خیلی باحالی ... !!!بنچ مارك ها نصف قضيه هستند و آدم بايد محصولات مد نظرش رو در عمل با هم مقايسه كنه . . .
خب عزیز دل برادر بنچ مارکها یعنی عملکرد مادربردها ... این دیگه آخرش بود ...
خیلی باحالی ... !!!بنچ مارك ها نصف قضيه هستند و آدم بايد محصولات مد نظرش رو در عمل با هم مقايسه كنه . . .
خب عزیز دل برادر بنچ مارکها یعنی عملکرد مادربردها ... این دیگه آخرش بود ...
گابريل جان قوربون شكلت . . . شما دقت نكردي كه من ( عمل ) رو هاي لايت كردم ؟نوشته شده توسط G A B R I E L
منظورم اينه كه اگر 2 تا مين بورد مد نظرت هست اگر جفتشون رو بخري و با هم مقايسه كني تفاوتشون رو خيلي بهتر از ديدن بنچ مارك ها درك ميكني و مي فهمي
در ضمن خداييش اين بنچ مارك هايي كه شما گذاشتي معتبره . . .
انصافا 2 تا بنچ مارك 3D Mark ميتونند دليل محكمي براي برتري P965-DQ6 باشند . . .
اگه مردي بنچ مارك تامز هاردوير و . . . بذار تا خودت هم بفهمي كه ASUS بهتره (البته من به هيچ وجه نميگم كه گيگابايت خوب نيست)
پس بچه هاي ASUS كجان ؟![]()
بابا داريم از گيگاييا كم مي آريم !!![]()
فقط يه انتخاب از اونا جلوييم كه اونم مال من بوده .
(((شوخي كردم گيگاييا !! به دل بگيريد !!!)))
دوست عزیز ... من هیچ وقت نگفتم که گیگا همیشه بهتره ... نخیر بعضی جاها ایسوز واقعا خوب عمل میکنه ...نوشته شده توسط Opteron
ضمنا دنبال بنچ مارک اگه پیدا کردم میذارم ...
ضمنا شماهم در مورد برتری ایسوز بر گیگا هم بنچ مارک بذارید ... اما مدل P965-DQ6 باشه که پراکندگی و نامرتبی پیش نیاد ...
ممنون - مهراد
این هم از چند تا بنچ مارک 100% معتبر از HardwareZone ... :
حالا نظرت چیه عزیز ؟؟؟
باز هم میگم که بنچ مارکی اگه داری بذار ...
من خودم يه زماني گيگا داشتم دهنم ؟؟؟ بود
خلاصه اينكه خوبي ها و بدي هاشو بايد بگم خوبيش اين بود كه گيگا تكنولوزي نسبتا" خوبي داره نسبت به ايسوس
صداي هانبورد مادربرد هاي گيگا خوبه سرعتش 0
زود ميسوزه و دهن سرويس كنه من با 3 مدل گيگا كار كردم سه تاش سوخت 2 چيپش سوخت يكي اي جي پي سوخت
الانم ايسوز دارم كارشم خوبه
بقول معروف ايسوز خر كاره
من اومدم بنده طرفدار جفتشون هستم و جهت اطلاع بگم ايسوز و گيگا با هم متحد شدن و در آينده اي نزديك ديگه اين دو شركت يكي ميشن...و ديگه تموم ميشه اين بحث ها...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)