من باشم تیبا صفر یا سمند lx تمیز
برای 206 موافقم شما به بهترین مکانیک هم نشون ندین جوریه که 1هفته بعد میبینی یه خرج گنده میذاره رو دستتولی کلا یه تمیزشو داشته باشی خوب نگه داری هم سواری عالی داره هم خرجش مناسبه
من باشم تیبا صفر یا سمند lx تمیز
برای 206 موافقم شما به بهترین مکانیک هم نشون ندین جوریه که 1هفته بعد میبینی یه خرج گنده میذاره رو دستتولی کلا یه تمیزشو داشته باشی خوب نگه داری هم سواری عالی داره هم خرجش مناسبه
من از روی باد معده حرف نمیزنم قطعات چند درجه دارن (میگن استوکه بعد میری به فلانی نشون میدی میگه نه اینم چینیه:/) استوک سخت گیر میاد خودم 206 سوارم گیر هم بیاری لامصب خیلی گرونه اینو که قبول داریولی لامصب استوک و اصل یه چیز دیگس عمریه
![]()
Last edited by ArashMiniStar; 24-11-2014 at 22:47.
سلام دوستان من بین206تیپ5 و پرشیاداشبورد جدید موندم.کودوم بهتره ازهرلحاظ؟زود راهنماییم کنین میخوام ماشین بگیرم
مصرفتون خوانوادگی هست هست چطوریه؟ انتظارتون چیه از ماشین؟من باشم با توجه به اینکه 206 جدید فقط ظاهرشون 206 و فاتحه کیفیت خود اصلی 206 خونده شده میرفتم پارس داش جدید میگرفتم
دلیل هم اینکه تو سرعت های بالا پایداری پارس بیشتره داخل پارس داشبورد سوناتایی قشنگ تره فضای داخل برای سر نشینان بیشتره برای جاده کلا بهتره
206 برتریش تو شتاب و تیز بودن بیشتر فرمون نرم تر جمع و جور بودن برای شهر فوق العادس
این برای ماشین های صفر الان بود در رابطه با مدل های قبل 90 قضیه فرق میکنه 206 یه ماشین برتری نسبت به پارس هست اون موقغ
بیشتر مصرفم داخل شهره و ماشین صفر میخوام.از طرفی مصرف 206بهتره از طرفی راحتیو جاداری پارس واسه همین گیر کردم بینش
مصرف مدل بالا های 206 خیلی فرقی با 405 و پارس نداره
تایید میشه
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
سورن elx !
بیشتراستفادم واسه شهره واسه همین قراربود206تیپ5بگیرم ولی پارس داشبوردجدید روکه دیدم هم خیلی قشنگ شده بودهم امکانات نسبتأخوبی داشت.پس اگه مصرف سوختش زیادفرقی نداره همون پارس فک کنم معقول ترباشه.
به ام وی ام315جدید هم فکرکردم ورفتم دیدم،قشنگ بودولی میگفتن موتورش ضعیفه وواسه فروشش به مشکل میخوری
منم موافقم سواریش از پرشیا خیلییییییییییییییییییی بهتره
فقط یه مشکلی هست اینکه موتورش چون تازه اومده بعد تموم شدن گارانتی اگه تشریف ببرین به تعمیر گاها سر در نمیارن یعنی فعلا فقط نمایندگی ها میتونن پاسخگو باشن
ولی کلا ماشین خوبی در اومده واقعا پدر بنده سورن ELX دارن خودم نشستم پشتش خیلی خوب بود دنده نرم شتاب خوب فرمون نرم تعلیق ماشین نرم (کلا سمند از پارس نرم تره) وووو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)