تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: سیستم رندر تا 13.000.000 تومان !

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

قرار نبود دوباره بیام اما لازم شد مثله اینکه
    اینترنت منم قطع هست الانم فقط بخاطر یک سوال آماتوری اومدم کافی نت هرچند خودتون جواب سوال رو میدونید من اینطور فکر میکنم ک هدف ازپرسش سوال این بود ک خواننده های تاپیک به تفاوت کارت های ورک استیشن و گیمینگ بیشتر پی ببرند
    میشه دوتا جواب درنظرگرفت:
    دلیل اول اینکه هیچ شرکتی کارت گیمینگ تایتان با واترکولینگ برای رندر نمیخره ! اگه موتور رندر cpuبخاد هزینه برای تایتان بیخوده .حالت دوم: موتور رندر متکی به گرافیک باشه ک مشکلاتی دربالا و همین دوخط پایینتر هم گفتم گریبان گیر میشه
    دلیل دوم محکم ترش اینه که هیچ کارت گیمینگgtx ازحافظه یECC پشتیبانی نمیکنه خودتون از اهمیتecc برای رندر بهتر از من اطلاع دارین
    درضمن قیمت تایتان با k4200برابر هست و خرید واترکولینگ هزینه اضافی هست!
    پاسخ ندادید سوال رو. آیا اگر واترکولینگ نصب کنیم روی تایتان، کارایی در رندر چقدر به نظر شما متفاوت خواهد بود؟ به درصد بیان کنید... 5 درصد؟ 50 درصد؟ 200 درصد؟ آیا این مشکل "سریع رندر کردن بطور مداوم" که مدعی شدید در کارت های گیمینگ وجود داره و به خاطر دماست، بعد از نصب واترکولینگ و مشکل دما حل میشه؟

K4000 رو که شما تست کرده بودید که بر اساس GK106 است و مدل مشابه گیمینگش میشه Geforce 650 Ti ، و شما فکر می کنید دلیلی که نسبت به Titan در تست هایی که خودتون گرفتید کارایی بهتری در رندرها داشت، دمای این کارت است و حافظه های ECC ؟

2. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پاسخ ندادید سوال رو. آیا اگر واترکولینگ نصب کنیم روی تایتان، کارایی در رندر چقدر به نظر شما متفاوت خواهد بود؟ به درصد بیان کنید... 5 درصد؟ 50 درصد؟ 200 درصد؟ آیا این مشکل "سریع رندر کردن بطور مداوم" که مدعی شدید در کارت های گیمینگ وجود داره و به خاطر دماست، بعد از نصب واترکولینگ و مشکل دما حل میشه؟

K4000 رو که شما تست کرده بودید که بر اساس GK106 است و مدل مشابه گیمینگش میشه Geforce 650 Ti ، و شما فکر می کنید دلیلی که نسبت به Titan در تست هایی که خودتون گرفتید کارایی بهتری در رندرها داشت، دمای این کارت است و حافظه های ECC ؟
    سلام
    ازاینکه دیر جواب میدم معذرت میخام اینترنتم قطع هست
    کارایی تایتان بعد از نصب واترکولینگ بین 2تا 5 درصد بهتر میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برگردیم رویsampleها
    در رندر وقتی دمای تایتان تا حداکثر46 درجه میرسه با واترکولینگ بصورت تئوری میشه نتیجه گرفت افت کارایی نباید داشته باشه یا کمتر شاهدش باشیم نتیجه اینکه کارت تایتان میتونه با سرعت زیاد و دقت کم حدود4000sample رو رندر کنه در 40 دقیقه(تاکید میکنم دوباره این عدد ها تئوری هستند)
    خب این از نظر شما یعنی چی؟ احتمالا میخاین نتیجه گیری کنید ک یک کارت گیمینگ رو میشه(هرکارتی مثله همون650) با واترکولینک یا ایرکولینگ مهار کرد و با سرعت بسیار زیاد و هزینه به مراتب کمتر رندر گرفت
    من با صراحت این رو رد میکنم البته زمانی ک موتور رندر physically based یا همان متکی برgpu باشد
    ولی این نتیجه زمانی ک موتور رندر cpu based باشه حق با شماس کارت هایgtx با قیمت کمتر مناسب هستن
    اما قضیه به همینجا و به این سادگی ختم نمیشه
    تمام کارت های ورک استیشن از double-precision floating point یاهمون اعداد شناور با دقت مضاعف بهره میبرند این مسئله در پروژه های صنعتی و شبیه سازی و .. بسیار مهم هست ک خوشبختانه هیچ کارت gtx پشتیبانی نمیکنه
    احتمالا شما درجواب میگین درکارت های دسکتاپ این دقت بهینه شده یا متد های double-precision floating point در کارت های دسکتاپ استفاده شده اما نتایج چه تغییری کرد؟
    واقعیت این هست که شرکت ها برای پروژه های صنعتی ازgtx استفاده نمیکنن اینکه شما با چه منطقی 650 و k4000 رو دارین مقایسه میکنن برای من نامعلوم هست
    اینکه معماری یکی هست اصلا دلیلی نمیشه برای مقایسه
    دلیل انتخاب من برای مقایسه تایتان و کارت های ورک استیشن صرفا جهت این بود که کسی منکر قدرت کارت گیمینگ نشه همین وگرنه مقایسه این دو سری از کارت ها بنظرم تاحد زیادی کلیشه ایی هست و جوابش مدت ها قبل داده شده راجب برتری کدام یک.
    من یک سوال از شما دارم
    فرض کنید شما با پروژه های سنگین سرو کار دارید 24/7 خب تایتان یا650 یا هر چی که شما قبولش داری مقدار زیادی گرما و زمان زیادی برای پردازش نیاز داره
    شما گفتین با یک واترکولینگ مسئله رفع میشه یا کمرنگ میشه بسیار خب
    چرا اشاره ایی به عمرواترکولینگ نکردین؟ مگر غیرراز این هست که پمپ های واتر کولینگ هرچه بیشتر کارکنند به پایان عمر خود زودتر میرسند؟ مگرغیراز این هست که شاهد افت کارایی اون ها بدلایل مختلف درگذر زمان نه چندان زیاد هستیم؟ چرا خرید واترکولینگ حساس و گرانقیمت برای کار مداوم پیشنهاد میکنید؟ که آخرش به خرید کیس گرانتر و بالارفتن هزینه ها منجر میشه
    مسئله ی بعدی زمان گارانتی رو چرا درنظر نمیگیرین؟ چرا نمیگین که هردوشرکت amd و nvidia کارت های گیمینگ شون رو مدت زمان بسیار کوتاه تری گارانتی میکنند؟ از این چه نتیجه ایی میشه گرفت؟
    بیخود نیست که میگن هرکه را بهر کاری ساختن
    لطفا این دو سری کاملا متفاوت رو انقدر مقایسه نکنید
    یا حق

4. این کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان کاربری ایشون خیلی درگیر با GPU نیست. برای لومیون هم GTX 970 کفایت می کنه. در صورت صلاحدید، بعداً می تونن کارت 970 دوم رو اضافه کنن. من لزومی به خرید کارت تایتان یا کوادرو با اون هزینه های گزاف، نمی بینم!
    Last edited by Hessam 2; 04-03-2015 at 23:11.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

دوستان کاربری ایشون خیلی درگیر با GPU نیست. برای لومیون هم GTX 970 کفایت می کنه. در صورت صلاحدید، بعداً می تونن کارت 970 دوم رو اضافه کنن.
    گویا سیستم با گرافیک 980 HOF تهیه شد.

7. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام
    ازاینکه دیر جواب میدم معذرت میخام اینترنتم قطع هست
    کارایی تایتان بعد از نصب واترکولینگ بین 2تا 5 درصد بهتر میشه

برگردیم رویsampleها
    در رندر وقتی دمای تایتان تا حداکثر46 درجه میرسه با واترکولینگ بصورت تئوری میشه نتیجه گرفت افت کارایی نباید داشته باشه یا کمتر شاهدش باشیم نتیجه اینکه کارت تایتان میتونه با سرعت زیاد و دقت کم حدود4000sample رو رندر کنه در 40 دقیقه(تاکید میکنم دوباره این عدد ها تئوری هستند)
    خب این از نظر شما یعنی چی؟ احتمالا میخاین نتیجه گیری کنید ک یک کارت گیمینگ رو میشه(هرکارتی مثله همون650) با واترکولینک یا ایرکولینگ مهار کرد و با سرعت بسیار زیاد و هزینه به مراتب کمتر رندر گرفت
    من با صراحت این رو رد میکنم البته زمانی ک موتور رندر physically based یا همان متکی برgpu باشد
    ولی این نتیجه زمانی ک موتور رندر cpu based باشه حق با شماس کارت هایgtx با قیمت کمتر مناسب هستن
    اما قضیه به همینجا و به این سادگی ختم نمیشه
    تمام کارت های ورک استیشن از double-precision floating point یاهمون اعداد شناور با دقت مضاعف بهره میبرند این مسئله در پروژه های صنعتی و شبیه سازی و .. بسیار مهم هست ک خوشبختانه هیچ کارت gtx پشتیبانی نمیکنه
    احتمالا شما درجواب میگین درکارت های دسکتاپ این دقت بهینه شده یا متد های double-precision floating point در کارت های دسکتاپ استفاده شده اما نتایج چه تغییری کرد؟
    واقعیت این هست که شرکت ها برای پروژه های صنعتی ازgtx استفاده نمیکنن اینکه شما با چه منطقی 650 و k4000 رو دارین مقایسه میکنن برای من نامعلوم هست
    اینکه معماری یکی هست اصلا دلیلی نمیشه برای مقایسه
    دلیل انتخاب من برای مقایسه تایتان و کارت های ورک استیشن صرفا جهت این بود که کسی منکر قدرت کارت گیمینگ نشه همین وگرنه مقایسه این دو سری از کارت ها بنظرم تاحد زیادی کلیشه ایی هست و جوابش مدت ها قبل داده شده راجب برتری کدام یک.
    من یک سوال از شما دارم
    فرض کنید شما با پروژه های سنگین سرو کار دارید 24/7 خب تایتان یا650 یا هر چی که شما قبولش داری مقدار زیادی گرما و زمان زیادی برای پردازش نیاز داره
    شما گفتین با یک واترکولینگ مسئله رفع میشه یا کمرنگ میشه بسیار خب
    چرا اشاره ایی به عمرواترکولینگ نکردین؟ مگر غیرراز این هست که پمپ های واتر کولینگ هرچه بیشتر کارکنند به پایان عمر خود زودتر میرسند؟ مگرغیراز این هست که شاهد افت کارایی اون ها بدلایل مختلف درگذر زمان نه چندان زیاد هستیم؟ چرا خرید واترکولینگ حساس و گرانقیمت برای کار مداوم پیشنهاد میکنید؟ که آخرش به خرید کیس گرانتر و بالارفتن هزینه ها منجر میشه
    مسئله ی بعدی زمان گارانتی رو چرا درنظر نمیگیرین؟ چرا نمیگین که هردوشرکت amd و nvidia کارت های گیمینگ شون رو مدت زمان بسیار کوتاه تری گارانتی میکنند؟ از این چه نتیجه ایی میشه گرفت؟
    بیخود نیست که میگن هرکه را بهر کاری ساختن
    لطفا این دو سری کاملا متفاوت رو انقدر مقایسه نکنید
    یا حق
    دوست عزیز، شما دلیل سوال پرسیدن من رو اشتباه متوجه شدید. من سوال نپرسیدم که لا به لای سوال ها بطور غیرمستقیم چیز دیگه ای پیشنهاد بدم، سوال پرسیدم که شما برید و خودتون جواب درست رو پیدا کنید.

شما ابتدا گفتید "در دمای بالا عملکرد بسیار ضعیف میشه" و بعد تست مقایسه بین Titan و K4000 رو آوردید که در اون Titan با دمای بالا نتایج ضعیفی داشت که صحبتتون رو تایید کنه، و من ازتون پرسیدم در صورتی که روی Titan واترکولینگ نصب کنیم که مشکل دما حل بشه و فاکتور دما از معادله خارج بشه آیا نتایج متفاوت خواهد بود؟ شما ابتدا گفتید دلیل کارایی بهتر کارت های کوادرو مسئله دما و حافظه ECC است و حالا حداقل گفتین خیر دما تاثیر مهمی نداره. پس خودتون فهمیدید صحبت ابتداییتون اشتباه بوده. یک قدم در راه صحیح!

الان بحث Double precision رو مطرح کردید که نکته مهمی است (و یک قدم دیگه در راه صحیح)، ولی ادعا کردید هیچ کارت GTX پشتیبانی نمی کنه. مطمئن هستید؟ فکر کنم تحقیقی که می کردید در مسیر صحیح بود ولی زود به جوابی قانع شدید که دقیق نبوده... همین مسیر رو ادامه بدید اطلاعات دقیق تر پیدا می کنید. دلیل مقایسه Geforce 650 و Quadro K4000 اینه که اساسا این دو کارت یکسان هستند (هر کارت Quadro یک مدل Geforce معادل داره) ولی زمانی که کارایی دو محصول به ظاهر یکسان، یکسان نیست، شما باید بگردید و پیدا کنید که چرا اینگونه است. درک چرایی این مسئله باعث میشه جایی ادعا نکنید که "در دمای بالا عملکرد بسیار ضعیف میشه".

من هیچ جا خرید واترکولینگ رو توصیه نکردم (و پست های قدیمی من رو بخونید درباره این مسئله دقیقا توصیه کردم در سیستم های Workstation اینکار توصیه نمیشه)، همونطور که گفتم مطرح کردن واترکولینگ به خاطر خارج کردن فاکتور دما از معادله و آوردن منطق شما به راه راست بود. گارانتی نکته خوبی است، چرا اینگونه است؟ می تونید پاسخ بدید؟ پاسخش کمک می کنه که باز هم اطلاعات نادقیق به کاربران ارائه نکنید.

در نهایت گفتن پاسخ صحیح برای من در این مسئله کاری نداره چون اینها مفاهیم ابتدایی هستند، اگه می بینید من از شما سوال می پرسم دلیلش اینه که شما برید و دنبال پاسخ بگردید، و این پروسه پیدا کردن پاسخ خودش باعث یادگیری مطالب گسترده تر و عمیق تر میشه.

9. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    شما ابتدا گفتید "در دمای بالا عملکرد بسیار ضعیف میشه" و بعد تست مقایسه بین Titan و K4000 رو آوردید که در اون Titan با دمای بالا نتایج ضعیفی داشت که صحبتتون رو تایید کنه، و من ازتون پرسیدم در صورتی که روی Titan واترکولینگ نصب کنیم که مشکل دما حل بشه و فاکتور دما از معادله خارج بشه آیا نتایج متفاوت خواهد بود؟ شما ابتدا گفتید دلیل کارایی بهتر کارت های کوادرو مسئله دما و حافظه ECC است و حالا حداقل گفتین خیر دما تاثیر مهمی نداره. پس خودتون فهمیدید صحبت ابتداییتون اشتباه بوده. یک قدم در راه صحیح!
    عزیز من برادر من مگه ما داریم اینجا داستان مینویسیم؟ زمانی دما اهمیت نداره که گفتید مهارش میکنیم با هرچی حالا شما واترکولینگ رو مثال زدین حالا من چی باید بگم؟ میتونم بگم الان دیگه تاثیر مهمی نداره
    الان میگید فقط میخاستم فاکتور دما رو حذف کنم!! عزیز من من دارم با شما جدی صحبت میکنم شما فقط داری فرض میکنی دما رو کنترل کنیم فرض کنیم فلان.. فرض کنیم ...!! عزیز من gtx در لود طولانی و استرس بالا به سرعت گرم میشه و مناسب رندر و صنعت نیست راه حل شما چیه؟ فرض نخاستم بکنید! گفتم راه حل چیه! واترکولینگ میزارین یا نه؟کیس رو عوض میکنید؟! جوابش یک کلمه هست!
    دلایل زنجیره وار هست وشما هنوز مشکل دما رو حل نکردین رسیدین رویecc
    مورد دوم:
    الان بحث Double precision رو مطرح کردید که نکته مهمی است (و یک قدم دیگه در راه صحیح)، ولی ادعا کردید هیچ کارت GTX پشتیبانی نمی کنه. مطمئن هستید؟
    دقت نکردین:
    مورد سوم:
    من هیچ جا خرید واترکولینگ رو توصیه نکردم (و پست های قدیمی من رو بخونید درباره این مسئله دقیقا توصیه کردم در سیستم های Workstation اینکار توصیه نمیشه)، همونطور که گفتم مطرح کردن واترکولینگ به خاطر خارج کردن فاکتور دما از معادله و آوردن منطق شما به راه راست بود. گارانتی نکته خوبی است، چرا اینگونه است؟ می تونید پاسخ بدید؟ پاسخش کمک می کنه که باز هم اطلاعات نادقیق به کاربران ارائه نکنید.

در نهایت گفتن پاسخ صحیح برای من در این مسئله کاری نداره چون اینها مفاهیم ابتدایی هستند
    عزیز من.. با آدم16 17 ساله دارین حرف نمیزنین که میگین برو تحقیق کن!
    وقتی سوال تخصصی میپرسم جواب تخصصی میخام .مرسی
    شماره ی خودم هم براتون پ.خ میکنم درصورت تمایل میتونید تماس بگیرید بحث کنیم در این مورد
    و در پایان عرضم به حضورتون که من نه حوصله و نه زمان کافی دارم بیام کافی نت جواب بدم برم
    خوده انویدیا هم نمیاد بگه ازgtx توی کارهای صنعتی ..شبیه سازی..رندرینگ و و و استفاده کنید حالا من نمیدونم شما دارین سنگه چیو به سینه میزنین
    درهرصورت من انصراف میدم حق باشماست بیخیال.از تبادل اطلاعات تشکر میکنم
    شاد و پیروز باشید خدانگهدار
    Last edited by NEED FOR PC; 07-03-2015 at 11:09.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •