یه موضوع همیشه من رو راجع به خواب تحت تاثیر قرار داده و نمیدونم چی اسمش رو بزارم؛ گفتم بیام اینجا با یک مثال مطرحش کنم شاید برای شما هم مشابهش اتفاق افتاده باشه:
.
تصور کنید شما در منزلتون خوابیدید و دارید خواب میبینید که قصد دارید برید ورزشگاه تماشای مسابقه فوتبال. در ادامه وقتی میرسید استادیوم فوتبال رو با صدای فردوسی پور تماشا میکنید!
وقتی از خوب بیدار میشید صدای تلویزیون منزلتون رو میشنوید که دارن مسابقه فوتبالی رو با گزارش فردوسی پور تماشا می کنن. اون لحظه متوجه میشید صدایی که تو خواب می شنیدید، در واقع صدای تلویزیون بوده که انگار همزمان و هماهنگ شده روی خواب تون. از خانواده تون میزان زمان روشن بودن تلویزیون رو جویا میشید و متوجه میشید که احتمالا وقتی شما در رویا رسیدید به استادیوم، در بیداری تلویزیون روشن شده.
حالا سوال من اینه، ذهن انسان چطور در زمان خواب تشخیص داده که دقایق یا ساعاتی دیگه قراره تلویزیون روشن بشه و مسابقه فوتبال پخش بشه و پیشاپیش موضوع رویا رو از ابتدا برای تماشای مسابقه فوتبال قرار داده. صرفا تصادفی و اتفاقی بوده یا موضوعی دیگه؟!
+ مشابه مثالی که گفتم، برای من بارها این قضیه به شکل های مختلف رخ داده و همیشه دنبال یه دلیل برای توجیهش بودم. (نمیدونم مثل این قضیه برای شما اتفاق افتاده یا نه)
.
.
.
درباره خواب دیدن هم:
والا من خواب منسجمی خیلی کم پیش اومده ببینم! مدت هاست خواب هام خیلی شلخته شده!

زمان و مکان تو ثانیه تغییر میکنه!!

بیدار هم میشم اغلب اصلا فکر نمیکنم که تو خواب چی دیدم که خاطرم بمونه. ولی چند باری خواب راجع به پی سی دیدم که مهمترینش خوابم راجع به مدیر ارشدی @
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز بود (زمانی که مدیر ارشد نبودن) که کاملا رویای صادقه بود و چند وقت بعدش تعبیر شد!

یادش بخیر همون موقع هم بهش گفتم!