تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: راهنمایی خرید سیستم برای گیم تا 1800

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اگر تفاوت cpu با گرافیک خیلی باشه مثلا cpu core2 duo و گرافیک r7 حق با شماست ولی به نظرم cpu رو نباید زیاد مدل بالا انتخاب کرد چون هم خیلی هزینه بالا میره و هم بدون استفاده میمونه مثلا بعد یه مدت میبینید شما مشکل cpu ندارید ولی مدل کارت گرافیک چقدر پایین اومده و از پس اجرای بازی های روز برنمیاد
    منم موافقم چون دوستم پارسال یه لپ تاپ خرید سی پی یوش i7 هست ولی توی اخرین نسخه بازی کال اف دیوتی روی تنظیمات بالا نمیکشه که مشخصه مشکل گرافیک هست ولی اگه یه سیستم با سی پی یو i3 میخرید و بجاش گرافیک بالاتر میخرید الان این مشکل رو نداشت

در کل برای سی پی یو همون مدل توی پست شماره 15 رو میخرم و کارت گرافیک هم R9 270 رو بخرم فکر کنم بهترین کار باشه

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر تفاوت cpu با گرافیک خیلی باشه مثلا cpu core2 duo و گرافیک r7 حق با شماست ولی به نظرم cpu رو نباید زیاد مدل بالا انتخاب کرد چون هم خیلی هزینه بالا میره و هم بدون استفاده میمونه مثلا بعد یه مدت میبینید شما مشکل cpu ندارید ولی مدل کارت گرافیک چقدر پایین اومده و از پس اجرای بازی های روز برنمیاد
    الان پیشنهاد شما چیه ؟! پنتیوم ؟!

من برای ایشون حداقل CPU رو پیشنهاد دادم برای بازی های روز !
    جدای از این که پنتیوم ها به خوبی از پس بازی های روز بر نمیان ایجاد گلوگاه هم میکنن برای کارتای رده بالا ( 760 به بالا )

3. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

الان پیشنهاد شما چیه ؟! پنتیوم ؟!

من برای ایشون حداقل CPU رو پیشنهاد دادم برای بازی های روز !
    جدای از این که پنتیوم ها به خوبی از پس بازی های روز بر نمیان ایجاد گلوگاه هم میکنن برای کارتای رده بالا ( 760 به بالا )

الان تو یه انجمن خارجی بود دیدم نوشته بود سی پی یو i3 4150 با گرافیک r9 270x تو بعضی از بازی های روز با تنظیمات گرافیکی بالا گلوگاه ایجاد میشه
    به نظر شما با توجه به سیستمی که پیشنهاد شد بهترین سی پی یو در حد 500 تومن چی هست؟
    و ارزون ترین سی پی یو از مدل های core i5 چی هست؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان تو یه انجمن خارجی بود دیدم نوشته بود سی پی یو i3 4150 با گرافیک r9 270x تو بعضی از بازی های روز با تنظیمات گرافیکی بالا گلوگاه ایجاد میشه
    به نظر شما با توجه به سیستمی که پیشنهاد شد بهترین سی پی یو در حد 500 تومن چی هست؟
    و ارزون ترین سی پی یو از مدل های core i5 چی هست؟
    اولا من عرض کردم خدمتتون که GTX760 بردارید ، R9 270X من پیشنهاد ندادم ! 760 عملکرد بهتری داره . در هر حال انتخاب با شماست .
    بعد ، خیر 4150 برای 270 تنگنا ایجاد نمیکنه !! مگر در بازی هایی که حتمی نیاز به 4 هسته باشه ! بعد شما بودجتون در همین حده ! مطمئن باش 4150 به خوبی 270 رو راه میندازه ! نگران نباش .

6. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    با تشکر من سیستم رو خریدم با این مشخصات :

MB: MSI Z97 PC MATE : 405
    CPU : i5 4460 : 610
    RAM: adata ddr3 1600 8g duale gold cl9 :330
    HDD : 1TB wd green : 185
    DVD rw : 55
    VGA : gigabyte gtx 760 2g ddr5 : 990
    POWER : 650 : 330
    CASE green 1 150

جمع کل شد 3100

همه بازی های روز رو مثل اب خوردن میاره
    مثلا بازی watch dogs که رو اخرین تنظیمات گرافیکی ultra میزارم کاملا رونه. و وقتی از بازی خارج میشم میبینم سی پی یو تو مدتی که بازی در حال اجرا بوده رو 90% بوده
    پس خوب شد سی پی یو رو i3 نخریدم چون به گلوگاه میخورد و دهنم سرویس بود

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •