تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: مشکل کار با رایانه و خستگی چشم.

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بیماری حساسیت به نور مانیتور الان تاییدیه جهانی داره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... این اسم انگلیسیش هست و FDA (نظام سلامت امریکا) هم تاییدش کرده

مواردی که ذکر شده نظیر قانون 20 20 20 و غیره همه برای پیشگیری مفیده... برای امثال من که به این درد مبتلا شدند کارایی نداره... ما به محض رویت مانیتور چشمامون شروع به درد کردن می کنه! کم کم می سوزه و احساس خارش می کنه که درنهایت منجر به سر درد و احساس گیجی و تاری موقت دید میشه... در حالی که در حالت طبیعی اصلا اینطور نیست! نمی دونم والا... یه عینک NO SCOPE سفارش دادم... تا چند روز دیگه دستم میرسه..شاید تاثیری داشته باشه!

2. 2 کاربر از Argada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

بیماری حساسیت به نور مانیتور الان تاییدیه جهانی داره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... این اسم انگلیسیش هست و FDA (نظام سلامت امریکا) هم تاییدش کرده

مواردی که ذکر شده نظیر قانون 20 20 20 و غیره همه برای پیشگیری مفیده... برای امثال من که به این درد مبتلا شدند کارایی نداره... ما به محض رویت مانیتور چشمامون شروع به درد کردن می کنه! کم کم می سوزه و احساس خارش می کنه که درنهایت منجر به سر درد و احساس گیجی و تاری موقت دید میشه... در حالی که در حالت طبیعی اصلا اینطور نیست! نمی دونم والا... یه عینک NO SCOPE سفارش دادم... تا چند روز دیگه دستم میرسه..شاید تاثیری داشته باشه!
    با این تفاسیر کسی که ب این بیماری مبتلا میشه دیگه نباید با کامپیوترکار کنه؟
    استفاده از گوشی تلفن همراه و تب لت هم شاید نتونه استفاده کنه

4. 2 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با این تفاسیر کسی که ب این بیماری مبتلا میشه دیگه نباید با کامپیوترکار کنه؟
    استفاده از گوشی تلفن همراه و تب لت هم شاید نتونه استفاده کنه
    نه اینکه نتونه ولی خوب اذیت میشه... فعلا که علائمش در من دیده میشه... البته پزشکی که رفتم می گه به خاطر خشکی چشم هست که البته گفته اب و هوای شهر ما یعنی قم توش موثر هست هم الوده هست و هم گرم و خشک و غبار الود...دو تا قطره فلو کورت و اکوایس نوشته که خوب تا حدودی مشکلبات رو برطرف می کنه... در هر صورت من رو که اذیت می کنه.... این عینک no scope امروز بدستم رسید... تستش می کنم ببینم چجوریه نتیجه اش رو خواهم نوشت.

واقعا بد دردیه

6. 2 کاربر از Argada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

ین مقاله خیلی جالبه...

خیره شدن به نمایشگر رایانه سبب بروز بیماری خشکی چشم می شود

تهران-ایرنا-نتایج تحقیقات پژوهشگران ژاپنی نشان داده است افرادی که به دلیل نوع شغل خود ساعت های زیادی به صفحه نمایشگر رایانه خیره می شوند، با تغییراتی در مایع اشکی چشم روبرو و در نهایت به بیماری خشکی چشم مبتلا می شوند.

به گزارش گروه علمی ایرنا، بیماری خشکی چشم نوعی بیماری است که درصورت نبود اشک کافی در چشم یا بخار شدن سریع آن در افراد بروز می یابد.

پروتئینی به نام MUC5AC که تشکیل دهنده بخشی از لایه طبیعی موکوس یا غشای اشک است، رطوبت چشم را تامین می کند.

محققان ژاپنی در این تحقیق، اشک های چشمان 96 کارمند یک اداره در ژاپن را مورد بررسی قرار دادند و طی این بررسی میزان پروتئین MUC5AC آنها را تعیین کردند.

کارمندانی که شغلشان نیازمند نگاه کردن به نمایشگر رایانه بود، پرسشنامه هایی را در مورد ساعت هایی که از رایانه استفاده می کردند و علایم مشکلات چشمی خود پر کردند.

محققان دریافتند افرادی که روزانه بیشتر از 7 ساعت به نمایشگر رایانه خیره می شوند، به طور میانگین دارای 5.9 نانوگرم/میلی گرم MUC5AC هستند. و در مقابل افرادی که ساعت های کمتری را به تماشای نمایشگرها می پرداختند میزان 9.6 نانوگرم/میلی گرم از این پروتئین را داشتند.

همچنین افراد مبتلا به خشکی چشم دارای میانگین 3.5 نانوگرم/میلی گرم MUC5AC و افراد غیر مبتلا دارای 8.2 نانوگرم/میلی گرم از این پروتئین هستند.

به گفته دکتر یویچی، مولف ارشد این پژوهش، افرادی که به نمایشگر خیره می شوند به طور کلی پلک چشم های خود را در زمان انجام کار بیشتر از دیگران باز می کنند؛ همین امر در کنار پلک زدن کمتر سبب تبخیر بیشتر اشک و بروز بیماری خشکی چشم می شود.

این محققان اعلام کردند کارمندانی که در مورد خشکی چشم خود نگرانند، می توانند با انجام تغییرات ساده احتمال ابتلا به این بیماری را کاهش دهند. به این ترتیب که نمایشگرها را در سطوح کم ارتفاع قرار دهند و صفحه آن را به سمت بالا کج کنند.

همچنین استفاده از دستگاه های بخور و اجتناب از قرار گرفتن در مسیر مستقیم باد دستگاه های تهویه هوا را توصیه کرده اند.

نتایج این تحقیق در نشریه Jama Ophthalmology منتشر شده است.

8. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

عینک no scope رو الان دارم تست می کنم... موثر هست...تا حدودی خستگی و احساس خارش رو کم می کنه ... البته بازم تستش می کنم تا قطعی بگم...

10. این کاربر از Argada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوست عزیز به نظرم اگر کمی از چیزهایی که به تمرکز چشم نیاز داره مثل کامپیوتر و مطالعه دور باشی احتمالا چشمات دوباهر شروع میکنند به ساختن اشک و این امر عادی میشه باز برات...

12. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

عینک no scope رو الان دارم تست می کنم... موثر هست...تا حدودی خستگی و احساس خارش رو کم می کنه ... البته بازم تستش می کنم تا قطعی بگم...
    سلام...

عینک به دردتون خورد...

تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

عینک بد نبود اما اونقدر که تبلیغ کرده هم نبود... در کل 30 درصد تو کاهش خستگی چشم تاثیر داره... البته چون من عینک طبی می زنم و باید عینک ns رو روی عینک طبی بزارم شاید نتیجه مطلوب حاصل نمیشه... بهترین وسیله تا اینا قطره اکوایس ساخت اسپانیا هست که بصورت موقتی موثر بوده تا الان

15. این کاربر از Argada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •