ببین هر دو لبتاپ واقعا عالی هستن و خیالت بابت قدرت سخت افزاری راحت باشه .بین این دو مدل سلیقه نقش اساسی داره .برو بازار و هر دو مدل رو از نزدیک ببین .
البته یه نکته بگم که n56 وزن بیشتری داره و قطر بیشتری هم داره و کمی سنگین هست.
ببین هر دو لبتاپ واقعا عالی هستن و خیالت بابت قدرت سخت افزاری راحت باشه .بین این دو مدل سلیقه نقش اساسی داره .برو بازار و هر دو مدل رو از نزدیک ببین .
البته یه نکته بگم که n56 وزن بیشتری داره و قطر بیشتری هم داره و کمی سنگین هست.
خواهش میکنم.
ببینید تا جایی که من شنیدم قدرت خیلی بالایی برای برنامه نویسی نیازی نیس...البته من خودم برنامه نویس نیستم و گرافیستم و این لپتاپ واسه من نسبت به قیمت عالیه اما برای شما نمیدونم.
در کل خود n56jk هم الان قیمتش 3300 هستش حالا یکم کم و بیش
n550jk رو بهت پیشنهاد می کنم داداش
حدود 5 6 ماهه دارمش عالی کار کرده تا اینجا
کسی نمیدونه acer سری نیترو کی وارد ایران میشه؟ خیلی لپتاپ باحالیه. امکاناتش در حد y50 هست ولی مانیتورش ips.
دوستان خرید مقداری عقب افتاد
محصول جدیدی اومده یا از همین چندتا باید انتخاب کرد؟![]()
نه تنها جدید نیامده قبلی ها نایاب شدن تو بازار مثلا y5070 قبلا 3.400 گیر میامد العان شده 4200 !!!
یک مشت مدل هایی که قبلا دست فروشنده ها باد کرده بودن فقط هستن اونم نه به قیمت قبل حداقل 500 تومن گرون شدن
در حال حاظر چی بگیرم خوب هستش؟
G56
N550
Y5070
DH LNGHD ND
یا علی شما یکسال پیش تاپیک زدی
خوب تو این یکسال که گذشت تابستون عالی بود قیمت ها مناسب و فراوانی جنس
ما که زد به سرمون منتظر سری 6 اینتل و لپ تاپ های جدید ماندیم ببین چطور رفت تو پاچمون حالا دیگه لپ تاپ های 2013 برامون سخته خریدنشخیلی زور داره برام!!
پاییز شروع شد زلزله 8 ریشتری رخ داد اجناس نایاب و گرون شدن حالا گیرم دلار رفته بالا چرا مدل های قبلی نیست ؟؟؟
یک مشت مدل از رده خارج معلوم نیست از کجا انبارها درآمده تو بازار هست بد موقع ترین زمان ممکن برای خرید هست
y5070 گفتم
n551 از 4200تا 4700
asus g56 بالای 4200 هست !!!
تنها مدل جدید اومده msi ge 62 با cpu 5700hq که نیست تو بازار مرکز پخشش رفتم 20 روزه جنس نداده تو بازار
با گرافیک 960m حدود 4300 و با 'گرافیک 970m حدود 5 میلیون نا قابل !!!
من که قید خرید به احتمال 90% زدم از خارج کشور میرم میخرم
Last edited by alireza3dshadow; 04-12-2015 at 21:31.
بهتره صبر کنی قیمت ها بیاین پایین الان وضع خیلی خرابه
ای بابا یعنی در این حد وضع خراب شده ؟![]()
تازه اگه بکشه پایین قیمتا اونموقع دیگه اینا قدیمی شدن
4700یا خدا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)