تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 24 از 24

نام تاپيک: مشاوره برای خرید TV تا 3.5

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارکه دوست من

آیا تخفیف جشنواره هم داره ؟

و اینکه امکان استفاده از سایت هایی مثه یوتیوپ هم هست با توجه فیل+تر بودن ؟
    مرسی
    کلا ماه بهمن گویا تخفیف جشنواره تعلق گرفته و قیمتشون اینی شده که تو بازار هست
    ولی دیگه تخفیف بیشتر تعلق نمیگیره.
    تیست نکردم ولی اگر هم فیلتر باشه و اگر با مودم به نت وصل بشیم باید فیل*شکن رو روی مودم ست کنیم.

2. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز. مبارک باشه. منم همین دو روز پیش تو شرایط شما بودم و 48h6490 رو انتخاب کردم و با همین قیمت خریدمش.
    تو این دو روزی که نصبش کردم و دارم استفاده میکنم حس میکنم تصویر یه مشکلی داره انگار همش یه لایه ابر مانند روی تصویره رنگ ها خیلی مات و مرده هستن و جزییات تو تصاویر خیلی روشن و تیره قابل تفکیک نیستن. خیلی هم با تنظیمات تصیر ور رفتم ولی از یه حدی بهتر نشد. ال ای دی قبلیم 6690 چهل اینچ سال 2012 بود که با اینکه مال سه سال پیش بود حس میکنم تصویرش خیلی زنده تر بود.
    میخوام ببینم شما هم همچین حسی نسبت به تصویر داری؟ یا دستگاه من مشکلی داره. اگر کسی از متخصصین میتونه در ااین زمینه راهنمایی کنه لطفا.
    یه مشکل دیگه هم اینه که ظاهرا این سری زیرنویس فارسی رو تا یونیکد نشه درست پخش نمیکنه. من به گارانتی هم زنگ زدم گفتن فعلا این سری فارسی نشده. در این زمینه هم اگه راه حلی هست یفرمایید.

سلام
    مرسی عزیز
    بینید این مورد کاملا بستگی به شرایط داره....

1 - چه کیفیتی دارید میبینید؟ اگر صدا و سیما رو دارید میبینید که نباید انتظار کیفیت بالا داشته باشید بجز کانال HD که کیفیتش تقریبا قابل قبوله.
    2 - کیفیت تصویر رو چه حالتی باشه
    3 - شرایط محیطی ، نور اتاق و...
    و....
    لایه ابر مانندی من مشاهده نکردم ، چیزی که شما میفرمایید مثل یه فیلتر جلوی جزئیات رو گرفته پیشنهاد میکنم تنظیمان نور و درخشندگی و وضوح و.. بالا پایین کنید نتیجه بهتری میگیرید.
    اگر تی وی شما هم 48 اینچه برای فیلمهای با کیفیت کمتر از HD حداقل باید یه فاصله 3 تا متری از تی وی داشته باشین تا شاهد کیفیت مناسب باشید
    برای ریپ های کم حجم 720 یا 1080 هم فاصله دو متری کیفیت قابل قبولی داره
    منتها من چون بیشتر ریپ های حجم بالا میبینم (بالای 10 گیگ) ، کیفیت فوقالعاده است تمامی جزئیات از موی صورت بازیگر گرفته تا قطره عرق روی پیشونیش یا سنگریزه روی شونه اش به وضوح مشخصه.
    حیت از فاصله نیم متری هم کیفیت فوقالعاده است و فقط اگر صورتمون رو به صفحه نمایش بچسبونیم شاید پیکسل ها رو ببینیم!
    رنگ ها بسیار زنده و طبیعی هستن ، من فکر نمیکنم دستگاه شما مشکلی داشته باشه
    ممکنه تنظیمات دستگاهتون رو اگر دستکاری کنید نتیجه بهتری بگیرید.

در رابطه با زیر نویس بله فعلا فقط یونیکد رو پشتیبانی میکنه و اگر ANSI باشه نشون نمیده.

تی وی دارای امکانات خیلی خوب و کیفیت فوق العاده بالاییه
    فرصت نیست در رابطه با مزایاش توضیح بدم ، خیلی هم ضروری نیست
    سعی میکنم نکات منفی که میبینم رو بیام اینجا بگم.

1 - اولین نکته منفی که من دیدم همون موضوع زیر نویس بود.
    اینکه زیر نویس حتما باید یونیکد باشه!این یکی از مواردی بود که میخواستم جزو ضعف هاش بذارم
    هر چند تو پی سی در عرض 1 دقیقه میشه 20 تا زیر نویس رو یونیکد کرد ولی اگر غیر یونیکد رو هم پشتیبانی میکرد دیگه این پروسه لازم نبود.
    و اینکه من نتونستم تو تنظیمات تی وی جایی رو پیدا کنم که بشه رنگ یا فونت زیر نویس رو تغییر داد

2 - این مورد رو تا الان که 15-16 نفر تی وی من رو دیدن فقط خودم تشخیص دادم پس شاید اگر این تی وی رو دارید یا قراره بگیرید اصلا این مشکل رو متوجه نشید و اگر هم نشیدید اصلا دنبالش نگردید.
    در بعضی صفحات تیره ، (خاکستری مایل به تیره) اگر خیلی دقت کنیم بالای تی وی در سه نقطه مقدار کمی نشت نور وجود داره...فقط هم از فاصله کمتر از 1 متر میشه دیدش.
    این مورد اصلا جزو نکاتی نیست که منصرفتون کنه از خرید ، بیشتر سلیقه ایه شاید اصلا دیده نشه!

3 - اگر منبع نوری مثل لامپ با فاصله پشتتون باشه روی صفحه نمایش ، خود لامپ هم دیده میشه!
    و البته در یک محیط ، اگر لامپ تو دید تی وی نباشن ، محیط هر چقدر هم پر نور باشه هیچ رفلکسی رو صفحه نمایش نداره.
    شاید زیاد خوب توضیح ندادم خلاصه اش اینکه محل قرار گیری تلوزیون بستگی به مکان لامپ ها داره و اتاق اگر پر نور هم باشه هیچ انعکاسی از نور روی صفحه نمیبینید.

4 - جای یک سری دکمه ها رو کنترل خالیه... مثل تغییر زیر نویس یا صدا و امثالهم.
    یعنی برای تغییر اینها باید یه پروسه 3-4 ثانیه ای رو طی کنید.
    فعلا همینا تا بعدا ببینم چی دیگه میبینم

یه چنتا از مزایایی که زیاد تو سایت ها روش مانور نمیدن رو هم من بگم
    ظاهری:
    اول اینکه فریم تی وی خیلی نازکه یعنی میشه ازش صرف نظر کرد بطوریکه بگی کل تلوزیون همش صفحه نمایشه!
    دوم اینکه نسبت به مدل هم رنج ال جی قابلیت چرخش داره و پایه کرومی خیلی قشنگی داره.
    کنترل خیلی خوش دسته و با اینکه تو دفترچه نوشته فاصله بیشتر از 5-6 متر نباشه ولی تا 15 متر (پشت در بسته )رو هم تست کردم و گرفت.
    این طوری اگر یه موقع تو اتاق خواب و رو تخت دراز کشیده باشید خیلی راحت میتونید مثلا اهنگ رو عوض کنید یا صدا رو کم و زیاد کنید.
    اتصال به اینترنت باهاش خیلی راحته ، من اینترنت موبایلم رو که شیر کردم ، در عرض چند ثانیه رو تی وی گرفتم و با مرورگر همین پی سی ورلد و یه سری سایت های دیگه رو خیلی راحت باز کردم.(کل راه اندازی اینترنت روی تی وی 20 ثانیه هم طول نمیکشه)

فعلا همینا...
    Last edited by alex_pk; 12-02-2015 at 02:48.

