والا بنده هم با توجه به پست استارتر نوشتم
و تجربه شخص خودم رو گفتم
تمام مشخصات رو داره
قیمت هم فرمودن تا ۱۶۰۰
حداقلی تعیین نکردن
والا بنده هم با توجه به پست استارتر نوشتم
و تجربه شخص خودم رو گفتم
تمام مشخصات رو داره
قیمت هم فرمودن تا ۱۶۰۰
حداقلی تعیین نکردن
من میخام گوشی ایفون بخرم وای چیزی ازش نمی دونم لطفا راهنماییم کنید بخرم خوبی یا نه یه گوشی دیگه بخرم بهتره؟
فکر می کنم اندروید امکاناتش بیشتر از ios هست نرم افزارای متنوع تری هم داره و متصل کردنش به کامپیوتر راحت تره به نظر من گوشی های زیرو قیمت بگیرید
HTC One
Samsung galaxy s 5
Samsung galaxy note 4
sony xperia z3 compact رنگ نارنجی یا سبز - من برا خودم سبزش رو خریدم که خیلی به نطرم قشنگه
![]()
من قبلا هرکی میگفت گوشی میگفتم سونی.خودمم سونی داشتم ولی سونی اولش خوب بود.الان واقعا خراب کرده.حتی پرچمدار سونی یعنی z3 هم گاهی اوقات لگ داره.ولی گوشی جدیدم رو از htc و خانواده one برداشتم. one m8 بی نظیره این گوشی.۱۶ گیگش فکر کنم همون قیمت ۱۶۰۰ باشه.رنگهای آبی و طلایی و قرمز هم داره.جنس بدنه ۹۰درصد فلز.در مورد دیزایر آی هم فکر کنید گوشیه عالی ای هستش مخصوصا با دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی
عکس از بنچ مارکی که با گوشی خودم Xperia z3 compact گرفتم. جهت کمک در انتخاب گوشی مورد نظرتون
![]()
Lumia بخر... یا
نوکیا اندرویدی
به نظرم galaxy s5 بگیرین به نفعتون هست.دوربین عالی.صفحه نمایش عالی.امکانات خوب.سایز مناسب.ضد آب و ....
بنظر من گوشی htc e8 بهترین گزینه است هم زیباست هم خیلی سبکه و اطلاعاتش عین m8 فقط بدنش پلاستیکیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)