تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: همیشه دلم میخواست...

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آخ آخ دقیقا یکی از اصلی ترین چیز های که میخوام اینه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درس + کار (ترجیحا درس بخونم و باهاش کاری گیر بیارم نشدم نشد)
    ورزش و سبک زندگی سالم (=>سلامتی)
    بداخلاق و خودخواه نبودن ...
    و چندتا چیز خوب دیگه(مثل رسیدن به علایق و اهداف و ...)
    خواسته هایی بزرگم همینن !!!!!! : دی
    + خواسته های کوچیکی هم هستن که مهمن (که اکثر جز همون چندتا خواسته بالان) ...

و در آخر:
    .
    .
    .
    خواااااابببب! خسته ام میـ فـهـ مـی
    Last edited by Iloveu-ALL; 15-02-2015 at 22:10.

2. 6 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

همیشه دلم میخواست ...
    یکی از خواسته هام و ارزوهام اینه که موسیقی توی کشورمون جایگاهی داشت تا بشه توش فعالیت کرد و از طریق اون کار کرد . یا حداقل دلم میخواد یه کار خوب و پردرامد همراه با وقت ازاد زیاد میداشتم که تفریحی هم که شده میشد در زمینه موسیقی فعالیت کنم .
    خیلی بده که جوون های ما استعدادهاشون به خاطر اینجور مسائل هدر بره .

4. 7 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دلم می خواست در رشته الکترونیک و ربات درس بخونم . آخه علاقه زیادی به اختراعات و ... دارم .

دلم میخواست از ایران برم و همه کارامو انجام داده بودم اما خانواده راضی نبود و اخرش پدرم گفت اگه بری ، آق ( شایدم آغ ) می شی که دیدم راهی نداره و موندم .

تو این چند سالی نمی دونم چرا دلم میخواد مادربزرگم زنده بشه و برام یه ناهار با اون دستپختش بپزه و بخورم . شکم است دیگر

6. 10 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

همیشه دلم می خواست که تو گذشته زندگی کنم
    چون به نظرم اون زمان مردم خوب بودن

8. 8 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همیشه دلم میخواست که برم دانشگاه صنعتی اصفهان امسال دارم میخونم که کنکور بدم ولی میدونم نمیتونم قبل شم درصدام کمتر از اونیه که باید باشه
    این تاپیک خیلی حالمو گرفت یاد تموم خواسته هام افتادم یاد بچه گیام که دلم میخواست به چه جا هایی برسم چه کارایی بکنم
    یا این افتادم که همیشه دلم میخواست یه مهندس کامپیوتر خیلی بزرگ بشم و کلی پول در بیارم و .... دلم میخواست الکترونیک بخونم و دستگاه های الکترونیکی درست کنم همیشه این ارزوم بود شوهر خالم دانشگاه صنعتی الکترونیک خونده بود(تو فامیلمون نفوذ خوبی داره یه شخصیت قدرتمند هست) دلم میخواست مثل اون بشم اون موقع اصلا نمیدونستم مهندسی الکترونیک و کامپیوتر اصلا یعنی چی ولی با این ارزو ها بزرگ شدم الان علاقه خیلی زیادی به الکترونیک و .... پیدا کردم حالا که میدونم یعنی چی الان خیلی دوست داشتم میتونستم قبول بشم ولی حیف که الان برای شروع کردن دیره البته ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازست دیگه چشمام خوب نمیبینه اشکم در اومد کیبورد رو درست نمیبینم خیلی دلم میخواهد برگردم عقب و جبران کنم
    Last edited by 1376MAXIMUM; 16-02-2015 at 00:18.

10. 8 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ronin_2607's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هميشه دلم ميخواست بتونم تو يك كشور ديگه تو مايه هاي سوييس يا كانادا كار و زندگي كنم. من يه ديوونه ماشينم.تو زندگيم هميشه دلم ميخواد بتونم با ماشينهاي اسپرت و روز دنيا رانندگي كنم و حتي بتونم بخرمشون.
    هميشه دلم مي خواست مي تونستم تو زمان به عقب برگردم و جلوي اتفاقات بدي كه تو زندگي خودم و حتي ديگران افتاد بگيرم. بدترين اتفاقي كه تو زندگيم افتاد مرگ ناگهاني برادر بزرگترم بود كه بعد از ١٠ سال هنوز براي خودم و خانوادم بخصوص مادرم هضم نشده. دلم مي خواست حداقل لحظه فوت شدنش كنارش بودم و تنها نبود يا حداقل وقتي مي خواستن دفنش كنن ميتونستم يه بار مجكم بقلش كنم. راستش آنقدر شوكه بودم كه خيلي كارها يادم رفت. ببخشيد با اين حرفها ناراحتتون كردم.
    هميشه دلم ميخواد برگردم به دوران كودكيم و قدر تك تك لحظات و دوستامو بدونم. دوستايي كه حالا بعد از ٣٠ سال حتي اسم بعضياشون به سختي يادم مياد.
    دلم مي خواد مي تونستم جلوي آلزايمر پدرمو بگيرم يا حداقل قبل از اينكه بيماري ظاهر شه بيشتر بهش محبت مي كردم و به عنوان يك پسر كمتر اذيتش مي كردم.
    آخ دلم پر از چيزهاي شده كه رسيدن بهشون محاله يا حداقل با تمام پيشرفتهاي امروزي محاله.
    اما بعد از ٣٠ سال حسرت و آرزوي ماشين با تلاش و زحمت شبانه روزي و همياري همسرم تونستم حداقل ماشينو تا حد قابل قبول بخرم.
    اميدوارم همه به آرزوهاشون برسن.

12. 6 کاربر از ronin_2607 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

همیشه دلم میخواست وقتی دلم یه چیزی میخواد کسی نگه نه ،پول ندارم،صبرکن باشه بعدا

14. 8 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من همیشه عاشق ساختن و طراحی چیزی بودم.بیشتر عاشق ماشین و هواپیمایی که خودم بسازم.راستش را بخاهید از پس انجامش بر میام اما از پس بودجه اش نه.بچه که بودم بابام سرزنشم میکرد بخاطر خرابکاریهام.اما مادرم نه.الان که خودم بچه دارم دلم میخاد برای بچم جبران کنم.ولی همه چی به پول برمیگرده.
    همه کاری بلدم کامپیوتر برق الکترونیک اهنگری انواع جوشکاری تراشکاری و ... خیلی هم ابزار دارم.ده سال پیش با مدرک دیپلم از مهندسهای امروز بیشتر حقوق میگرفتم چون کار بلد بودم.تو بهترین جاها کار کردم.پتروشیمی نیروگاه برق و ...اما حالا کسی برای تجربه ارزش قائل نیست.دور دور مدرکه.تازگی رفتم دانشگاه ثبت نام کردم.خلاصه حرفام اینکه برای رسیدن به ارزوی بچگیم تلاش کردم اما هنوز نرسیدم

16. 2 کاربر از alireza.lesani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه stabesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    من همیشه دلم می خواست منجم بشم ولی تو ایران نبود هنوزم که هنوزه با خودم فکر میکنم دیر نشده برم دنبالش ولی بعدش با خودم میگم به چسب به همین برنامه نویسی از این شاخه به اون شاخه نپر

18. 3 کاربر از stabesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

جالبه که همین چند دقیقه پیش داشتم لیست آرزوهامو میخوندم که وقتی 10 سالم بود نوشته بودم و کاملا اتفاقی پیداش کردم لای کتاب فارسی 4 دبستانم!!! (اتفاق جالبی بود)

این قافله عمر عجب میگذرد...

همیشه دلم میخواستای الانم با اون 10 سالگیم خیلی فرق نمیکنه (از بچگی فکر بزرگی داشتم)

همیشه دلم میخواست سنتور بزنم یا تار ، یه نوازنده ماهر! نمیدونم دقیقا چرا نشده ولی بیشتر از تنبیله

همیشه دلم میخواست زمان برگرده عقب بره زمان انتخاب رشته مدرسه و میرفتم علوم انسانی میخوندم که الان حقوق خونده باشم یا ادبیات.(مهم ترین دل خواسته ام فعلا اینه )

همیشه دلم میخواست قلم دستم برگرده به 5 سال پیش حسم برگرده به اون موقع به اون نوشته هامو داستان هام چیزایی که الان جوری محو شدن که انگار هیچ وقت نبودن

و در آخر اینکه : همیشه دلم میخواست هیچ چیز،چیزی که الان هست نبود

20. 2 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •