چرا به رنو داستر فکر نمیکنید؟
چرا به رنو داستر فکر نمیکنید؟
سال نو بر همه دوستان مبارک باشه
راستش یه کرولا xli 2008 بدون رنگ با 125 هزار کار کرد خریدم حدود 75 م
بعد از خرید حدود 800 دیگه خر جش کردم.
از خریدم فوق العاده راضیم فقط فکر میکنم اگه کمری میخریدم بهتر بود چون این ماشین اینقدر خوبه با موتور 1800 کمری که دیگه موتورش 2400 هست.
موتورش فوق العاده سالم و گیر بکسش در یک کلام محشره اصلا فکرشم نمیکردم اتومات به این هوشمندی باشه. فکر ادمو میخونه و شتاب فوق العاده ه ای داره. مصرفش که فکر کنم با بوی بنزین راه میره و با این همه کارکرد خیلی کم مصرفه ترکیبی 7.7 لیتر در 100 کیلومتر مصرف میکنه قطعاتش هم رفتم نمایندگی همه چیز ش رو داشتن قیمتش هم نسبت به بعضی از برندهای دیگه ارزونتره حدود 20 روزه دارم سوار میشم تا الان عیبی ندیدم. فرمون عالی، سواری نرم و بی صدا خیلی کم صدای موتور داخل میاد که طبیعیه، جاداریش هم خوبه جثش برای شهری بسیار عالیه ضمن اینکه برای مسافرت هم اندازش برای ما که 5 نفریم خوبه و در نهایت فقط الان پشیمونم از اینکه اینقدر این ماشین خوبه چرا کمری نخریدم و اگه دوباره بخوام ماشینو عوض کنم قطعا برند تویوتا رو انتخاب میکنم.
با تشکر از همه دوستان که در خرید منو راهنمایی کردند.
آرزوی سال خوب، پر بار همراه با سلامتی برای تک تک شما عزیزان را دارم .
مبارک باشه ایشلا چرخش واست بچرخه ماشین خوبیه ولی پولاتو جمه کن یه کمری 2014 بردار سوار شدم خیلی ماشین عجبیه
سلام دوستان.
قصد خرید خودرو صفر تا حدود 100 یا نهایت 110 دارم.
فعلا 206 هاچبک دارم ولی مسیر کار من حدود 10 کیلومتری جاده خاکی و ناهموار داره. 206 هم که خیلی خشکه و اذیت میکنه.
نرمی ماشین و سیستم تعلیق خیلی برام مهمه.
بعد از اون خدمات پس فروش مناسب.
نظر خودم روی داستر هست. ولی نمیدونم خدمات نگین خوردرو چطوره.
سلام دوستان
تویوتا کمری 2007 دارم اس ای
به نظر شما منطقیه با سراتو 2010 یا 2011 عوض کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
اصلا منطقی نیست . کمری یکی از بهترین رانندگی ها رو برای شما به ارمغان میاره و اگر باهاش مشکل ندارید معاوضه اونم با سراتو پیشنهاد نمیشه ( وجهه و کلاس تویوتا هم بماند )
مشکلی ندارم فقط بخاطر مدلش که 2007 فکر کردم شاید رو خرج بیفته
شما اگر درست از تویوتا استفاده کنید و سرویس هارو به موقع انجام بدید تا 20 سال بدون خرج واستون کار میکنه
[IMG][/IMG]
ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان
نظرتون راجب خودرو بسترن ( آسا ) چیه ارزش خریدن داره ?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)