بیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــخیال !!!![]()
بیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــخیال !!!![]()
زیادن و بسته به مخاطب و موقعیت، متغیر
بفرمایید بفرمایید ! / نفرمایید نفرمایید !
(به یاد "بفرمایید" ها، "خدا شما رو حفظ کنه" ها و... ی آیت الله در نماز جمعه)
ای بابا !
(به حالت تاسف و به منظور القای درک حس متقابل مخاطب در اون شرایط خاص !)
نه بابا !
(به حالت تعجب)
به به، به به !
(به حالت شادی و مسرت)
عالی / فلان و اینا
(استعمال در کلیه ی حالات)
و صد البته، ایضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز، هم
(به طور خاص، اتلاق "آقا" صرف نظر از جنسیت مخاطب)
با تشکر مهران...
اِ چ جالب!
منم یه مدت تکیه کلامم خُب بود.
معمولاً در شرایطی استفاده میکردم که میخواستم یه کاری رو شروع کنم. یه نفسی عمیق میکشیدم و میگفتم خُـــــب
بعد از یه مدت دیگه تا یه نفس میگرفتم، دوستام زودتر از من میگفتن خُــــــــــب
یاد یکی از معلم هام افتادم. تکیه کلامش این بود: اَبـلـه.
با لحن خاصی هم میگفت. طوری که بـلاهت رو در وجود آدم نهادینه میکرد![]()
Last edited by hamed29; 19-02-2015 at 00:36.
- نــه بابـــــاااااااا ؟ یا eeeeeeeeee ؟ ( حالت تعجب و چشم باز)
در راستای تکیه کلام اساتید:
یک استاد جوونی داشتیم حس میکرد چون جوون هست الکی مثلا باید به همه ی دانشجوهای دختر ثابت کنه که کلا خیلی خوبه و این حرفا
بعد تکیه کلامش این بود:
خواهر خوبم
خواهر خوبم بگن که...
خب خواهر خوبم ببنید...
و...
![]()
"آقــا" که ظاهرا تکیه کلام خیلیا هست! منم خیلی ازش استفاده میکنم و به قدری برای خودم اعصاب خورد کنه که به شدت سعی دارم ترکش کنم!
"صرفـا" و "میدونی چی میگم" هم در حین توضیح دادن زیاد استفاده میکنم. "میدونی چی میگم" رو هم دارم سعی میکنم بذارم کنار، یه جورایی حس میکنم دارم به شعور مخاطبم توهین میکنم!
"Duuuuude" و "Meh" هم زیاد استفاده میکنم.
ببين !
يا نه ببين ! ( اين زماني استفاده ميشه كه اول بخوام حرف طرف مقابل رو رد كنم و بعد يه چيزي بگم...فرم آره ببين ... هم زماني كه اول بخوام حرف طرف مقابل رو تاييد كنم استفاده ميشه! اما معمولا حتي اگه حق با طرف مقابل هم باشه نه ببين مورد استفاده قرار ميگيره)
گوش كن ! همراه با زدن انگشت رو شونه هاي طرف براي جلب توجه شخص مخاطب مورد استفاده قرار ميگيره
عزيز من يا برادر من هم زياد ميگم...
اکثرا وقتی به اسم کوچیک صدام می کنن میگم: جانم..( با لهجه آذری )![]()
قبلا تیکه کلامم اینا بود : مثلا / بعد / خوب /
تازگی ها دقت کردم البته رو زیاد به کار می برم
یه مدتم ببین رو خیلی میگفتم مثلا یه جای اینکه اسم طرف رو بگم میگفتم ببین که سر این جریان اصلا با یه نفر دعوام شدبهم گفت مگه من اسم ندارم که هی بهم میگی ببین
بعد از اون سعی کردم ترکش کنم این ببین رو
بعضی موقع هام در مورد بعضی دوستان و آشنایان این و خیلی به کار می برم (ولش کن بابا خوشت میاد) یادمه یه بار یکی از دوستام داشت جریانی رو با ناراحتی تعریف میکرد من هی دو دقیقه یه بار میگفتم ولش کن بابا خوشت میاد بعد از چند دقیقه جفتمون زدیم زیر خنده که چقدر اون حس گرفته در تعریف داستانش و چقدر من این تیکه کلام به کار میبرمکلا با این تیکه کلام حال میکنم خوب و کاربردی هستش ...
چَــشِــم رو هم به حالت کشیده با اون ( اَ و اِ ) خیلی وقتها به کار می برم ...![]()
جااان
ای بابا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)