من بازی رو از Steam خریدم! نسخه اورجینالی که من دارم حدود 17 گیگ حجمشه!
نسخه های کم حجم شده فقط زبانها رو بر داشتند! یعنی بازی فقط به زبان انگلیسی اجرا میشه و هیچ افت و فرقی در کیفیت و فریمها و ... نیست.
من بازی رو از Steam خریدم! نسخه اورجینالی که من دارم حدود 17 گیگ حجمشه!
نسخه های کم حجم شده فقط زبانها رو بر داشتند! یعنی بازی فقط به زبان انگلیسی اجرا میشه و هیچ افت و فرقی در کیفیت و فریمها و ... نیست.
پیشینه ؟!
منظورم این بود که خلاصه ای از قبل که متوجه شدم همون نسخه اولیه هست ...
نه خلاصه ای از قبل نداره! باز سازی شده ی همون اولیه هستش + کلی استوری لاین جدید و ...
با گرافیک 540m لپتاپ من اجرا نشد. بعد از لوگوی کپکام هنگ میکنه ...موندم تو خماری ... ::شکلک گریه در حد مرگ::
من هم این مشکل رو داشتم با این تفاوت که قبل از لوگو سیاه میشد)
راه حلی که خود Capcom بهم گفت :
1 - DirectX رو آپدیت کنید.بر طبق پیشنها Capcom و Steam این نسخه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 - اگر نسخه Steam رو دارید کلهم اجمعین خود بازی و Steam رو بذارید در فهرست Exception های آنتی ویروس! آنتی ویروسها فایلهای بازی رو به عنوان ویروس میشناسند!!! (نسخه ای که من دارم اورجیناله - یعنی ربطی به کرک و غیره نداره)
اینها رو امتحان کنید اگر نشد این راه ها رو برید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سه تا لینک رو بخونید، هر کدوم یک مقداری از راه حلها رو نوشتند. ولی 99% باید با اونی که من گفتم درست بشه. 1% هم شانس بدتون نشه![]()
Last edited by sonixax; 18-02-2015 at 06:22.
بله داستان به شکل کلی همونه ولی گرافیک بازی، معماها و خیلی جاهای خود داستان عوض شده. گیم پلی هم خیلی فرق کرده.
آخه سايت game-debate ميگه كه با كارت گرافيك من اجرا نميشه
ولي بازم راههايي كه فرمودين امتحان ميكنم. مرسي
Minimum گرافیک برای بازی Gtx260 هستش پیشنهاد شده 560! شما اون وسطها هستید یعنی میتونید بازی رو اجرا کنید ولی نمیتونید توقع 4k یا رزولوشن خیلی بالا داشته باشید. بازی با کارت 530 هم خیلی راحت اجرا شده! نگران اون مساله نباشید.
به فرض که نسخه PC رو نتونستید بازی کنید هنوز نسخه Wii هست بدون کوچکترین تغییری! فقط کافیه شبیه ساز دولفین رو نصب کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)