تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 49

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 15-2014 | مرحله 16 تیم

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

انتقام پارسال رو گرفتن ؟؟؟

عجب سورپرایزی !!
    اولین سورپرایز چمپیونز !
    میشه گفت یکی از مدعیان اصلی حذف شد و باید دید در ادامه چی میشه
    psg که 10 نفره بود تونست چلسی رو تو خونه حذف کنه !
    در حالی که مهاجم اصلی psg هم اخراج شد !

البته مرحله بعد به شدت کارشون سخته
    زالاتان و وراتی رو ندارن !

2. 3 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مورینیو دیروز: بازی شنبه آنها (پاریس در لیگ فرانسه) را دیدم. فکر میکنم تمرین ما سختتر از بازی آنها بود.

4. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بیشتر از باخت چلسی از این ناراحتم که نماینده های انگلیس خوب کار نکردن
    الان یه سری ها میان یه برداشت هایی می کنن که لیگ پرتغال هم از لیگ انگلیس بهتره چون اونا یه نماینده حداقل دارن!
    فک کنم بازی های لیگ و همین طور قرعه ای که اون تیما می خورن هم تاثیر داره و نمیشه الان گفت چون لیگ انگلیس همه نماینده هاش حذف شدن پس لیگ ضعیفیه!
    مثلا همین پورتو اکثرا قرعه های آسونی می خوره و توی لیگ پرتغال هم اون چنان تیمای قدرتمندی نیست که مثلا همه بازی هاش سخت باشه ولی دقیقا توی لیگ انگلیس همه بازی ها سخته و تیم ها اون قدر خسته میشن که برای رقابت های اروپایی هم به مشکل می خورن
    همین پورتو اگه توی سید 2 بودش و فرضا به چلسی می خورد اونوقت مشخص میشد چه کیفیتی داره ولی نمی دونم چرا همیشه توی سید 1 قرار می گیره و آخرش همین میشه که دو تا مدعی قهرمانی به هم می خورن و یکیشون حذف میشه!

باید هم قبول کرد psg انتقام پارسال رو گرفت
    با اینکه به خاطر حذف نباید از این تیم دل خوشی داشته باشم ولی فک کنم الان دیگه میشه اونو یه مدعی قهرمانی دونست
    هم بازیکنش رو دارن هم با حذف چلسی اعتماد به نفسشون به شدت بالاتر رفته

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

الان یه سری ها میان یه برداشت هایی می کنن که لیگ پرتغال هم از لیگ انگلیس بهتره چون اونا یه نماینده حداقل دارن!
    فک کنم بازی های لیگ و همین طور قرعه ای که اون تیما می خورن هم تاثیر داره و نمیشه الان گفت چون لیگ انگلیس همه نماینده هاش حذف شدن پس لیگ ضعیفیه!
    مثلا همین پورتو اکثرا قرعه های آسونی می خوره و توی لیگ پرتغال هم اون چنان تیمای قدرتمندی نیست که مثلا همه بازی هاش سخت باشه ولی دقیقا توی لیگ انگلیس همه بازی ها سخته و تیم ها اون قدر خسته میشن که برای رقابت های اروپایی هم به مشکل می خورن
    همین پورتو اگه توی سید 2 بودش و فرضا به چلسی می خورد اونوقت مشخص میشد چه کیفیتی داره ولی نمی دونم چرا همیشه توی سید 1 قرار می گیره و آخرش همین میشه که دو تا مدعی قهرمانی به هم می خورن و یکیشون حذف میشه!

باید هم قبول کرد psg انتقام پارسال رو گرفت
    با اینکه به خاطر حذف نباید از این تیم دل خوشی داشته باشم ولی فک کنم الان دیگه میشه اونو یه مدعی قهرمانی دونست
    هم بازیکنش رو دارن هم با حذف چلسی اعتماد به نفسشون به شدت بالاتر رفته
    ... تیمهای انگلیسی حقشون بوده حذف بشن. لیگ انگلیس خیلی هم سخت نیست، به نظر من که لیگ اسپانیا و آلمان، تیمهای قدرتری داره اتفاقا. همین که تو بازیهای اروپایی همگیشون به مشکل میخورن، نشون میده سطح لیگ انگلیس خیلی افت کرده. پورتو هم تیم ضعیفی نیست، مطمئنم همین پورتو، چلسی رو هم حذف میکرد اگه میخوردن به هم. به جای اینکه از روی اسم تیمها نظر بدی، برو دو تا بازی ازشون ببین بعد لیگ های دیگه رو مسخره کن. به نظر من که سهمیه لیگ انگلیس هم تو CL هم تو EL باید کم بشه، الان لیگ آلمان کلی تیم خوب داره که حقشونه تو اروپا باشن، لورکوزن و شالکه و گلادباخ و ولفسبورگ و دورتموند و حتی آگزبورگ، از تاتنهام و اورتون و چلسی و من سیتی قوی تر نباشن، ضعیف تر هم نیستن. تاتنهام که تو لیگ، پنج تا به چلسی زد، رفت و خیلی راحت به فیورنتینا باخت و حذف شد یا چلسی که جلوی تیم ده نفره، هیچ غلطی نتونست بکنه. لیگ انگلیس فقط هیاهو و تبلیغات زیاد داره وگرنه لیگ خیلی سطح بالایی نیست. مطمئنم اگه بایرن یا بارسا بیان لیگ انگلیس، ده هفته مونده به آخر فصل قهرمان میشن.
    Last edited by kasra_khan2003; 12-03-2015 at 12:53. دليل: لحن نامناسب

8. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بازی دیشب یک نمونه بازر بود برای اینکه فیفا یک تصمیمی درباره تعداد تعویض ها در وقت اضافه بگیره... کیفیت فوتبال فوق العاده پایین بود و گل چلسی روی یک اتفاق (سانتر + رو هم ریختن و پنالتی) زده شد و تقریبا هر موقعیت و همینطور گل PSG روی ضربه های شروع مجدد. به نظر من حداقل لازمه یک تعویض اضافه بعد از پایان وقت اصلی به تیم ها داده بشه و حتی یک تعویض دیگه بعد از پایان نیمه اول وقت های اضافه. بعد از گل PSG چلسی اصلا توان حمله نداشت و کلا رقابت جالبی نبود.

10. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

فرار رو به جلو

دقیقا همین برداشت رو میشه داشت.
    اگه لیگی توی هشت تیم برتر اروپا تیمی نداشته باشه مطمئنا اونقدرا هم با کیفیت نیست.
    حداقل آرسنال کارش راحت بود ولی اونا هم بدجور باختن.
    البته سی تی و آرسنال هنوز شانس دارن و نمیشه از پیش حذف شده دونست اونا رو.

مثلا قرعه نماینده های آلمان آسون بود؟! قهرمان اسپانیا و قهرمان فصل قبل لیگ قهرمانان و قهرمان ایتالیا.
    اما همین شالکه اگه داور دقت بیشتری روی گل بنزما داشت شاید الان همه چیز فرق می کرد. زدن 4 گل اونم توی برنابئو اتفاقی نیست که بشه حتی هر فصل دید.
    لورکوزن قهرمان اسپانیا رو شکست داد و شانس خوبی برای صعود داره. دورتموند بازی برگشت می تونه قهرمان ایتالیا رو حذف کنه و حداقل 40 درصد شانس صعود داره. بایرن هم که دیشب شاختار رو حذف کرد.
    در مقایسه با لیگ انگلیس عملکرد ها خیلی بهتر بوده و قرعه ها هم اگه سخت تر نبوده باشه، مطمئنا آسون تر نبوده.

از نظر بعضی ها لیگ آلمان شاید مسخره و تک قطبی باشه ولی اگه اینطور تصور بشه، لیگ انگلیس چطوره؟!

12. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اگه لیگی توی هشت تیم برتر اروپا تیمی نداشته باشه مطمئنا اونقدرا هم با کیفیت نیست.

مثلا قرعه نماینده های آلمان آسون بود؟! قهرمان اسپانیا و قهرمان فصل قبل لیگ قهرمانان و قهرمان ایتالیا.
    اما همین شالکه اگه داور دقت بیشتری روی گل بنزما داشت شاید الان همه چیز فرق می کرد. زدن 4 گل اونم توی برنابئو اتفاقی نیست که بشه حتی هر فصل دید.
    لورکوزن قهرمان اسپانیا رو شکست داد و شانس خوبی برای صعود داره. دورتموند بازی برگشت می تونه قهرمان ایتالیا رو حذف کنه و حداقل 40 درصد شانس صعود داره. بایرن هم که دیشب شاختار رو حذف کرد.
    در مقایسه با لیگ انگلیس عملکرد ها خیلی بهتر بوده و قرعه ها هم اگه سخت تر نبوده باشه، مطمئنا آسون تر نبوده.

از نظر بعضی ها لیگ آلمان شاید مسخره و تک قطبی باشه ولی اگه اینطور تصور بشه، لیگ انگلیس چطوره؟!
    دقیقا حرفات درسته. لیگ آلمان به جز بایرن که سطحش خیلی بالاتر از لیگه، کلی تیمهای خوب و یکدست داره که همشون هم تو اروپا خوب کار میکنن برعکس لیگ داغون انگلیس. سیتی که قهرمان لیگ بوده، نتونست زسکا مسکو رو یکبار هم شکست بده و با بدبختی صعود کرد، آرسنال که بعد از تیم داغون دورتموند نیم فصل اول، به عنوان تیم دوم صعود کرد و چلسی هم که تو ضعیف ترین گروه مسابقات، با کمترین اقتدار صعود کرد، لیورپول هم که از پس بازل بر نیومد و حذف شد، حتی به بشیکتاش هم باخت و حذف شد. لیگ انگلیس فوق العاده افت کرده.

14. 3 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

الان شالکه و لورکوزن که سابقه باختهای شرم آور و کیسه گل شدن در اروپا زیاد داشتن شدن تیمای خوب و تیمهای انگلیسی این وسط سطح پایین

همین لورکوزن که مطمئنن بازی برگشت در ویسنته کالدرون براش جهنم میشه و فاتحش خوندست

شالکه هم که بعد از باخت های پرگلی که طی سالهای اخیر به رئال و منچستر و چلسی و بقیه تیما داد یک بار در طول عمرش تونست یک نتیجه در اسپانیا بگیره

سیتی که وضعیتش مشخصه با مربی های سطح پایینی مثل مانچینی و پلگرینی توقع نتیجه گرفتن در اروپا خیلی ساده لوحانست
    Last edited by clau; 12-03-2015 at 13:00.

16. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرار رو به جلو

آخه تیمای آلمانی که هنوز صعود نکردن و فقط بایرن صعود کرده و اون دو تیم احتمالش هست حذف بشن
    در مورد شالکه هم با اینکه دی متئو تیم خوبی رو درست کرده ولی یه موقعی به رئال خورد که وضعیتش یکمی بحرانیه وگرنه نمیشه گفت مثلا تیم پنجم بوندسلیگا از رئال قویتره و مطمئنا رئال اگه الان در بدترین شرایط این فصل خودش نبود مثل چلسی با اختلاف شالکه رو می برد

در مورد تک قطبی بودن که دیگه واقعا به عنوان یه طرفدار بایرن دیدن بوندسلیگا برات زیباست؟ آدم یاد این فیلمای دارا و ندار می افته
    حالا از لحاظ پولی فقط نمیگما کلا تیما خیلی با بایرن فاصله دارن و وقتی یه تیم می دونه از اول فصل قهرمانی دیگه چه هیجانی داره لیگ؟
    ولی انگلیس واقعا اینجوریه؟ حداقل دیگه دو تا مدعی همیشه وجود داره و بعضی وقتا بیشتر هم میشه و هیچ تیمی اول فصل راحت نمی تونه قهرمان بشه
    الان چلسی هم با اینکه اختلاف امتیاز داره ولی هنوز قهرمانیش قطعی نیست
    مقایسه بازی های رو در رو تیمای انگلیسی و آلمانی هم می تونه یه معیار خوبی باشه که فک کنم از این لحاظ لیگی برتری نداشته باشه و همین فصل هم توی مرحله گروهی زیاد بازی داشتن
    به هر حال امیدوارم یه جوری بشه که در آخر بوندسلیگا از نظر امتیاز بالاتری نیاد که دیگه اونوقت شما هیچ کی رو نمی شناسید و ادعای خدایی می کنید

+

جواب بعضی پستا هم داده نشه بهتره چون هدف اونا کاملا مشخصه...

18. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آخه تیمای آلمانی که هنوز صعود نکردن و فقط بایرن صعود کرده و اون دو تیم احتمالش هست حذف بشن
    در مورد شالکه هم با اینکه دی متئو تیم خوبی رو درست کرده ولی یه موقعی به رئال خورد که وضعیتش یکمی بحرانیه وگرنه نمیشه گفت مثلا تیم پنجم بوندسلیگا از رئال قویتره و مطمئنا رئال اگه الان در بدترین شرایط این فصل خودش نبود مثل چلسی با اختلاف شالکه رو می برد
    منم خب نگفتم که صعود کردن برادر. ولی حداقل همشون در معرض حذف نیستن.
    همین شالکه از چلسی مساوی 1-1 گرفت. تو بازی رفت هم تونست بازی خوبی رو جلوی رئال انجام بده. یادمون نره تیم مقابل رئال مادرید بود. من نگفتم شالکه از رئال قوی تره.. همچین حرفی زدم؟!

چلسی که الان تو انگلیس الان با 5 امتیاز و یک بازی کمتر صدر انگلیس هست نتونست تیمی که 90 دقیقه ده نفره بود رو ببره و جالبه از همین تیم 10 نفره دو گل هم خورد. کیفیت بازی چلسی جلوی این تیم 10 نفره بالا بود؟!

در مورد تک قطبی بودن که دیگه واقعا به عنوان یه طرفدار بایرن دیدن بوندسلیگا برات زیباست؟ آدم یاد این فیلمای دارا و ندار می افته
    برای من بازی دوستانه بایرن هم جذابه. بازی های ولفسبورگ و لور و دورتموند و گلادباخ هم دیدنی هستن.
    الان چلسی یک بازی عقب افتاده با تیم فک کنم آخر جدول داره و اختلاف میشه هشت. اون وقت این لیگ که 10 هفته مونده به انتهاش و اختلاف 8 امتیازی خیلی جذابه؟!

به هر حال امیدوارم یه جوری بشه که در آخر بوندسلیگا از نظر امتیاز بالاتری نیاد که دیگه اونوقت شما هیچ کی رو نمی شناسید و ادعای خدایی می کنید
    کیفیت لیگ انگلیس رو تو نتیجه های ملی هم میشه دید. جائیکه تیم ملی این کشور تو دور گروهی جام جهانی حذف میشه.

وحید امروز خیلی رو به جلو فرار داشتی
    خسته نباشی برادر

سیتی که وضعیتش مشخصه با مربی های سطح پایینی مثل مانچینی و پلگرینی توقع نتیجه گرفتن در اروپا خیلی ساده لوحانست
    اونا با همین مربی های سطح پائین تو لیگ سطح بالای انگلیس در سه فصل گذشته دوبار قهرمان شده.

20. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •