تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 34

نام تاپيک: سوال در مورد سرطان و در اوردن معده

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام و از پاسختون ممنونم.

فقط با اجازه پند تا سوال دیگه چون نوبت اونکولوژیست سه شنبه هست.تا اون موقع میخوام اطلاع بیشتری داشته باشم
    اولا یک توضیحی در مورد این بدید
    vascular invasion: present یعنی تومور به عروق مجاورش وارد شده.
    در این مواقع معمولا چه کاری انجام میشه

سوال دومم در مورد گرید IIB هست.
    این گرید یعنی چی ؟میشه در مورد گرید توضیح بیشتری بدید؟
    من این گریدو با توجه به اطلاعات پاتولژی حساب کردم اما ممکنه درست نباشه و گرید بالاتر یا پایین تر باشه.....لما برای شما فرقی نداره
    خود پزشکتون با توجه به گرید و نوع سرطان و سایر اطلاعات برنامه درمانی لازم رو تنظیم میکنه
    اما تا اونجایی که میدوتونم بگم ین تومور ممکنه 90 تا 80 درصد شانس بهبودی کامل بعد از 5 سال داشته باشه و درصدی شانس بازگشت هست...فکر کنم د حدود 5 تا 10 درصد
    البته این رو باید اونکولوژیستتون دقیق بگه و من فقط با توجه به اطلاعاتی که پیدا کردم اینو میگم
    در مورد تهاجم عرقی هم احتمالا این تومور به بافت عروقی اطراف معده چسبیده بوده و حتما جراح حین عمل اون رو خارج کرده......چون گزارش پاتولوژی margine free نوشته....یعنی چیزی از تومور باقی نموده

2. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من این گریدو با توجه به اطلاعات پاتولژی حساب کردم اما ممکنه درست نباشه و گرید بالاتر یا پایین تر باشه.....لما برای شما فرقی نداره
    خود پزشکتون با توجه به گرید و نوع سرطان و سایر اطلاعات برنامه درمانی لازم رو تنظیم میکنه
    اما تا اونجایی که میدوتونم بگم ین تومور ممکنه 90 تا 80 درصد شانس بهبودی کامل بعد از 5 سال داشته باشه و درصدی شانس بازگشت هست...فکر کنم د حدود 5 تا 10 درصد
    البته این رو باید اونکولوژیستتون دقیق بگه و من فقط با توجه به اطلاعاتی که پیدا کردم اینو میگم
    در مورد تهاجم عرقی هم احتمالا این تومور به بافت عروقی اطراف معده چسبیده بوده و حتما جراح حین عمل اون رو خارج کرده......چون گزارش پاتولوژی margine free نوشته....یعنی چیزی از تومور باقی نموده
    -portion of omentum' free from tomur

این یعنی بخشی از امنتم خالی از تومور هست
    منظور از بخشی در اینجا چیه؟

اصلا این omentum' چیه؟
    منظور این هست که قسمتی از امنتم تومور داشته و الان دیگه نیست
    یا اینکه فقط بخشی از اون خالی از تومور هست ؟
    Last edited by danielo; 02-01-2015 at 20:03.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اومنتوم قسمتی از بافت درون حفره شکمی هست که بعضی احشای شکمی مثل روده ها و معده به اون متصل هستند
    جراح حین عمل قسمتی از اون رو خارج کرده و این قسمت با توجه به جواب پاتولوژی عاری از سلول های توموری بوده و این خوبه چون نشون میده سرطان محدود بوده و در حفره شکمی گسترش پیدا نکرده

5. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اومنتوم قسمتی از بافت درون حفره شکمی هست که بعضی احشای شکمی مثل روده ها و معده به اون متصل هستند جراح حین عمل قسمتی از اون رو خارج کرده و این قسمت با توجه به جواب پاتولوژی عاری از سلول های توموری بوده و این خوبه چون نشون میده سرطان محدود بوده و در حفره شکمی گسترش پیدا نکرده
    برای پاسختوم ممنونم. امروز مادرم به همراه مدارک پاتولوژی رفت پیش دکتر انکولوژیست. چیزی که مادرم به من گفت این هست که احتیاج به 4 دوره شیمی درمانی داره.درمانی که حدود 4 ماه هم طول میکشه. فرض را میگیریم فرض شما درست باشه و سرطان پدرم در گرید iib باشه. ایا همچنین درمانی در همچنین سطحی لازمه.؟ برای این دارم این سوالات را از شما میپرسم که این توهم در من بوجود امده که شاید حقیقت را به من نمیگن. البته جواب پاتولوژی همین بود که اونجا نوشتم و از صحتش مطمئنم. ایا طبق اطلاعات شما همچنین درمانی در شیمی درمانی یک روند طبیعی هست؟یعنی 4دوره شیمی درمانی. کلا میخواستم اساس درمان سرطان بر اساس شیمی درمانی را بدونم.؟ یعنی زمانی که حتی تومور سرطانی در بدن نباشه باز هم شیمی درمانی انجام میشه تا از رشدش و عودش جلوگیری بشه. میخواستم کلا اطلاعاتی که از روند شیمی درمانی دارید بگید. سوال بعدی من این هست که یکی از اقوام که سرطان داشت و جوابش کرده بودند در 2 سال اخر عمرش فقط به خاطر این شیمی درمانی میشد که بیشتر زنده بمونه. در اون مدت ایشون از دارویی استفاده میکرد که چند سال پیش یک میلیون و خوردی هم قیمتش بود و مصرف هفتگی هم داشت.برای جلوگیری از ریزش مو از این من مطمئن هستم که ایشون تا اخر عمر هیچوقت موهایش نریخت در اون 2 سالی که شیمی درمانی میکرد.اگر اطلاعی در مورد این دارو یا امپول دارید بگید.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله......انجام شیمی درمانی بعد از جراحی سرطان با اصطلاحی به اسم adjuvant treatment تعریف میشه.....که درمان تکمیلی سرطان هست......و انجام شیمی درمانی شانس بقای بیمار رو افزایش میده و همچنین شانس عود ر کمتر میکنه........چون فرض بر این میره که ممکنه سلول های تومورال در سطح سلولی هنوز وجود داشته باشن و شیمی درمانی از اصول درمان سرطان معده هست
    شما حتما باید دوره شیمی درمانی رو تکمیل کنید و درمان و پیگیری های منظم رو که پزشکتون توصیه و طراحی میکنه رو هم انجام بدین
    حتی ممکنه بعد از انجام یک دوره بعد از مدتی تشخیص بدن دوره دیگری هم لازمه که امیدوارم فقط یکدوره شیمی درمانی نیاز باشه
    رژیم شیمی درمانی رو پزشکتون مشخص میکنه که ممکنه به صورت سرپایی در مطب باشه یا نیاز به بستری در بیمارستان داشته باشه
    هر شیمی درمانی عوارضی داره که شایع ترین اون ریزش مو....تهوع و استفراغ و تضعیف سیستم ایمنی هست که البته برای هر کدوم هم تمهیداتی در نظر گرفته شده و مطمعنا پزشکتون اون رو در صورت ایجاد عوارض درنظر میگیره
    در مورد اون دارویی که برای جلوگیری از ریزش مو داده بودند اطلاعی ندارم اما این رو میدونم تبعضی داروهای شیمی درمانی ممکنه ریزش مو ندن و این دوره های شیمی درمانی هم خوب تحمل میشن مخصوصا با بهبود دارو هایی که الان استفاده میشه
    اون شیمی درمانی هم که برای زنده نگه داشتن بیمار بوده partitive یا شیمی درمانی تسکینی هست و درمان سرطان رو نمیکنه بلکه فقط علائم رو تخفیف میده
    اما در مورد پدر شما این شیمی درمانی اساس درمان بیماری هست و انشا الله که با درمان بهتر میشن

نکته ای که میخواستم بگم این هست که حتما به سازمان بیمه تون مراجعه کنید چون ایشون شیمی درمانی میشن جزو بیماران خاص هستند و میتونید دفترچه ویژه براشون تهیه کنید

8. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پرتو درمانی چیه و در چه شرایطی انجامش میدند؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پرتودرمانی روش درمان سرطان هست که با استفاده از پرتوهای با طول موج خاص برای از بین بردن سلول های توموری استفاده میشه
    پرتو درمانی یک تخصص هست که بعد از پزشکی عمومی کسب میشه
    رادیوتراپیست ها با توجه به نوع تومور و اندازه توده و مخل اون دوز اشعه و قدرت نفوذ اون رو حساب میکنن
    انجام درمان طی جلسات مختلف که حساب میشه انجام میشه و ممکن هست در هر جلسه اشعه با دوز مشخص. و در مکان مشخص تابیده بشه
    این روش درمانی بیشتر در سرطان های سر و گردن لنفوم ها و سرطان سینه کاربرد داره
    ونیاز به پرتو درمانی توسط اونکولوژیست مشخص میشه

11. 3 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز امروز دکتر گفت که باید هر 21 روز سه روز را در بیمارستان بستری باشه و این کار را 4 بار انجام بده.و بعدش هم 2 بار پرتو درمانی انجام بده.
    سوال اولم این هست
    گفتش دلیل اینکه 3 روز باید بستری باشه این هست که برای بیمار بهتره چون ما دارو را با شدت در چند ساعت بهش تزریق نمیکنیم.و این بهتره.شما این را تایید میکنید؟
    چون من خیلی ها را دیدم طرف میره چند ساعت و برمیگرده خونه و بستری نمیشه .میشه کلا در مورد این توضیح بدید.

سوال بعدی من این هست که این 4 جلسه که هر 21روز انجام میشه.کلا یک دوره حساب میشه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این درمانی هست که پزشکتون با توجه به بیماری و شرایط طراحی کرده
    احتمالا دارویی که در نظر دارند نیاز به اینطور تجویز دارد و رژیمی که میخوان استفاده کنن سه روز پشت سر هم دریافت دارو هست که هر سه هفته یکبار تکرار میشه
    و هر بار بستری یک دوره محسوب میشه
    البته لازم به ذکر هست چون داروهای شیمی درمانی عوارض بالایی دارند تجویز و بستری در بیمارستان بهتر هست
    اما گاهی رژیمی که برای شیمی درمانی انجام میشه یک روز دارو میگیرند و این روند هفتگی تکرار میشه مثلا یک دوره 4 جلسه ای
    و این تفاوت ها بستگی به نوع سرطان و داروهای متفاوتی که به کار رفته میشه
    و شما به پزشکتون اعتماد کنید و درمانی رو که لازم میدونه انجام بدین و پیگیری هایی دوره ای که بعد از درمان توصیه میکنن حتما کامل کنید

14. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عوارض شیمی درمانی از چه زمانی شروع میشه.؟؟
    چون پدرم اولین دوره سه روزه را انجام داده و عادی عادی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •