فهمیدم
همه چیزو
ممنون از معرفی
محسن جان ناراحت نشی ولی یا چیزی رو نگو یا اگه میخای بگی همشو کامل و یه جا بگو
ممنون
به خدا یه مشکل برام پیش اومده هر 5 شنبه به مدت 30 دقیقه می تونم بیام کامپیوتر سواری !![]()
وقت کنم چشم /// ادامه میدیم ...
تا پنجشنبه ی بعد صبر می کنم ولی اقا محسن اگه می شه بگید چه طور دیوار بسازیم ؟ من معمولا نرم افزار ها را سریع و بدون آموزش یاد می گیرم ولی این یکی خیلی نامرده . هر چی چپ و راستش کردم نفهمیدم چه طوری دیوار بسازم ...![]()
اگه شما یک فایل تکسچر براش تعیین کنید (قبلا گفتم چطوری) و مراحل نصب ( که با تصویر گذاشته بودم ) کامل انجام داده باشید یه کادر در گوشه ی سمت چپ ظاهر می شه که می تونید انواع شکل و نور و دوربین و ... را برای صحنه بزارید .
حتما امتحان می کنم . ممنوناگه شما یک فایل تکسچر براش تعیین کنید (قبلا گفتم چطوری) و مراحل نصب ( که با تصویر گذاشته بودم ) کامل انجام داده باشید یه کادر در گوشه ی سمت چپ ظاهر می شه که می تونید انواع شکل و نور و دوربین و ... را برای صحنه بزارید .
بی زحمت ادامه آموزشو بزارین دیگه ، ما منتظریم
آقا محسن سلام می خواستم بدونم چطوری می شه یک ویندوز هک کرد یعنی مثل شرکت های نرم افزاری یا همون Mrtتمام چیز های ویندوز رو به اسم خود کنی
محسن جان نرم افزاری سراغ نداری که با اون بتونی توی محیط های کانتر zero پیام یا خلاصه تغیراتی بدی تا وقتی بازی می کنی همه بیبینن مثلا تو کانتر زیرو تو محیط بازی چیز هایی نوشته ان مخوام اون نوشته ها یا عکس هایی که تو محیط بازی است رو عوض کنم ممنون می شم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)