نمی شه >>>>>>>>ارجاع به پست بالا![]()
نمی شه >>>>>>>>ارجاع به پست بالا![]()
اگر قرار باشه که هدیه دادن ما به افراد به اندازه وسع مالیشون باشه که نمیشه!
هرکسی در حد توان خودش باید هدیه بده!
شما هرچیزی هم بخرید چون خیلی پولدارن بازم کمه! و این یک واقعیت عوض نشدنی هست
پس
هدیه رسمی و روتین سفره عقد همانا سکه هست . حالا اگر در توانتون هست سه سکه دوسکه یا اگر نه هم همان یک سکه خیلی رسمی و خوب
(صرفا نظر شخصیم رو گفتم)
شما هم میتونید یک جمع بندی از نظرات دوستان داشته باشید که اکثریت به چه چیزی معتقدن اونوقت احتمالا نظر اکثریت احتماله مقبولیت بیشتری خواهد داشت
موفق باشید
راستش رو بخواین , این فامیلِ ملياردر شما باید هدیه بدند به حضّاری که برای جشن تولدشون اومدند , نه اینکه هدیه بگیرند ازشون
وقتی کسی ملیاردر شد باید جشن تولدش هم به شیوه ی دیگه ای باشه که نشون بده ملیاردر و مقتدر هست
============================
تابلو فرش هم بستگی به اندازه و کیفیتش داره
بنده تابلو فرش دیدم 500 هزار تومن
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 27-12-2014 at 18:07.
بله خب هست ولی چیز با کیفیت و زیبایی نیست . داریم به نیم سکه فکر می کنیم ولی بدیش اینه که یهو یه فامیل خیلی دور(نکته : با اون فامیل دور در کلاه قرمزی اشتباه نگیرید .) که انتظاری هم ازش نیست یهو یه سکه بده اون وقت نه تنها اون نیم سکه که خودش 600 (قیمت ندارم) تومن قیمتش همون ارزششم به چشم نمیاد تازه حرف و حدیث و دلخوری هم پیش میاد .
اگر مسلمان هستند قرآن نفیس با خط درشت و ترجمه هدیه بدین بهشون
تا آخر عمر میمونه تو خونه شون . هر بار که خوانده بشه هم کلی به نفع شما میشه حتی اگر چند ثانیه باشه
بعضیهاش 500,000 تومن قیمت داره . ارزانتر هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Atghia; 27-12-2014 at 20:20. دليل: گذاشتن لینک فرشگاههای اینترنتی خلاف قوانین
یه جورایی راست هم میگی من خودمم اگه تو این شرایط باشم حتما بیشتر از یه چیز نمادین میگرفتم .
هر چند چون وضع مالیشون هم خوبه و نیازی به ... ندارند براشون یه چیز نمادین و شخصی موندگارتره .
مثلا من گفتم اگه فرهنگ اونجوری راه افتاده بود بهتر بود نه در این شرایط![]()
عروسی رو تحریم کنید!
سیسمونی نوزاد بگیرید ، در راستای اهداف دولت و نظام!
!
!
!
درود؛
پس با این استدلال اگه خانواده ای فقیر بود، باید بگردیم بی ارزش ترین هدیه رو براشون پیدا کنیم. خیر اینطور نیست.
من با نظر کاربر Atghia موافق هستم. شما باید طبق توان خودتون کادو بخرید و نه طبق اوضاع مالی طرف مقابل!
دوستان عزیز پیشنهاد های جالبی دادن؛ تابلو فرش یا اشیا تزیینی و همچنین سکه بسیار گزینه های خوبی هستن.
آقا از فکر خرید این هدیه دیشب خوابم نبرد . امشبم هنوز بیدارم . خیلی استرس دارم که چی پیش میاد.باور کنید از عروس و داماد بیشتر استرس دارم.
هر چی فکر کردم یه سکه در توان مالیم نیست.واقعا حقوق 1 ماه زندگیمونه . تازه من حساب خرید لباس و کفش و .... برای عروسی رو نکرده بودم الان کت و شلوارم کوچیک شده کفش رسمی ندارم همینا رو بخوام بخرم خودش کلی میشه دیگه اگر بخوام سکه کامل هم بخرم باید برم پول قرض کنم و 2 ماه بدبختی بکشم . مجبورم نیم بخرم .قیمتش چنده ؟
با اینکه خیلی به هم محبت کردید و کلی حرف زدیم و بحث کردیم و ...... در نهایت نظرتون چیه؟ آبروریزی نیست ؟ ای کاش میشد به یه بهونه ای از عروسی فرار کنیم و اصلا نریم حیف که نمیشه.![]()
اینجوری که شما سخت گیری میکنید به نظر من بهتره یه سری به بازار طلا فروش ها بزنید
بهتره یک چیزی براشون بخرید که قیمت دقیقش مشخص نباشه....شاید چیزی دیدید و خوشتون امد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)