4. 3 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

مرسی دوست من
    چشم
    الان دوربین با کیفیت مناسب در دسترس نیست
    تهیه بشسه چشم.
    با موبایل هم باشه مشکلی نداره .

6. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    مرسی عزیز
    بینید این مورد کاملا بستگی به شرایط داره....

1 - چه کیفیتی دارید میبینید؟ اگر صدا و سیما رو دارید میبینید که نباید انتظار کیفیت بالا داشته باشید بجز کانال HD که کیفیتش تقریبا قابل قبوله.
    2 - کیفیت تصویر رو چه حالتی باشه
    3 - شرایط محیطی ، نور اتاق و...
    و....
    لایه ابر مانندی من مشاهده نکردم ، چیزی که شما میفرمایید مثل یه فیلتر جلوی جزئیات رو گرفته پیشنهاد میکنم تنظیمان نور و درخشندگی و وضوح و.. بالا پایین کنید نتیجه بهتری میگیرید.
    اگر تی وی شما هم 48 اینچه برای فیلمهای با کیفیت کمتر از HD حداقل باید یه فاصله 3 تا متری از تی وی داشته باشین تا شاهد کیفیت مناسب باشید
    برای ریپ های کم حجم 720 یا 1080 هم فاصله دو متری کیفیت قابل قبولی داره
    منتها من چون بیشتر ریپ های حجم بالا میبینم (بالای 10 گیگ) ، کیفیت فوقالعاده است تمامی جزئیات از موی صورت بازیگر گرفته تا قطره عرق روی پیشونیش یا سنگریزه روی شونه اش به وضوح مشخصه.
    حیت از فاصله نیم متری هم کیفیت فوقالعاده است و فقط اگر صورتمون رو به صفحه نمایش بچسبونیم شاید پیکسل ها رو ببینیم!
    رنگ ها بسیار زنده و طبیعی هستن ، من فکر نمیکنم دستگاه شما مشکلی داشته باشه
    ممکنه تنظیمات دستگاهتون رو اگر دستکاری کنید نتیجه بهتری بگیرید.

در رابطه با زیر نویس بله فعلا فقط یونیکد رو پشتیبانی میکنه و اگر ANSI باشه نشون نمیده.

تی وی دارای امکانات خیلی خوب و کیفیت فوق العاده بالاییه
    فرصت نیست در رابطه با مزایاش توضیح بدم ، خیلی هم ضروری نیست
    سعی میکنم نکات منفی که میبینم رو بیام اینجا بگم.

1 - اولین نکته منفی که من دیدم همون موضوع زیر نویس بود.
    اینکه زیر نویس حتما باید یونیکد باشه!این یکی از مواردی بود که میخواستم جزو ضعف هاش بذارم
    هر چند تو پی سی در عرض 1 دقیقه میشه 20 تا زیر نویس رو یونیکد کرد ولی اگر غیر یونیکد رو هم پشتیبانی میکرد دیگه این پروسه لازم نبود.
    و اینکه من نتونستم تو تنظیمات تی وی جایی رو پیدا کنم که بشه رنگ یا فونت زیر نویس رو تغییر داد

2 - این مورد رو تا الان که 15-16 نفر تی وی من رو دیدن فقط خودم تشخیص دادم پس شاید اگر این تی وی رو دارید یا قراره بگیرید اصلا این مشکل رو متوجه نشید و اگر هم نشیدید اصلا دنبالش نگردید.
    در بعضی صفحات تیره ، (خاکستری مایل به تیره) اگر خیلی دقت کنیم بالای تی وی در سه نقطه مقدار کمی نشت نور وجود داره...فقط هم از فاصله کمتر از 1 متر میشه دیدش.
    این مورد اصلا جزو نکاتی نیست که منصرفتون کنه از خرید ، بیشتر سلیقه ایه شاید اصلا دیده نشه!

3 - اگر منبع نوری مثل لامپ با فاصله پشتتون باشه روی صفحه نمایش ، خود لامپ هم دیده میشه!
    و البته در یک محیط ، اگر لامپ تو دید تی وی نباشن ، محیط هر چقدر هم پر نور باشه هیچ رفلکسی رو صفحه نمایش نداره.
    شاید زیاد خوب توضیح ندادم خلاصه اش اینکه محل قرار گیری تلوزیون بستگی به مکان لامپ ها داره و اتاق اگر پر نور هم باشه هیچ انعکاسی از نور روی صفحه نمیبینید.

4 - جای یک سری دکمه ها رو کنترل خالیه... مثل تغییر زیر نویس یا صدا و امثالهم.
    یعنی برای تغییر اینها باید یه پروسه 3-4 ثانیه ای رو طی کنید.
    فعلا همینا تا بعدا ببینم چی دیگه میبینم

یه چنتا از مزایایی که زیاد تو سایت ها روش مانور نمیدن رو هم من بگم
    ظاهری:
    اول اینکه فریم تی وی خیلی نازکه یعنی میشه ازش صرف نظر کرد بطوریکه بگی کل تلوزیون همش صفحه نمایشه!
    دوم اینکه نسبت به مدل هم رنج ال جی قابلیت چرخش داره و پایه کرومی خیلی قشنگی داره.
    کنترل خیلی خوش دسته و با اینکه تو دفترچه نوشته فاصله بیشتر از 5-6 متر نباشه ولی تا 15 متر (پشت در بسته )رو هم تست کردم و گرفت.
    این طوری اگر یه موقع تو اتاق خواب و رو تخت دراز کشیده باشید خیلی راحت میتونید مثلا اهنگ رو عوض کنید یا صدا رو کم و زیاد کنید.
    اتصال به اینترنت باهاش خیلی راحته ، من اینترنت موبایلم رو که شیر کردم ، در عرض چند ثانیه رو تی وی گرفتم و با مرورگر همین پی سی ورلد و یه سری سایت های دیگه رو خیلی راحت باز کردم.(کل راه اندازی اینترنت روی تی وی 20 ثانیه هم طول نمیکشه)

فعلا همینا...
    ممنون دوست عزیز.
    من برای تست کیفیت فیلمهای 1080 با حجم 10 تا 20 گیگ و فاصله 5متر رو ملاک قرار دادم. در اینکه جزییات به بهترین نحو نشون داده میشن شکی نیست. مشکل من با رنگهای کمرنگ و مرده و تفکیک رنگی کم این دستگاه هست. نمیدونم از نظر فنی چی بهش میگن. اگر دستگاه شما رنگها رو زنده نشون میده من کم کم دارم شک میکنم که دستگاه من مشکل داسته باشه. چون با تنظیمات هم خیلی ور رفتم بهتر نشد.
    در مورد نشت نور من هم این مشکل رو تشخیص داده بودم و میخوام با گارانتی هم تماس بگیرم. البته مشکل من اینه که در صفحات تیره یه تیکه از صفحه همیشه یکم روشنتر میمونه. نمیدنم منظور شما هم همین بوده؟
    در مورد زیرنویسم حق با شماست. تغییر یه زیرنویس به یونیکد زمان زیادی نمیبره ولی وقتی 6 ترا فیلم و سریال با هارد به تی وی وصل کردم حتی فکر تبدیل همشون به یونیکد کابوسه.
    من این مشکلات رو در مقایسه با تی وی قبلی خودم که 6960 دو سال پیش بود دارم میبینم که اونم سری 6 سامسونگ محسوب میشد.. اونجا زیرنویس مشکل نداشت و رنگها هم کاملا زنده و شفاف بودن. آدم انتظار داره که تی وی بعدیش پیشرفت کنه با توجه به اینکه از همون سری و رنج قیمتی انتخاب کردم.

8. 2 کاربر از enigmaarchitect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •