برای همینه که باید تخلیه کنیم......بحث حذف شبانه یا سرویس نامناسب نیست
بحث اینه که پارس آنلاین داره به شعور مشتریاش توهین میکنه و هیچ اهمیتی به مشتریاش نمیده
برای همینه که باید تخلیه کنیم......بحث حذف شبانه یا سرویس نامناسب نیست
بحث اینه که پارس آنلاین داره به شعور مشتریاش توهین میکنه و هیچ اهمیتی به مشتریاش نمیده
تو خوزستان رفاتک نمایندگی پارس آنلاینه الان رفته نمایندگی مخابرات شده مثل اینکه پارس داره ورشکست میشه
من که قبلا هر که می گفت میگفتم فقط پارس آنلاین ولی هر روز دارن بدتر می شن من که دیگه آخرین ماهیه از این شرکت خدمات می گیرم به امید روزی که ........
بچه ها یه چیز جالب!!!
میتونیم به کمک روابطی که توی پست اول به دست اوردیم میزان افزایش درآمد یه شرکت رو با فرض ثابت بودن قیمت گیگ روزانه محاسبه کنیم. برای محاسبه قرار میدیم Pd=PNd و نسبت معادله ی دوم به اول رو حساب میکنیم. دوباره d توی صورت و مخرج کسر ساده میشه و نسبت میزان افزایش درآمد شرکت در صورت پولی کردن شبانه دقیقا برابر با عبارت b/(3*a)+1 به دست میاد!!! یعنی میزان افزایش درآمد یک شرکت با این کار همون 8 درصد میشه!
پس میشه گفت با پولی کردن شبانه حتی میزان درآمد یک سرویس دهنده ی اینترنتی تغییر چندانی نمی کنه!!!!
توی این گرونی اینترنت ایران ... شبانه رایگان یا نیم بها غنیمته
البته به نظر من باید نیم بها باشه که کسایی که دانلود دارند اندازه نیازشون دانلود کنند
اونایی هم که گیر افتادن با افت پهنای باند مواجه نشن
مخابرات ما جدیدا یه سرویس داده به صورت جشنواره ای ...
لینکش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( زنگ زدم خواستم سرویس 5 مگ یا 10 مگ رو بگیرم ... میگه : حاجی چه کاریه وقتی سرعت همه از 512 تا 10 یکیه ( باز خدا خیرش بده حقیقت رو هم مگیه )
( یعنی همه چی این حذف شبانه به کنار ، من این جمله که میگن " این کار برای رضایتمندی کاربران اینترنت بوده " رو تو مخم فرو نمیره)
یکی راهنمایی کنه این شرکتی ک من دارم حرف حسابش چیه :
ببینید
حجم اضافه تا 5G : ریال 38880
حجم اضافه بین 5G تا 10G : ریال28080
حجم اضافه از 10G به بالا : ریال17280
الان منظورش چیه ؟ یعنی من بخوام 11 گیگ بگیرم هر گیگ رو برام 1728 تومن حساب میکنه ؟
بله === بهتر خواهد کرد === ملت ما سرگرمی جز اینترنت ندارن == و مثله فشنگ سرویس می خرن
عقب نشینی پارس انلاین :
توجه : تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
تغییر نکرده که ؟!![]()
Last edited by Fusi0n; 30-11-2014 at 20:39.
عقب نشینی پارس انلاین :
توجه : تغییر طرح هدیه شبانه که در ادامه توضیح داده شده است، مربوط به سرویسهایی می باشد که پس از تاریخ 10 آذر ماه 93 خریداری یا تمدید شوند؛ بنابراین هدیه شبانه کلیه سرویس های خریداری شده قبل از این تاریخ، مطابق روال گذشته اعمال خواهد گردید.
البته هنوز سر سوزوندن و رزرو کردن دعواس
Sent from my HUAWEI G730-U10
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)