بیشتر اختلاف در گرافیک هست
لینک زیر را باز کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر اختلاف در گرافیک هست
لینک زیر را باز کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز g551 لپتاپ گیمه n56jr لپتاپ مالتی مدیا !!!این دوتا کلا کاربردشون متفاوته!بعدشم الان n56jr توی بازار نیست.بعدشم اصا g551 قیمتش 1.5حدودا با n56 فرق داره که خودش پول یه لپتاپه!!!باید کاربردتون رو بگین تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنن!!!
ممنون دیگه مطمعن شدم چی میخوام بخرم.
G551jn رو میخرم
ظاهرا گیمنگه ولی باطنن نیست!!! لپتاپ گیمیگ باید مادربورد مقاوم در برابر حرارت داشته باشه و...دوست عزیز g551 لپتاپ گیمه n56jr لپتاپ مالتی مدیا !
ولی با توجه به اختلاف قیمتش و سایر سایت های نقد و بررسی مانند نوت بوک چک و با توجه بخ وسایلی که روی سری g هست (دلیل اختلاف قیمت )بنظر بنده فقط رنگ لپتاپ مشکی شده!!!!!!
جناب حجت شما استاد مایی و ما هم جسارت نمیکنیم اما خوب یه فرق هایی ام داره.بی تعصب عرض میکنم در حالی ک خودم N56 دارم!!
بی انصافیهه بگیم فقط رنگش مسایل کولینگ + گرافیک + سی پی یو قوی تر + 100% صفحه نمایش فوق العاده!!اینا+اون وسایل گیمینگه اضافه!!!
البته خوب بنظر من نمی ارزه به میلیون اختلاف قیمت
مگه g کولینگ نداره؟ آخه گرافیک جی بالا تر هم هست
بنده عرض کردم کولینگ g بهتره!!!متن من در وصف g بود نه n...
مسله گولینگ در تصاویر زیر کاملا واضح هست
تصویر اول n56jr متاسفانه jk نبود و میدونید که jr گرم تره
تصویر دوم مربوط به g551jm
مشخصه که سیستم کولینگ هیچ تغییری نکرده!!!!!!!
در مورد CPU هم جفتشون مدل i7 4710hq دارند نمی دانم دلیل برتری که میگی چیه؟؟ حتی اگر i7 4700 هم داشت هیج برتری نداشت!!!!
در مورد نمایشگر هم همه دوستان به اتفاق موافق هستند که بین نمایشگر n56 با نمایشگر مدل های ips مانند n550 تفاوت 100 در صدی نیست!!!!!!!
در مورد gpu هم که ۱ میل گرون تر هست پس طبیعاتا باید قوی تر هم باشه هر چند اصلا ۱ تومن نمی ارزه اما اگر شما مدل g56jk را نگاه کنید بازم هیچ تفاوتی نمیبینی
پس نتیجه میگیرم سری g ارزان ایسوس (زیر ۴.۵ میل) فقط در رنگ تفاوت دارند و اختلاف قیمت هم فقط بدلیل لوازم جانبی و اسم گیمیگ هست.
مسله گولینگ در تصاویر زیر کاملا واضح هست
تصویر اول n56jr متاسفانه jk نبود و میدونید که jr گرم تره
تصویر دوم مربوط به g551jm
بالاخره از یه کلاس مدل جدیدتریه...البته توی سی پی یو باس تفاوتی ندارن خیلی اما یهمقدار کلاک پردازندشون متفاوته؟اینو که قبول دارینمشخصه که سیستم کولینگ هیچ تغییری نکرده!!!!!!!
در مورد CPU هم جفتشون مدل i7 4710hq دارند نمی دانم دلیل برتری که میگی چیه؟؟ حتی اگر i7 4700 هم داشت هیج برتری نداشت!!!!
بله بنده هم موافقم خودم N56 دارم واقعا با کیفیته اما خوب پنل IPS حتی اگه شده بگیم 10% از TN بهتره؟!؟!؟!در مورد نمایشگر هم همه دوستان به اتفاق موافق هستند که بین نمایشگر n56 با نمایشگر مدل های ips مانند n550 تفاوت 100 در صدی نیست!!!!!!!
موافقم واقعا این تفاوت قیمت نمی ارزه!!!در مورد gpu هم که ۱ میل گرون تر هست پس طبیعاتا باید قوی تر هم باشه هر چند اصلا ۱ تومن نمی ارزه اما اگر شما مدل g56jk را نگاه کنید بازم هیچ تفاوتی نمیبینی
بنده در پایان صحبتام نوشتم که بنده خودم موافق خرید G551 نیست.حتی G751 هم مقرون به صرفه نیستپس نتیجه میگیرم سری g ارزان ایسوس (زیر ۴.۵ میل) فقط در رنگ تفاوت دارند و اختلاف قیمت هم فقط بدلیل لوازم جانبی و اسم گیمیگ هست.
خلاصه ممنون که روشنمون کردین!
سلام
دوستان حالا که بحث بین لپ تاپ های سری g ايسوس هست بنده هم یه سوال داشتم اونم اینه که الان که من این کامنت رو می ذارم قیمت g56jk-b حدود چهار تومان هست ولی g56jk-a حدودا سیصد هزار تومان پایین تر هست.مشخصات سخت افزار هاشون هم فرق خاصی باهم نداره. لطفا راهنمایی کنید که دلیل این اختلاف قیمت چیه؟
متشکرم
یا علی مدد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)