تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 42

نام تاپيک: ASUS G56JK - B یا Lenovo Y5070 - C

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

نه خیر دوست عزیز مشکل از چشمهای شما نیست.اگه منظورتون اون به اصطلاح نقدی هست که پایینش نوشته بگم که اون نقد رو واسه کل سری Y نوشتن و دیجی کالا هم به خودش زحمت اینو نداده که واسه کانفیگ های مختلف قسمت مربوط به صفحه نمایش رو اصلاح کنه.تو اون سایت LENOVO Y5070-A و LENOVO Y5070-B و LENOVO Y5070-C داره که 2 تای اول فول اچ دی و با همون صفحه نمایشی هستند که شما دارید صحبت میکنید اما متاسفانه واسه LENOVO Y5070-C که مورد بحث ماست و صفحه 4K داره پنل به صورت ناشیانه همون TN ذکر شده.نقد های زیر این 3 تامدل رو باهم مقایسه کنی میبینی که فقط تو جمله زیر فرق دارند
    برای مدل فول اچ دی نوشته:
    تمامی این مشخصات توسط صفحه نمایش Full HD با رزولوشن تصویر 1080×1920 تولید می شود
    برای مدل 4K نوشته:
    تمامی این مشخصات توسط صفحه نمایش 4k با رزولوشن تصویر 2160×3840 تولید می شود.

بقیه همونه.این یه سایت تجاری هست و حرفه ای نیست و تنها زحمتی که کشیده اند تو نقدشون 2 تا جا خالی رو عوض کردند.حالا نمیدونم شما که به قول خودتون اینکاره اید و حرفه ای هستید و در حکم مشاور اینجا زحمت می کشید چطور به نقد دیجی کالا اعتماد می کنید و مطالب NOTEBOOKCHECK و سایت رسمی لنوو و کلیپ های تحلیلی youtube رو رد میکنید.
    اینم یه سایته تو ایران که همین لپ تاپو داره و اونطوری که میگه صفحه نمایش 4K با پنل IPS ارایه میده.(به سوال ها و جواب های زیرش نگاه کنید)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درست میفرمایید UHD پنلش ips هست و ظاهرا بر خلاف 2 سری قبل ( سری fullhd ) ساخت کمپانی سامسونگه و کیفیت بالایی هم داره
    خوشبختانه review که گذاشته بودم مربوط به uhd بود و نمره همین صفحه نمایش 80 هست که سری fullhd خیلی پایین تره

بازم صفحه نمایش asus مدل g56jk بهتر عمل کرده از lenovo y 5070

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

درست میفرمایید UHD پنلش ips هست و ظاهرا بر خلاف 2 سری قبل ( سری fullhd ) ساخت کمپانی سامسونگه و کیفیت بالایی هم داره
    خوشبختانه review که گذاشته بودم مربوط به uhd بود و نمره همین صفحه نمایش 80 هست که سری fullhd خیلی پایین تره

بازم صفحه نمایش asus مدل g56jk بهتر عمل کرده از lenovo y 5070
    بالاخره یه فرصتی شد دوباره برگشتم اینجا اگه چشامونو از درصد ها برداریم و به اطلاعات هم یه نگاهی بکنیم میبینیم که مشخصات صفحه نمایش لنوو اگرچه خیلی عالی نیست ولی بد هم نیست.مثلا روشنایی استاندارد پذیرفته شده حدود 200 شمع هست که برای مدل لنوو میانگین 257 هست (اگرچه مدل ایسوس همونطوری که گفتید صفحه بهتری داره)که کاملا قابل قبوله البته صفحات نمایش خوب تو این قیمت حدود 300 شمع روشنایی دارند.اینم درنظر بگیرید که روشنایی خیلی زیاد مصرف باتری رو هم بشدت زیاد میکنه.میزان کنتراست و غلظت رنگ مشکیش هم کاملا مناسبه. به هر حال فکر میکنم این رزولوشن ،رزولوشن لپ تاپ های آینده است
    توصیه آخرم اینه که اگه اهل موسیقی و فیلم هم هستید لنوو،اگر قرار نیست لپ تاپ رو زیاد جا به جا کنید ایسوس
    Last edited by Xerxes-I; 27-12-2014 at 11:33.

