تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 38

نام تاپيک: مـغــــزهــای پــــــوک !

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

مشکل در همان اولین اعتقاداتی که به ایرانی ها یاد داده میشه هست ...
    وقتی چهره ی "متفکر" در یک مملکت بین عموم علی شریعتی باشه دیگه نباید انتظار بیشتری از "مغز های پوک" داشت .
    این اتفاقات اکثرا برای متولدین دهه ی 60 رخ میده ، نسل سوخته نسل دهه 60 هست .
    نسلی که اثبات خواهد کرد غلط بودن تفکرات ایرانی - اسلامی رو همین نسل دهه 60 هست .

2. 2 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این وسط داره حق امثال من که همه کارامون رو خودمون کردیم ضایع میشه.
    زحمت می کشیم و صادقانه درس می خونیم.
    اونوقت میبینم از دانشگاه ازاد و پیام نور و بین الملل داره همینطور مدرک میریزه بیرون.اونم با معدل های بالا.

تازه انتظار دارن بتونیم در کنار درس مهارتی رو به صورت عملی کسب کنیم می گن چرا دانشجو فقط تئوری بلده.خوب اگه بخوام عملی یاد بگیرم که باید صبح تا شب برم سر کار.

4. این کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

اونوقت میبینم از دانشگاه ازاد و پیام نور و بین الملل داره همینطور مدرک میریزه بیرون.اونم با معدل های بالا.

تازه انتظار دارن بتونیم در کنار درس مهارتی رو به صورت عملی کسب کنیم می گن چرا دانشجو فقط تئوری بلده.خوب اگه بخوام عملی یاد بگیرم که باید صبح تا شب برم سر کار.
    دوست گرامی به جرات میگم اینو که اتفاقن در بین سیستمهای دانشگاهی نظام آموزشی ایران ، دانشگاه پیام نور سخت ترین سیستم هستش. کمی در موردش مطالعه کنید و بعد بگذاریدش در کنار دانشگاه آزاد!! در دانشگاه پیام نور چیزی تحت عنوان مدرک کیلویی و یا معدل بالا و کشکی نداریم و هرکس که ازین دانشگاه فارغ التحصیل میشه معنیش این هست که با تموم وجود تلاش کرده.

قضیه تئوری هم تا حدود زیادی صحت داره، مشاهده کردم که الان فارغ التحصیل رشته های فنی میرن سر کار با مدرک مهندسی و میشن یکی از ارکان QC ، و میخان روی کار یک فردی که سالها به صورت عملی در اون خصوص تجربه کسب کرده نظارت داشته باشند درحالیکه خودشون توان عملی ناچیزی در اون زمینه دارند.

6. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست گرامی به جرات میگم اینو که اتفاقن در بین سیستمهای دانشگاهی نظام آموزشی ایران ، دانشگاه پیام نور سخت ترین سیستم هستش. کمی در موردش مطالعه کنید و بعد بگذاریدش در کنار دانشگاه آزاد!! در دانشگاه پیام نور چیزی تحت عنوان مدرک کیلویی و یا معدل بالا و کشکی نداریم و هرکس که ازین دانشگاه فارغ التحصیل میشه معنیش این هست که با تموم وجود تلاش کرده.

قضیه تئوری هم تا حدود زیادی صحت داره، مشاهده کردم که الان فارغ التحصیل رشته های فنی میرن سر کار با مدرک مهندسی و میشن یکی از ارکان QC ، و میخان روی کار یک فردی که سالها به صورت عملی در اون خصوص تجربه کسب کرده نظارت داشته باشند درحالیکه خودشون توان عملی ناچیزی در اون زمینه دارند.
    سلام

شاید حق با شما باشه و باید از پیام نور فاکتور گرفت.
    چون اطلاعی از این قضیه ندارم.

قضیه تئوری رو منم قبول دارم.ولی خوب می گم با این سیستم تحصیلی نباید از دانشجو انتظار نابجا داشت.
    تو رشته های فنی تا وقتی که دانشجو مدتی زیادی رو تو محیط صنعتی نگذرونه هیچ چیز عملی یاد نمیگیره.که طبیعتا از یک دانشجو نمیشه انتظار داشت تو محیط صنعتی انچنان فعال باشه.

ولی کسی که تو دانشگاه های متفرقه درس میخونه فرصت این رو داره که در کنار درس ، کار بکنه( چون فشار درس رو خیلی کمتر حس میکنه ) و هم با معدل بالا فارغ التحصیل میشه و هم تجربه کار مرتبط با رشته اش رو میتونه همزمان کسب کنه و همین باعث میشه خیلی راحت تر سر کار بره.

منظورم این بود ما از دو جنبه داریم لطمه می خوریم.
    Last edited by bijandarbari; 13-12-2014 at 10:51.

8. 2 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

حق امثال شما ضایع نمیشه
    تازه داره حق بقیه احیا میشه
    حالا چرا
    اینکه 4 تا دانشگاه باشن به سختی و به مجبور بری رشته ای که دوست نداری خیلی خیلی بده
    نمونش تو اروپا
    اقا هر رشته ای دوست داری برو
    اینکه کار نیست مشکل از دانشگاه ازاد و پیام نور نیست
    مشکل از دولته که اشتغال زایی نمیتونه بکنه

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام؛
    مسئله فقط مدارک دانشگاهی نیست؛ یک خصلت نادرست هست که در خیلی زمینه‌ها داره خودش رو نشون می‌ده: مدارک دانشگاهی، مدل گوشی، ماشین، مهریه و...
    خودم از جمله کسانی هستم که دانشگاه رو رها کردم. رُ‌ک بگم، اگه جسارتش رو داشتم خیلی زودتر این کار رو می‌کردم. نمیگم در کُل کار درستی کردم ولی لااقل از این نظر اشتباه نکردم.
    ضمن اینکه در بین نسل جدید کسانی که مدارک بالا ندارن، گاهی به چشم بی‌سواد به اونها نگاه میشه!
    بعضی تصور میکنن کف سواد الان لیسانسه؛ یعنی کسی که مدرک پایینتری داشته باشه بی‌سواد محسوب میشه

با حرف راسل موافقم؛ جامعه به دنبال هدفی برای افتخار کردن و احساس رضایت هست.
    ضمناً تمایل شدیدی برای گذر از راه میانبر به منظور رسیدن به اون هدف وجود داره!
    یک شبه پولدار شدن، یک شبه باسواد شدن، باکلاس شدن و...
    قبلاً که بیشتر تلویزیون نگاه می‌کردم، چپ و راست قرعه‌کشی می‌گذاشتن که با یک SMS صاحب ماشین، خونه و... بشید. خیلی وقته دیگه چنین مواردی مشاهده نمی‌شه!
    دقیقاً یادَمه یک‌بار در برنامه‌ی زنده، نماینده‌ی یه شرکت‌ گفت اصلاً لازم نیست محصولات‌ ما رو خریده باشید؛ فقط کافیه یه SMS بفرستید تا در قرعه‌کشی شرکت کنید و برنده یک دستگاه ماشین بشید! درجا همه‌ی کسانی که جلوی دوربین بودن، گوشی‌ها رو در‌آوردن و Sms فرستادن.

نمیشه آب رو گل‌آلود نگه داریم و در مقابل توقع داشته باشیم کسی از این آب گل‌آلود ماهی نگیره. مسلماً وقتی راه میانبر و یا سوء‌استفاده باز باشه، کسانی خواهند بود که از این راه‌ها عبور کنن.
    علاوه بر این مردم عادی هم برای اینکه از قافله عقب نمونن به دنبال برچسب‌هایی جهت افتخار می‌دوند. اینکه چه اتفاقی می‌اُفته چندان مشخص نیست؛ انگار وقتی می‌بینن بقیه در حال دویدن هستن، اون‌ها هم همین کار رو انجام میدن و دنبالشون می‌دوند. ظاهراً کسی نمیدونه که در خط پایان چه خبره. اصلاً آیا خط پایانی وجود داره یا نه؟!

از یک طرف راه مناسبی برای ارزیابی شایستگی افراد وجود نداره و از طرف دیگه اکثراً به دنبال این هستند که در این مسابقه عقب نمونن.
    به هر حال وقتی جریان آب بخواد به سمت پرتگاه بره، آدم به دو راهی می‌خوره. اینکه خلاف جریان آب شنا کنه و فرسوده بشه؛ یا اینکه فعلاً در جهت آب حرکت کنه تا شاید یه معجزه‌ای اتفاق بیفته.
    هر انتخابی بکنیم باز هم اذیت می‌شیم. اگه مدرک هم بگیریم، مطابق نظر راسل نهایتاً با وضعیتی مواجه می‌شیم که همه مدرک دارن و باید به دنبال راه دیگری برای افتخار کردن باشیم!
    اینکه آخرش چی میشه، مشخصه که سر ملت به سنگ می‌خوره. اما کی نِفله میشه؟ قطعاً فقط مردم عادی خُرد می‌شن. مثال پایین یک نمونه‌:
    در مورد معافیت‌هایی که قبلاً برای سربازی صادر شده، الان کم کم دارن بعضی‌ها رو احضار می‌کنن برای بررسی مجدد پرونده. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل...

11. 4 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

من فکر نمیکنم مردم از این وضعیت راضی هستند و نگران هم نیستند !در این تاپیک به این سئوال پرداخته بشه، نتایج بهتری حاصل میشه.
    من ریشه اصلی این اقدامات رو از سوی ایرانی ها و بسیاری از مردم کشورهای جهان سوم، کمال گرایی کاذب میدونم !
    یعنی چه در حوزه های مذهبی، چه مادی همواره به دنبال رسیدن به اون قله ای هستند که خودشون هم نمیدونن نوک قله چه خبره، ولی دوست دارن نوک اون قله باشن.
    کاری ندارن قراره به صورت جاودان تو بهشت چکار کنن، فقط میخوان تو بهشت باشن.کاری ندارن جایگزین سلطنت چیه، فقط میخوان سلطنت نباشه !!
    کاری ندارن قراره با مدرک تقلبی ارشد چکار کنن، فقط میخوان ارشد رو داشته باشن.
    کاری ندارن قراره وقتی از ایران خارج میشن میخوان چکار کنن، فقط میخوان از ایران برن.و ....
    سلام
    شکی نیست که عده ای چنین هستند
    اما این یک قانون عمومی نیست و همه اینطوری نیستند

13. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تاسیس دانشگاه آزاد بدترین ضربه ای بود که به علم زده شد. اکثر واحدهاش هم الان دارن تعطیل میشن، فکر کنین اینهمه استادهایی که گرفتن و شغل های کاذب براشون درست کردن چی میشن. فامیل ما فقط رفت سر کنکور دکتری آزاد آبمیوه خورد و تو تکمیل ظرفیت دکتری قبول شد !!!

15. 3 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

مدیر انجمنم دیگه تبلیغ میکنه به چشممون روشن از بچه های پی تی هم هستی که پس هیچی صداشو در نیارین که با خودم طرفین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •