نخیر گرون در نمیاد از همه جا هم ارزون تره حتی از قیمت کف بازار
نخیر گرون در نمیاد از همه جا هم ارزون تره حتی از قیمت کف بازار
بازار کامپیوتر ایران طبقه دوم هم نگاه بندازین
بازار کامپیوتر هم تموم کرده دوست عزیز...و اما دوست عزیزمون nvidia oc چطور از کف بازار ارزونتر درمیاد؟یعنی من هر مدلی تو سایت hp دیدم میتونم بهشون بگم این مدل رو برام سفارش بدید و حتی ازکف بازار هم برام ارزونتر درمیاد؟ مثلا مدل hp envy 15 quad slim ci7 4712hq+gtx850m فقط 800دلارهو تو بازار ایران هم موجود نیست این مدل رو دیجی کلا میتونه برام جور کنه؟ و قیمتش بیشتر ازسه میلیون نشه؟
دوستان واقعا سفارش از دیجی کالا همینطوره؟
منظورم مدل هایی بود ک داخل ایران وارد شدند ولی جایی نیست موقتا ن اینکه مدل هایی ک کلا وارد ایران نشدن!
با قسمت فروششون تماس بگیرین برای اطلاعات بیشتر
دوست عزیز این کارتون ریسکه(سفارش لپ تاپی که موجود نیست).فرقی نمیکنه دیجی کالا باشه یا هر فروشگاه معتبری باشه.وقتی میبینن طرف دنبال جنس خاصی میگرده اگه اون جنس موجود نباشه و سفارش بدید احتمال 99% میکنن تو پاچه طرف.لذا سعی کنید جنسی بخرید که در بازار موجود باشه و برای خودتون دردسر نسازید.ضمنا پردازنده 4210U کاملا جوابگوی نیازهای شما خواهد بود و نیازی به هزینه اضافی نیست.
Last edited by δεςяεт; 28-01-2015 at 19:49.
دوستان من تصمیم گرفتم همون k007 رو بخرم.
فقط مشکلم پردازندش هست
اون هم در اجرای همزمان چند برنامه سرعتش آزار دهنده نباشه
از دوستان لطفا کسی که عملا تجربه کار با این مدل پردازنده رو داشته میخوام تجربه کارشو مفصل برام بگه ...
در مالتی تسکینگ چطور هست چند درصد پردازنده در بار سنگین مالتی تسکینگ لود میشه؟
آیا بیش از ۴ برنامه همزمان رو نمیتونه اجرا کنه؟ با توجه به تعداد هسته و تردهای نچندان زیاد...
ممنون
خیر دوست عزیز.
این پردازنده ها قدرت کافی برای اجرای همزمان چند برنامه نچندان سنگین رو دارند.
Last edited by δεςяεт; 13-03-2015 at 14:44.
ممنون دوست من..
اساتید و دوستان دیگه نظری ندارند؟
خیالم راحت باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)