلا کاربردشون متفاوته!بعدشم الان n56jr توی بازار نیست.بعدشم اصا g551 قیمتش 1.5حدودا با n56 فرق داره که خودش پول یه لپتاپه!!!باید کاربردتون رو بگین تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنن!!!
    ممنون دیگه مطمعن شدم چی میخوام بخرم.
    G551jn رو میخرم

4. این کاربر از سروش ترابی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

دوست عزیز g551 لپتاپ گیمه n56jr لپتاپ مالتی مدیا !
    ظاهرا گیمنگه ولی باطنن نیست!!! لپتاپ گیمیگ باید مادربورد مقاوم در برابر حرارت داشته باشه و...
    ولی با توجه به اختلاف قیمتش و سایر سایت های نقد و بررسی مانند نوت بوک چک و با توجه بخ وسایلی که روی سری g هست (دلیل اختلاف قیمت )بنظر بنده فقط رنگ لپتاپ مشکی شده!!!!!!

6. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

جناب حجت شما استاد مایی و ما هم جسارت نمیکنیم اما خوب یه فرق هایی ام داره.بی تعصب عرض میکنم در حالی ک خودم N56 دارم!!
    بی انصافیهه بگیم فقط رنگش مسایل کولینگ + گرافیک + سی پی یو قوی تر + 100% صفحه نمایش فوق العاده!!اینا+اون وسایل گیمینگه اضافه!!!
    البته خوب بنظر من نمی ارزه به میلیون اختلاف قیمت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

جناب حجت شما استاد مایی و ما هم جسارت نمیکنیم اما خوب یه فرق هایی ام داره.بی تعصب عرض میکنم در حالی ک خودم N56 دارم!!
    بی انصافیهه بگیم فقط رنگش مسایل کولینگ + گرافیک + سی پی یو قوی تر + 100% صفحه نمایش فوق العاده!!اینا+اون وسایل گیمینگه اضافه!!!
    مگه g کولینگ نداره؟ آخه گرافیک جی بالا تر هم هست

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

بنده عرض کردم کولینگ g بهتره!!!متن من در وصف g بود نه n...

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

مسله گولینگ در تصاویر زیر کاملا واضح هست
    تصویر اول n56jr متاسفانه jk نبود و میدونید که jr گرم تره

تصویر دوم مربوط به g551jm

مشخصه که سیستم کولینگ هیچ تغییری نکرده!!!!!!!
    در مورد CPU هم جفتشون مدل i7 4710hq دارند نمی دانم دلیل برتری که میگی چیه؟؟ حتی اگر i7 4700 هم داشت هیج برتری نداشت!!!!
    در مورد نمایشگر هم همه دوستان به اتفاق موافق هستند که بین نمایشگر n56 با نمایشگر مدل های ips مانند n550 تفاوت 100 در صدی نیست!!!!!!!
    در مورد gpu هم که ۱ میل گرون تر هست پس طبیعاتا باید قوی تر هم باشه هر چند اصلا ۱ تومن نمی ارزه اما اگر شما مدل g56jk را نگاه کنید بازم هیچ تفاوتی نمیبینی
    پس نتیجه میگیرم سری g ارزان ایسوس (زیر ۴.۵ میل) فقط در رنگ تفاوت دارند و اختلاف قیمت هم فقط بدلیل لوازم جانبی و اسم گیمیگ هست.

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

مسله گولینگ در تصاویر زیر کاملا واضح هست
    تصویر اول n56jr متاسفانه jk نبود و میدونید که jr گرم تره

تصویر دوم مربوط به g551jm

مشخصه که سیستم کولینگ هیچ تغییری نکرده!!!!!!!
    در مورد CPU هم جفتشون مدل i7 4710hq دارند نمی دانم دلیل برتری که میگی چیه؟؟ حتی اگر i7 4700 هم داشت هیج برتری نداشت!!!!
    بالاخره از یه کلاس مدل جدیدتریه...البته توی سی پی یو باس تفاوتی ندارن خیلی اما یهمقدار کلاک پردازندشون متفاوته؟اینو که قبول دارین
    در مورد نمایشگر هم همه دوستان به اتفاق موافق هستند که بین نمایشگر n56 با نمایشگر مدل های ips مانند n550 تفاوت 100 در صدی نیست!!!!!!!
    بله بنده هم موافقم خودم N56 دارم واقعا با کیفیته اما خوب پنل IPS حتی اگه شده بگیم 10% از TN بهتره؟!؟!؟!
    در مورد gpu هم که ۱ میل گرون تر هست پس طبیعاتا باید قوی تر هم باشه هر چند اصلا ۱ تومن نمی ارزه اما اگر شما مدل g56jk را نگاه کنید بازم هیچ تفاوتی نمیبینی
    موافقم واقعا این تفاوت قیمت نمی ارزه!!!
    پس نتیجه میگیرم سری g ارزان ایسوس (زیر ۴.۵ میل) فقط در رنگ تفاوت دارند و اختلاف قیمت هم فقط بدلیل لوازم جانبی و اسم گیمیگ هست.
    بنده در پایان صحبتام نوشتم که بنده خودم موافق خرید G551 نیست.حتی G751 هم مقرون به صرفه نیست

خلاصه ممنون که روشنمون کردین!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان حالا که بحث بین لپ تاپ های سری g ايسوس هست بنده هم یه سوال داشتم اونم اینه که الان که من این کامنت رو می ذارم قیمت g56jk-b حدود چهار تومان هست ولی g56jk-a حدودا سیصد هزار تومان پایین تر هست.مشخصات سخت افزار هاشون هم فرق خاصی باهم نداره. لطفا راهنمایی کنید که دلیل این اختلاف قیمت چیه؟
    متشکرم
    یا علی مدد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •