سلام
ازاینکه دیر جواب میدم معذرت میخام اینترنتم قطع هست
کارایی تایتان بعد از نصب واترکولینگ بین 2تا 5 درصد بهتر میشه
برگردیم رویsampleها
در رندر وقتی دمای تایتان تا حداکثر46 درجه میرسه با واترکولینگ بصورت تئوری میشه نتیجه گرفت افت کارایی نباید داشته باشه یا کمتر شاهدش باشیم نتیجه اینکه کارت تایتان میتونه با سرعت زیاد و
دقت کم حدود4000sample رو رندر کنه در 40 دقیقه(تاکید میکنم دوباره این عدد ها تئوری هستند)
خب این از نظر شما یعنی چی؟ احتمالا میخاین نتیجه گیری کنید ک یک کارت گیمینگ رو میشه(هرکارتی مثله همون650) با واترکولینک یا ایرکولینگ مهار کرد و با سرعت بسیار زیاد و هزینه به مراتب کمتر رندر گرفت
من با صراحت این رو رد میکنم البته زمانی ک موتور رندر physically based یا همان متکی برgpu باشد
ولی این نتیجه زمانی ک موتور رندر cpu based باشه حق با شماس کارت هایgtx با قیمت کمتر مناسب هستن
اما قضیه به همینجا و به این سادگی ختم نمیشه
تمام کارت های ورک استیشن از double-precision floating point یاهمون اعداد شناور با دقت مضاعف بهره میبرند این مسئله در پروژه های صنعتی و شبیه سازی و .. بسیار مهم هست ک خوشبختانه هیچ کارت gtx پشتیبانی نمیکنه
احتمالا شما درجواب میگین درکارت های دسکتاپ این دقت بهینه شده یا متد های double-precision floating point در کارت های دسکتاپ استفاده شده اما نتایج چه تغییری کرد؟
واقعیت این هست که شرکت ها برای پروژه های صنعتی ازgtx استفاده نمیکنن اینکه شما با چه منطقی 650 و k4000 رو دارین مقایسه میکنن برای من نامعلوم هست
اینکه معماری یکی هست اصلا دلیلی نمیشه برای مقایسه
دلیل انتخاب من برای مقایسه تایتان و کارت های ورک استیشن صرفا جهت این بود که کسی منکر قدرت کارت گیمینگ نشه همین وگرنه مقایسه این دو سری از کارت ها بنظرم تاحد زیادی کلیشه ایی هست و جوابش مدت ها قبل داده شده راجب برتری کدام یک.
من یک سوال از شما دارم
فرض کنید شما با پروژه های سنگین سرو کار دارید 24/7 خب تایتان یا650 یا هر چی که شما قبولش داری مقدار زیادی گرما و زمان زیادی برای پردازش نیاز داره
شما گفتین با یک واترکولینگ مسئله رفع میشه یا کمرنگ میشه بسیار خب
چرا اشاره ایی به عمرواترکولینگ نکردین؟ مگر غیرراز این هست که پمپ های واتر کولینگ هرچه بیشتر کارکنند به پایان عمر خود زودتر میرسند؟ مگرغیراز این هست که شاهد افت کارایی اون ها بدلایل مختلف درگذر زمان نه چندان زیاد هستیم؟ چرا خرید واترکولینگ حساس و گرانقیمت برای کار مداوم پیشنهاد میکنید؟ که آخرش به خرید کیس گرانتر و بالارفتن هزینه ها منجر میشه
مسئله ی بعدی زمان گارانتی رو چرا درنظر نمیگیرین؟ چرا نمیگین که هردوشرکت amd و nvidia کارت های گیمینگ شون رو مدت زمان بسیار کوتاه تری گارانتی میکنند؟ از این چه نتیجه ایی میشه گرفت؟
بیخود نیست که میگن هرکه را بهر کاری ساختن
لطفا این دو سری کاملا متفاوت رو انقدر مقایسه نکنید
یا حق