سلام به همگی .
من منظورم از صنعتی شدن ترکیه نبود بله میدونم ترکیه کشور صنعتی نیست منظورم کلی و بیشتر آمریکا آلمان و ... بود
با مقایسه هم اصلا مشکلی ندارم ولی کمی انصاف هم بخرج بدیم در مقایسه کردن ببینید یه ورزش کار وقتی میخواد پیشرفت کنه کم کم پیشرفت میکنه اول میاد خودش رو با مثلا : با یک فوتبالیست معمولی مقایسه میکنه وقتی از اون جلو زد با بعدی مقایسه میکنه و وقتی جلو زد با بعدی و بعدی و بعدی این میشه مقایسه ی پلکانی .
( همچنین در همه ی این دوران باید هدف اصلیش بهترین شدن باشه اما پلکانی عمل میکنه ) امیدوارم قبول داشته باشید پس نمیشه یک هو خودمون رو با آمریکا و ... مقایسه کنیم باید پلکانی بالا بیایم
بنده بسیجی نیستم 7 پشتمم بسیجی نبوده و نیست . ( البه بسیجی اگر بسیجی واقعی باشه خودتون میدونید که اشکالی نداره بسیج رو ایران نساخته کلام خداست حالا بعضی ها از بسیجی بودن سواستفاده کردن و اسمش خراب شده )
منظور بنده اینه که مقایسه ها رو درست انجام بدیم نه فقط در این زمینه بلکه در همه ی زمینه ها کشور ما هم کشور کوچیکی نیست دستاورد هایی داره که خیلی کشور ها ندارن
من با نظر دوستان مخالف نیستم ولی آیا شما از علوم استراتژیک چیزی میدونید ؟ سعی نکیند مردم رو برچسب بی سوادی بزنید
یه خبر هم بهتون بدم که آمریکا بسیار بسیار علاقه منده که سرعت اینترنت ایران افزایش پیدا کنه و نگران نباشید افزایش هم پیدا میکنه ( دلایلش جای بحث نیست )
بله تا رانت خواری باشه کشور پیشرفت نمیکنه . امیدوارم مشکلات حل بشه . کشور ما بیش از 30 ساله تحت فشار قرار گرفته دوستان به خدا کشوری جز ایران بود از هم میپاشید خودتون ببینید کشور هایی که یک روز آمریکا این ها رو تحریم میکنه چطوری به بیچاره شدن کشیده شدن . این کشور اگر قدرش
توسط مسئولان و مردم دونسته بشه مطمئن باشید پیشرفت میکنه .
همچین حرف دوستمون رو هم قبول دارم مشکل اصلی اینه که کشور از داخل ضربه بخوره و باید جلوی دشمنان داخلی رو گرفت .
خدای بزرگ میفرماید : هیچ کشور مسلمانی به دست یک کشور غیر مسلمان شکست نمیخوره و همیشه دشمن داخلی میتونه کشور مسلمان رو شکست بده .
هدف من از حرف ها اینه که توی سر کشور خودتون نزنید مقایسه ی بنز و پراید هم درست نیست همه ی پیش رفت ها هم پیشرفت اینترنت و ماشین و ... نیست ( البته باید این ها هم برای رفاه مردم وجود داشته باشه )
لطفا دوستان برچسب بی سوادی نزنن شاید منظورم رو بد رسوندم اگر این طور بوده از دوستان عذر میخوام
( ضمنا دوستان منظور من از حرف ها فقط در مورد اینترنت نیست و کلی عرض کردم )
به امید روزی که ایران در همه ی زمینه ها اولین باشه و همچنین فرهنگ استفاده درست رو هم پیدا کنه .
موفق باشید .