تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: وزن کم کردن با نخوردن نشاسته یا معرفی رژیم بهتر

پروفشنال sdfssdfs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    land of the god

پيش فرض

اسم شمارو باید تو گینس ثبت کنن

قد و وزنتون چقد بود؟ + سن

از اون موقع که وزن کم کردید، چقدرش برگشته؟

ممنون

خب من 24 سالمه 120 کیلو بودم 186 قد
    از اول شهریور شروع کردم
    نون خیلی محدود برنج حذف خورشت یه بشقاب معمولی
    ماکارونی و غذای بیرون به کل حذف
    هرخوردنی بیرون خونه حذف

هنوز دارم کم میکنم
    فک کنم اراده دارم 10 کیلو دیگه کم کنم
    خودمم میترسم نمیدونم چطوری وزنو ثابت نگه دارم

راستی یه نکته دیگه هم بگم
    من میتونستم یه زمانی 3 تا ساندویچو پشت هم بخورم الان ولی انقد نخوردم نمیدونم معدم جمع شده چی شده نمیتونم از همین رژیمم ( حالا یکم بیشتر شاید ) بیشتر بخورم دل درد میگرم
    Last edited by sdfssdfs; 30-10-2014 at 18:13.

2. 2 کاربر از sdfssdfs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب من 24 سالمه 120 کیلو بودم 186 قد
    از اول شهریور شروع کردم
    نون خیلی محدود برنج حذف خورشت یه بشقاب معمولی
    ماکارونی و غذای بیرون به کل حذف
    هرخوردنی بیرون خونه حذف

هنوز دارم کم میکنم
    فک کنم اراده دارم 10 کیلو دیگه کم کنم

راستی یه نکته دیگه هم بگم
    من میتونستم یه زمانی 3 تا ساندویچو پشت هم بخورم الان ولی انقد نخوردم نمیدونم معدم جمع شده چی شده نمیتونم از همین رژیمم ( حالا یکم بیشتر شاید ) بیشتر بخورم دل درد میگرم
    راستش من با کم خوردن و ترک کردن برنج و البته کمی ورزش سه ماهه 20 کیلو کم کردم
    صحبت های ایشون رو کاملا تایید میکنم
    منم طی 6 ماه 20 کیلو کم کردم و از اون 6 ماه هم الان 3 ماه دیگه میگذره و اضافه نشدم که هیچ هنوز 2-3 کیلویی کمتر شدم
    اصل موضوع هم کم کردن نشاسته و جایگزنی با سبزیجات و سالاد بود که یکی دیگه از دوستان هم اشاره کردن

بحث کوچیک شدن معده هم کاملا تایید میشه
    اوایل کار مصرف فست فود و سس و نوشابه و ... رو کلا کنار گذاشته بودم ولی الان چند ماهی میشه که این موارد رو هم مصرف میکنم (البته در حد معقول) و خوشبختانه تاثیری در وزنم نمیذاره چون هر چی هم که می خورم بازم اصلا قابل مقایسه با اون حجمی از غذا که مثلا سال گذشته می خوردم نیست

به نظر من 2 ماه اول کار سخته بعدش کم کم خود بدن با شرایط وفق پیدا میکنه
    البته حتما حتما باید اراده قوی باشه وگرنه چاق شدن برای افرادی که قبلا چاق بودن از آسونترین کارهاست!
    یه بار برای حدود 10 روز زدم به بی خیالی و وقتی بعدش دیدم 3 کیلویی اضافه کردم دیگه تصمیم گرفتم اصلا از این کارها نکنم

4. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

الان ولی انقد نخوردم نمیدونم معدم جمع شده چی شده نمیتونم از همین رژیمم ( حالا یکم بیشتر شاید ) بیشتر بخورم دل درد میگرم
    شما همین رژیم فعلی رو نگه داری فک نکنم وزنتون برگرده
    در مورد کوچک شدن معده هم کاملا درست میگید، کم خوردن باعث این اتفاق شده
    اصل موضوع هم کم کردن نشاسته و جایگزنی با سبزیجات و سالاد بود که یکی دیگه از دوستان هم اشاره کردن
    البته حتما حتما باید اراده قوی باشه وگرنه چاق شدن برای افرادی که قبلا چاق بودن از آسونترین کارهاست!
    نکته خوبیه، تو رژیم غذایی چاق ترین پسر ایران که لاغر کرده بود وقتی دقت کردم دیدم برنج رو کلا حذف کرده و بجاش سالاد کاهو و گوجه میخوره

در مورد بازگشت وزن هم درسته، یه خورده که رژیم رو شل بگیرید یا کنار بذارید دوباره افزایش وزن رخ میده

یه نکته هم من متوجه شدم، کسی که 120 کیلو باشه و بخواد 30 کیلو کم کنه کارش راحتتر از کسی هست که مثلا 80 کیلوئه و میخاد 5کیلو کم کنه چون بدن تلاش میکنه همیشه چربی ذخیره ای نگه داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

راستش من با کم خوردن و ترک کردن برنج و البته کمی ورزش سه ماهه 20 کیلو کم کردم
    سلام
    3ماه 20 کیلو؟
    یکم زیاد نیست؟
    یه آشنایی تو 4ماه 24 کیلو کم کرده الان معدش دچار رفلکس شده خیلی از غذا هایی که میخوره رو گلاب بروتون....
    شما واستون مشکلی پیش نیومد؟

7. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

شما همین رژیم فعلی رو نگه داری فک نکنم وزنتون برگرده
    در مورد کوچک شدن معده هم کاملا درست میگید، کم خوردن باعث این اتفاق شده

نکته خوبیه، تو رژیم غذایی چاق ترین پسر ایران که لاغر کرده بود وقتی دقت کردم دیدم برنج رو کلا حذف کرده و بجاش سالاد کاهو و گوجه میخوره

در مورد بازگشت وزن هم درسته، یه خورده که رژیم رو شل بگیرید یا کنار بذارید دوباره افزایش وزن رخ میده

یه نکته هم من متوجه شدم، کسی که 120 کیلو باشه و بخواد 30 کیلو کم کنه کارش راحتتر از کسی هست که مثلا 80 کیلوئه و میخاد 5کیلو کم کنه چون بدن تلاش میکنه همیشه چربی ذخیره ای نگه داره
    سلام...
    حرف سمارو تایید میکنم...
    من از 5روز مونده بود به ماه رمضون یکم غذام رو کم کردم و10 کیلو آخر ماه رمضون وزنم کم شده بود...
    من100 بودم شدم 90/7 خیلی عجیب بود واسم.الان بعد ازحدودا 2ماه از ماه رمضون گذشته من شدم 94..........
    باید خودمونو بکشیم وزنمون کم شه ولی بعدش مث آب خوردن وزنمون زیاد میشه............!

9. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mehdisn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

من ۱۵سال هست که ورزش میکنم و روش های مختلف برای لاغری رو امتحان کردم.
    شما اگه همیشه یه مقدار خاصی غذا خوردی و بخوای یهو ۸۰% حجم غذا رو کم کنی, تنها چیزی که نسیبت میشه یه لاغری کوتاه مدته, و بعد از حد اکثر چند سال دوباره به بیشتر از وزن چاقیت میرسی.
    چون بدن انسان دکتر خودشه, وقتی به یه چیزی, کم کردن یهوییش اشتباهه.
    شما فقط نشاسته و کربوهیدرات رو واسه مدت کوتاه کم کن, و روغن و قند رو قطع کن, ورزش رو سنگین کن, در حدی که دیگه نا نداشته باشی, و بعد از لاغر شدن, یواش یواش حجم غذا رو بیشتر کن, همه چی هم بخور, ولی نه دیگه خیلی زیاد, خیر روغن و قند
    کلا قند و روغن دشمن خوش اندام موندنه.
    ولی ورزش اصل خوش اندامی هست و نباید فراموش بشه.
    البته ۲۵۰۰کالری که یکی از دوستان گفتن مربوط به همه نیست, متناسب به استخونبندی, قد, وزن و چیزای دیگه متغیره و بعضی مواقع تا ۴۰۰۰کالری و حتی شاید هم بیشتر لازم هست.
    شما باید اول بری لیست کالری غذاها و لیست کالری فعالیت ها رو از اینترنت دانلود کنی, و بعد طبق کالری مورد نیاز روزانت جوری ورزش کنی و غذا بخوری که کالری فعالیت های روزانت, حداقل ۸۰۰ تا ۱۴۰۰ کالری بیشتر از کالری غذاهایی باشه که هر روز میخوری.
    پس شرط خوش اندامی اول ورزش هست, بعد رژیم درست و اصولی.
    پس اگه آدم تنبلی هستی و نمیخوای ورزش کنی, بهتره خوش اندامی رو فراموش کنی, چون فقط با رژیم خالی میتونی ضررهای جبران ناپذیری به خودت بزنی.
    امیدوارم از تجربه ی من درست استفاده کنی.

11. این کاربر از mehdisn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mehdisn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

در ضمن یه مورد دیگه اینه که دوستان هرگز به وزن خودشون نباید توجه کنند,
    چربی چیزیه که قابل مشاهده و لمسه, تا وقتی بدن چرب و بد فرمی داشته باشید کاملا خودتون میتونین متوجه شید که چقدر چاق هستید, لزومی به کنترل وزن نیست, مگر برای بیماران سرطانی و ریوی و قلبی و کمر و پا که باید وزن کنترل بشه, شما واقعا نیازی به پایین نگه داشتن وزنتون ندارید.
    وزن میتونه نسبت به حجم ماهیچه, استخونبندی, تراکم ماهیچه ی بدن, و قد, متغییر باشه.
    پس برای فهمیدن چاقی و یا لاغری از آیینه قدی استفاده کنید, نه ترازو.

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هركاري ميكنيد، نوشيدن روزي دو ليوان چاي سبز رو هم بهش اظافه كنيد...

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •