بازی را برای کامپیوتر میخوام بگیرم
الان چهار اپیزودش مجزاست یا به هم متصل؟
چند تا دی وی دی هست؟
و ایا با گرافیک 5450 یک گیگ روان میشه بازیش کرد یا نه اصلا نمیشه بازی کرد؟
بازی را برای کامپیوتر میخوام بگیرم
الان چهار اپیزودش مجزاست یا به هم متصل؟
چند تا دی وی دی هست؟
و ایا با گرافیک 5450 یک گیگ روان میشه بازیش کرد یا نه اصلا نمیشه بازی کرد؟
هم این 4 اپیزود رو تک تک جدا میشه گرفت، هم 4 تاش به هم متصل که دومی بهتره. لینکش رو براتون پخ کردم.
کل این 4 تا روهم 7.3 گیگه.
بله با گرافیک شما هم اجرا میشه ولی روان بودنشو نمیدونم، ولی گرافیک پیشنهادی خودشون اینه : ATI HD 4890
17 روز دیگه یعنی 20 اکتبر میاد
یک پایان بی نظیر برای یک بازی بی نظیر .
عجب اپیزودی و عجب پایانی . شخصا نمیتونستم اپیزود پایانی بهتری رو تصور کنم ! نقد ها هم واقعا همون Polarized (اسم اپیزود!) بودن . یک سری سایتا نمرات پایین دادن(مثل 6.5 که IGN داد) و یک سری هم نمرات بسیار بالا .
این قسمت به نظر من تونست سرتر از پایان فصل اول بازی TWD عمل کنه و از نظر احساسی حتی از اون هم سرتر بود .
ایرادی که به بازی های این سبک گرفته میشه ، به این قسمت هم وارد بود :
محتوای مخفی: قسمت 5
اما من خودم با این انتقاد موافق نیستم ، دلیلش هم :
محتوای مخفی: قسمت 5
در کل این بازی جز بازی های خیلی خوب امسال بود و به شدت امیدوارم فصل دوم(اگرچه که گفتن داستان و کاراکترا فرق دارن) هم ساخته بشه . آفرین باید گفت به سازنده های برای ساختن چنین داستان و کاراکترایی و تواناییشون در القای احساس های مختلف که بارها در قسمت های مختلف دیدیم و سرانجام تو قسمت 5 هم به اوج خودش رسید . قسمتی که پر بود از صحنه های به یاد ماندنی و باعث شد بازی کاملا در ذهن ثبت بشه .
Trivia : این قسمت تقریبا همزمان با تاریخ حضور پروفسور براون و مارتی (فیلم Back to the future II) عرضه شد !
Season 2 بازی هم تایید شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین بازی عمرم که باعث شد اشک از چشمام جاری بشه!
منم شهرو نجات دادم
یک سوال: چطور میتونم بازی رو با زیرنویس فارسی بازی کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)