داره خودمونی میشه Yamabushi_Heydar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

با اجازه ما پا برهنه بیاییم وسط
    دوستان به یه چی توجه کنید، گرافیک 850 ایسوز درسته ماکسول هست و... ، ولی در دو نسخه ارائه میشه.
    1: 4GB DDR3
    2: 2GB GDDR5
    مورد استفاده شده ایسوز گزینه یک است که دوگیگ جی دی دی آر ۵ با ۲ گیگ مجازی فکر کنم به ارزه به دو تا ٤ گیگ دی دی آر ۳ با ۲ گیگ مجازی... .
    آقا ایسوز همین مشخصات با دوگیگ جی دی دی آر ۵ نیست؟
    Last edited by Yamabushi_Heydar; 28-12-2014 at 17:40.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

آقا ایسوز همین مشخصات با دوگیگ جی دی دی آر ۵ نیست؟
    خیر
    کلا ایسوس دوتا gddr5 داره یکی n56 jr gtx760gddr5 هست
    یکی n551 هست که هنوز وارد نشده

5. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام من هم قصد خرید لپ تاب دارم. بین مدل Y50 UHD و Y50 FHD و G56JK موندم.با تحقیقی که توی فروم های خارجی انجام دادم مدل Y50 UHD یه ضعف اساسی داره و اونم برمیگرده ب همون صفحه نمایشش.صفحه نمایش این لپ تاپ IPS هست و تولید سامسونگ ولی مشکل اون refresh rate بسیار پایینش هست.فقط 48HZ !!! حتما خیلی از دوستانی که میدونن این پارامتر چیه به ضعف این صفحه نمایش پی می برن.در واقع این لپ تاپ سخت افزار گیمینگ داره ولی نمایشگرش اصلا به درد بازی نمیخوره.refresh rate هر چه قدر بالاتر باشه شما تصاویر نرم تر و روان تری رو میبینید هر چقدر که این پارامتر کمتر بشه تصویری که شما میبینید دارای روانی کمتر هست.یعنی اگر سخت افزار شما بازی رو در 60 فریم اجرا کنه مانیتور این لپ تاپ نمیتونه تصویر نرم و صافی رو بده.برای اینکه حرف منو متوجه بشین برید نرمی تصویر تلویزیون های crt که رفرش ریت پایینی داشتن رو با نمایشگر های بالای 100 هرتز امروزی مقایسه کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام من هم قصد خرید لپ تاب دارم. بین مدل Y50 UHD و Y50 FHD و G56JK موندم.با تحقیقی که توی فروم های خارجی انجام دادم مدل Y50 UHD یه ضعف اساسی داره و اونم برمیگرده ب همون صفحه نمایشش.صفحه نمایش این لپ تاپ IPS هست و تولید سامسونگ ولی مشکل اون refresh rate بسیار پایینش هست.فقط 48HZ !!! حتما خیلی از دوستانی که میدونن این پارامتر چیه به ضعف این صفحه نمایش پی می برن.در واقع این لپ تاپ سخت افزار گیمینگ داره ولی نمایشگرش اصلا به درد بازی نمیخوره.refresh rate هر چه قدر بالاتر باشه شما تصاویر نرم تر و روان تری رو میبینید هر چقدر که این پارامتر کمتر بشه تصویری که شما میبینید دارای روانی کمتر هست.یعنی اگر سخت افزار شما بازی رو در 60 فریم اجرا کنه مانیتور این لپ تاپ نمیتونه تصویر نرم و صافی رو بده.برای اینکه حرف منو متوجه بشین برید نرمی تصویر تلویزیون های crt که رفرش ریت پایینی داشتن رو با نمایشگر های بالای 100 هرتز امروزی مقایسه کنید
    رفرش ریت بسیار پایین فقط 48HZ!!! ؟؟ اینکی شما میگید رو من هم دیدم تو کامنت های سایت آمازون 3-4 نفر اشاره کرده بودن.منم یه تحقیقی انجام داده بودم.اولا اینکه تا اونجایی که من اطلاع دارم حداکثر مقدار بکاربرده شده تو لپ تاپ ها 60HZ هست.بازم اگه دوستان اطلاعات کامل تری دارند کمک کنند.بنابراین فکر نمیکنم بسیار پایین لغت مناسبی باشه. جدای از اینکه مقدار پذیرفته شده برای کیفیت نمایش یک بازی حدود 25فریم هست که تا 48 تاش رو اینجا نمایش میده، فکر میکنید چند تا بازی رو میتونید بالای 48 فریم با تنظیمات الترا اجرا کنید؟اصولا چقدر قادر هستید تفاوت بین اجرای یک بازی با 48 فریم و 60 فریم رو درک کنید؟ من یه نکته ای بگم اصولا مغز انسان قادره حدود 15 تا تصویر مختلف رو توی یک ثانیه پردازش کنه یعنی اگه 15 تا تصویر توی یه ثانیه نشونتون بدند شما اونو متحرک میبینید. 99 درصد فیلم ها هر ثانیه بین 25 تا 30 فریم نشون میدند (به عنوان یه مثال دقت کنید دوربین همه گوشی ها(بجز چند تا گوشی خاص از اپل و ال جی) حدود 29 فریم بر ثانیه فیلمبرداری میکنند و اون چند تا گوشی هم 60 فریم. با این توضیحات مطمئن باشید هیچ تفاوتی رو مشاهده نخواهید کرد. بازم اگه به حرفام اعتماد ندارید به ویدئو زیر از یوتیوب یه نگاهی بندازید که ضمن بررسی این لپ تاپ به این نکته مورد نظر شما هم اشاره کرده.(ویدئو از نقد کننده معتبری هست.به تعداد بازدید ها توجه کنید.به سایتشونم سر بزنید متوجه میشید)

در ضمن یه جا خوندم که با توجه به رزولوشن بالا این تغییر از 60 به 48 به منظور کاهش مصرف باتری بوده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

رفرش ریت بسیار پایین فقط 48HZ!!! ؟؟ اینکی شما میگید رو من هم دیدم تو کامنت های سایت آمازون 3-4 نفر اشاره کرده بودن.منم یه تحقیقی انجام داده بودم.اولا اینکه تا اونجایی که من اطلاع دارم حداکثر مقدار بکاربرده شده تو لپ تاپ ها 60HZ هست.بازم اگه دوستان اطلاعات کامل تری دارند کمک کنند.بنابراین فکر نمیکنم بسیار پایین لغت مناسبی باشه. جدای از اینکه مقدار پذیرفته شده برای کیفیت نمایش یک بازی حدود 25فریم هست که تا 48 تاش رو اینجا نمایش میده، فکر میکنید چند تا بازی رو میتونید بالای 48 فریم با تنظیمات الترا اجرا کنید؟اصولا چقدر قادر هستید تفاوت بین اجرای یک بازی با 48 فریم و 60 فریم رو درک کنید؟ من یه نکته ای بگم اصولا مغز انسان قادره حدود 15 تا تصویر مختلف رو توی یک ثانیه پردازش کنه یعنی اگه 15 تا تصویر توی یه ثانیه نشونتون بدند شما اونو متحرک میبینید. 99 درصد فیلم ها هر ثانیه بین 25 تا 30 فریم نشون میدند (به عنوان یه مثال دقت کنید دوربین همه گوشی ها(بجز چند تا گوشی خاص از اپل و ال جی) حدود 29 فریم بر ثانیه فیلمبرداری میکنند و اون چند تا گوشی هم 60 فریم. با این توضیحات مطمئن باشید هیچ تفاوتی رو مشاهده نخواهید کرد. بازم اگه به حرفام اعتماد ندارید به ویدئو زیر از یوتیوب یه نگاهی بندازید که ضمن بررسی این لپ تاپ به این نکته مورد نظر شما هم اشاره کرده.(ویدئو از نقد کننده معتبری هست.به تعداد بازدید ها توجه کنید.به سایتشونم سر بزنید متوجه میشید)

در ضمن یه جا خوندم که با توجه به رزولوشن بالا این تغییر از 60 به 48 به منظور کاهش مصرف باتری بوده
    قبل از هر چیز بگم من قبل از اینکه این موضوع رو متوجه بشم گزینه شماره یکم این لپ تاپ بوده و اگر هم متوجه بشم نرخ رفرش ریت 48 هرتز مشکلی برام ایجاد نمیکنه قطعا انتخابم این لپ تاپ هست.ولی به عقیده من چشم انسان این اختلاف رو به راحتی متوجه میشه و گرنه ساخت نمایشگر های تا چند صد هرتز توجیهی نداشت.الان شما یه کلیپ 60 فریم رو با 30 فریم مقایسه کنی از لحاظ روان بودن تصویر فرق زیادی با هم دارن.راستش من تا الان لپ تاپی با این رفرش ریت ندیدم که درست نظر بدم و همشون 60 هرتز و سه بعدی ها هم 120 هرتز بودن که البته اونم در حالت سه بعدی 120 هرتر رو اسکیل میکنه و باز میشه 60 هرتز. ولی قاعدتا باید یه تفاوتی بین 48 و 60 هرتز باشه چون چشم انسان اختلاف بین نمایشگر های تا 600 هرتز هم به خوبی متوجه میشه ولی شاید بعضی ها بهش توجه نکنن.والا من خودم چند باری که تو فروشگاه ها تلویزیون های با رفرش ریت مختلف رو با هم مقایسه میکردم به راحتی اختلافشون قابل تشخیص بود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه نگاه بندازین خیلی از خریدارها نسبت به این قضیه اعتراض داشتن ولی یه تعداد کمی هم بودن که می گفتن این مقدار رفرش ریت براشون کافی هست
    من از دوستانی که مدل 4k این لپ تاپ رو گرفتن خواهش می کنم بیان و تجربشونو در میون بزارن

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مانیتور ها همه 60 فریم هستند.حداقل تو همه لپ تاپ ها که من دیدم و تحقیق کردم اینطوری بوده. اگه از تلویزیون های چند صد هرتزی که بگذریم( که واقعا نمیدونم به چه دردی میخوره) و بحثمونو به مانیتورها محدود کنیم فکر نمیکنم اختلافی بین 48 و 60 هرتز باشه. اون فروم لنوو رو هم من تا 8 صفحه اشو خوندم(یکی میگفت این محدودیت نرم افزاریه یکی میگفت سخت افزاریه یکی میگفت آپدیت بایوس میاد حل میشه یکی میگفت باید درایور گرافیک آن بورد رو آپدیت کنیو..... خلاصه من چیزی دستگیرم نشد). در ضمن چند صفحه اولش که صرفا فروم بازی بین چند نفر بود و اونام صرفا اعتراض کرده بودن به ریفرش ریت و ننوشته بودن چه مشکی واسشون ایجاد شده. یکی هم همون لینک یوتیوبی که من قرار داده بودم رو تو همون پست های اول گذاشته بود و گلایه کرده بود که چرا بعضی از بازی ها وقتی که داخل بازی رزولوشن رو کم میکنی بازی رو به صورت کوچک شده وسط صفحه نمایش نشون میده در صورتی که تو همون ویدیو گفته میشه که بازیهایی که با DirectX 11 هم خوانی دارند این مشکل واسشون پیش میاد و راه حلشم اینه که رزولوشن صفحه نمایش رو از تو ویندوز روی FHD بذاری نه از توی بازی. و در ضمن این نکته رو هم بگم به نظرم رزولوشن صفحه نمایش لپ تاپ ها تا یکی دو سال آینده عوض بشه چون اکثر کمپانی ه شروع کردند و لپ تاپ های رده بالا با رزولوشن های QHD و UHD دارند میسازند و بنابراین شرکت های سازنده بازی هم باید کم کم پا به پای این مشخصات پیش بیان.

یه نکته دیگه اینکه میدونی حجم یک کلیپ 5 دقیقه ای با رزولوشن 4K و 60 فریم بر ثانیه باید چیزی در حدود 2 گیگ باشه؟

عقیده شخصی اینه که لپ تاپ 2 تامزیت عمده داره 1- کارت گرافیک عالی 2- صفحه نمایش(برخلاف دوستان هنوزم فکر میکنم صفحه نمایشش نه تنها عیب نیست بلکه یکی از بزرگترین مزیت هاش هست)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام

این لپتاپ ریفریش ریت 48 ش یه مشکلیه که باید یکم حرف زد در موردش

من خودم انتخاب اولم همین y50 هست

ولی وقتی شما این لپتاپ رو میخری ، و ریفریش ریتش رو 48 قفله ، یعنی شاید خیلی از بازی هارو با رضایت بتونی انجام بدی ، اما اگه تو یوت-یوب یه ناه بکنید ،

تفاوت یه بازی در حالت 60 فریم و در حالت 30 فریم کاملا مشهود ، و توی 60 فریم روونی کاملا حس میشه

بازی هایی مثل fifa15 و bf4 تو حالت اولترا ، بالای 60 فریم هستن ، فیفا حدود 100 فریمه و روونی به معنای کامل استاندارد بازی ، اما ریت 48 صفحه y50 یکم اذیت میکنه

در ضمن یک نکته :

فریم ریت اجرای بازی های مختلف روی دو گرافیک 860m و 850m تو عمل :

far cry 4 : 860m>>>>29fsp 850m >>>>>>> 27fsp

cod AW : 860m>>>> 41fsp 850m >>>>>>>> 39.5fsp

Middle-earth: Shadow of Mordor : 850m >>> 25fsp 860m>>>>>35fsp

اینم لینک برای اطلاعات بیشتر :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه راه هم داره هر کس y50 با صفحه UHD داره بیاد و نظراتش رو اعلام کنه

ممنون

------
    آپدیت

خب مشکل فریم ریت 48 برای uhd بود ،

اما میشه یه کار کرد ، نسخه FHD بخریم که اونم مشکل خودشو داره ، کیفیت خیلی بد رنگ ها و زاویه دید :

UHD

FHD
    Last edited by SaeidBa; 07-01-2015 at 13:41.

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

خب یادمه چند مدت دوستان میگفتن رزولوشن y50 بی کاربرده و چشمشون رو روی رزولوشن 4 برابری این مدل نسبت به لپ تاپ های فول اچ دی می بستند و ولی من گفتم این رزولوشن لپ تاپ های آینده هست.خوشجالم که امسال در نمایشگاه CES که بزرگترین رویداد تکنولوژی سالانه هست msi یک لپ تاپ گیمینگ با همین رزولوشن رو ارایه کرده.
    2تا نکته بگم که این پستو گذاشتم برای اینکه یادآوری کنم کم کم باید منتظر بازی هایی باشیم که قابلیت بازی شدن داخل این رزولوشن رو داشته باشند و اصلا حرفم این نیست که این y50 قادره رو تنظیمات الترا و تو این رزولوشن بازی های سنگین رو بدون لگ اجرا کنه.نکته دوم اینکه مشخصات این msi و لنوو مانند قیمتاشون اصلا قابل مقایسه نیست. y50 حدود 1250 دلار قیمت داره و لپ تاپ msi طبق ادعای سایت بالا با قیمت حداقل 3000 دلاری عرضه خواهد شد پس دوستان نیان بگن که اون خیلی فرق میکنه(چون بایدم فرق کنه) تاکید میکنم هدف از این پستم این بود که بگم شاید این مقدار رزولوشن بالا در حال حاضر باعث سنتر شدن بعضی از بازی ها در مرکز صفحه نمایش و یا حتی مشکلاتی در کار با ویندوز بشه ولی در آینده نه چندان دور این مشکلات توسط شرکت های نرم افزاری پوشش داده خواهد شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •